2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Cnm ruzam allah kabul etsin orucunu bize de nasip etsin.. ya okuorum surekli yazilanlari da telden zor oluo yazmak ama number one takipcinizim:KK34:
Asya bn bitufuldan tirstim zate hatun fena vermem bn nehirimi ona hergun cam sildirir o kuzuma:KK36:
Bogazim fena hasta olmak uzereyim cok oksuruorum ben oksuruorum nehir tirsio sesten bana siginasi gelio sesin bnden geldgni gorunce de daha bi garip bakio kuzum:26:
Add hepimizi aska getiriosun valla seni buraya kocalarimizn gonderdgni dusunmeye basladim:KK52: mesela bn bnmkinin gelmesini iple cekiorum artik:KK33:
Neyse bugun kafa izni yaptim evdeyim ucundan ucundan basliim ev islerine:KK52:

Tutku kizz anlattiklarini okurken mimiklerin guler yuzun geldi aklima ayni mahallede otursaydik da dedikodunun dibine vursaydik. Alt kat ust kat hepsini dinlerdim valla. Yirim seni:KK8:

sıkıntı olmuyor canım :KK1: ben doğumdan 2 ay sonra taktırdım ama adetini etkileyebiliyor
evet ya.. 3 maksimum 4 günde biten adetim 10 günü buldu. çekilir dert değil.. :KK53:

Cnm ruzam allah kabul etsin orucunu bize de nasip etsin.. ya okuorum surekli yazilanlari da telden zor oluo yazmak ama number one takipcinizim:KK34:
Asya bn bitufuldan tirstim zate hatun fena vermem bn nehirimi ona hergun cam sildirir o kuzuma:KK36:
Bogazim fena hasta olmak uzereyim cok oksuruorum ben oksuruorum nehir tirsio sesten bana siginasi gelio sesin bnden geldgni gorunce de daha bi garip bakio kuzum:26:
Add hepimizi aska getiriosun valla seni buraya kocalarimizn gonderdgni dusunmeye basladim:KK52: mesela bn bnmkinin gelmesini iple cekiorum artik:KK33:
Neyse bugun kafa izni yaptim evdeyim ucundan ucundan basliim ev islerine:KK52:

canım benim çok geçmiş olsun.. viks sür göğsüne