2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
bu arada moduma göre nehırı bı asyaya bı bıtıfıla ruzayla görüşüp ona olan sevgim kabarınca fılan da ona verdıgımı farkettım:KK51::KK51:
ıkı kız daa doğuriciim bu olayı kökünden çözücem:KK37::KK37:

günaydın anneler ve minikleri. umarım herkes iyidir. sormak istediğim bi soru var sizlere.

adım adım eğlenceli eğitim seti hakkında bilgisi olan kullanan var mı arkadaşlar?

Yuhh öle vavecim iplerin benim elimde..ben isteyince gidip geleceksin:86:

Ferda iş yerende sağım yapıyomusun hala..

Ben sabah akşama düşürdüm ohh çok rahatım artık..bıktım ya 10 aydır bızt bızt bızt inek gibi 2 damla için sağım yapmaktan:KK9:

Purçak ben istemiyom senin kızını..çok ararsın benim gibi kafa dünürü sen.:KK31:

ne demek kastane şekeri kölen ossun bacım :KK53: :KK54:

Owww saol çok sevindirik oldum..

bu arada moduma göre nehırı bı asyaya bı bıtıfıla ruzayla görüşüp ona olan sevgim kabarınca fılan da ona verdıgımı farkettım:KK51::KK51:
ıkı kız daa doğuriciim bu olayı kökünden çözücem:KK37::KK37:

Banada bi kız doğurrr:))) ben iki oğlan daha doğuracam:)) burak için ruza bi kız doğuracak zaten.. İkinciyide murat koyam onada sen doğur.. Üçüncüyüde fırat koyam onada kim isterse onu alırım artık:))

Ben sabah akşama düşürdüm ohh çok rahatım artık..bıktım ya 10 aydır bızt bızt bızt inek gibi 2 damla için sağım yapmaktan:KK9:

Purçak ben istemiyom senin kızını..çok ararsın benim gibi kafa dünürü sen.:KK31:

Siz vatzapta grup konuşması mı yapıyosunuz bakim????? Vave burçak sen falan ?????

günaydın anneler ve minikleri. umarım herkes iyidir. sormak istediğim bi soru var sizlere.

adım adım eğlenceli eğitim seti hakkında bilgisi olan kullanan var mı arkadaşlar?

ben bu setle bır yıl kadar önce tanışmıştım.. bı yakınım kullanıyordu o zamanlar.. esasında hangı ayda ne yapacagını bılmeyenler için yada bılsek bıle bunun derlı toplu önümüze sunulması acısından güzel.. ama çok gereklı mı dıye sorarsanız kişisel fikrim olarak olmasa da olur dıye düşünüorum.. işte oyuncakları,yapılacak aktıvıtesı ne bılıım odasına asılabılecek afişini filan hepsı bı paket halınde sunuluyor her ay için bıldıım kadaryla.. fiyatı da o zamanlar aylık 30 lıra cıvarı bişeydı.. o arkadsım kreşe yollayana kdr kullancam dıodu bılmem naptı..

bak sen yahu kızı sana verınce yatak odasının halısıydı salonun perdelerıydı,bohçaya konulacaklardı zaten bırbırımıze gırıcez kuzum,kafalık halımız mı kalcek:KK37::KK37: gel vermıım kızı dostlugumuz bozulmasın:KK51::KK51:

kızlar bebeğine beyin ve benzeri gıdalar veren varmı kimi çok faydalı kimi kesinlikle yedirilmemeli diyor çevremdekilerde geç bile kalıyosun çok faydalı diyor:26:
yoğurt (muzlu ,armutlu ,pekmez ceviz cicibebe eşliğinde)
çorba (yayla çorbası, şehriyeli tavuk , karışık sebze(kıymalı) , tarhana)
kahvaltı (her sabah aynı yumurta sarısı,peynir,yoğurt,tahıllı kahvaltı maması karışımı)

sanki bişeyler unutuyorum atlıyorum gibime geliyor tabiki katı yutamadığı için bizim yediklerimizden yiyemiyo sıpa

Yasemin ben beyin vermiyorum.kendimde sakatat ürünleri yemediğim için hoşlanmıyorum sanırsam:))
Senin gibi bende bişileri eksik yapıyormuşum gibime geliyor.hergun yoğurt vermiyorum. Çorba- meyve kesin var. Valla buzlukta kurbanlık et var ama çıkarıp bişiler hazırlayamıyorum.vaktım olmuyor ki yorgunluktan bişey yapamıyorum.kötü annemiyim ki acaba? Ondan mı kilo almıyor bebem? Hafta 1 kere balık yapıyoruz hamsii.. Anca 1 tane hamsi yiyor. Oda Küçücükkk:KK43:((

Bohça ne ya ben bohça yapmam banada sakın getirmeyin dedim..hiç uğraşmam öyle klişe işlerle felsefeme ters:KK51:

Tutku youuu be anacım konuşmuyoz konuşmuyoz burçağın +18 lik soruları oluyo bazen onun için konuşuyo buraya yazmaya utanıyomuş:KK53:

ben bu setle bır yıl kadar önce tanışmıştım.. bı yakınım kullanıyordu o zamanlar.. esasında hangı ayda ne yapacagını bılmeyenler için yada bılsek bıle bunun derlı toplu önümüze sunulması acısından güzel.. ama çok gereklı mı dıye sorarsanız kişisel fikrim olarak olmasa da olur dıye düşünüorum.. işte oyuncakları,yapılacak aktıvıtesı ne bılıım odasına asılabılecek afişini filan hepsı bı paket halınde sunuluyor her ay için bıldıım kadaryla.. fiyatı da o zamanlar aylık 30 lıra cıvarı bişeydı.. o arkadsım kreşe yollayana kdr kullancam dıodu bılmem naptı..

anladım burçak. teşekkür ederim

Bohça ne ya ben bohça yapmam banada sakın getirmeyin dedim..hiç uğraşmam öyle klişe işlerle felsefeme ters:KK51:

Tutku youuu be anacım konuşmuyoz konuşmuyoz burçağın +18 lik soruları oluyo bazen onun için konuşuyo buraya yazmaya utanıyomuş:KK53:

Ben anlamam benide dahil edeceksiniz:KK53: yazmasamda o grupta bulunucam:KK53: bunu hakettiğimi düşünüyorum:)))):KK53::KK53:

Dolabımda; twix çikolata, kremalı bisküvi, meyve suyu günlerdir duruyor dönüp bakmadım, şimdi oruçluyum diye hepsi gözümde devleştiii hepsi birer okyanus oldu:)))çok cezbedici:))

Ben anlamam benide dahil edeceksiniz:KK53: yazmasamda o grupta bulunucam:KK53: bunu hakettiğimi düşünüyorum:)))):KK53::KK53:

Aaaa canım şimdi olmadı ya..günde 100 cümle girme zorunluluğu var..15 karakterden kısa yazamıyoruz falan..üzgünüm belli kurallar mevcut:86:

Yasemin ben beyin vermiyorum.kendimde sakatat ürünleri yemediğim için hoşlanmıyorum sanırsam:))
Senin gibi bende bişileri eksik yapıyormuşum gibime geliyor.hergun yoğurt vermiyorum. Çorba- meyve kesin var. Valla buzlukta kurbanlık et var ama çıkarıp bişiler hazırlayamıyorum.vaktım olmuyor ki yorgunluktan bişey yapamıyorum.kötü annemiyim ki acaba? Ondan mı kilo almıyor bebem? Hafta 1 kere balık yapıyoruz hamsii.. Anca 1 tane hamsi yiyor. Oda Küçücükkk:KK43:((

valla ben verıorum kuzu dalağı,kuzu beynı,kuzu böbregi yıne,kafa çorbası fılan şuan verdıklerım arasında ,alışsın herşeyı yemeye ben severım evde de etin her türlüsü pişer çunku sora ac kalmasın fare:KK14: ya bn faydalı oldgunu düşünüorum o yuzden cok dııl ama pişirip yedırıorum..

Ruzammm A101 ; sizin okulun üst caddeden şevket yılmaza giden yol üstünde okuldan 300 metre kadar ilerde vardı diye biliyorum canm. Çok güZel tarif ettim anladın dimi.dur ben bulursam utkuma da alırım bidaneee

leyyn ole sorularım olsa sana mı sorarım,adde sorarım bu işlerde uzman o:KK37::KK53:

X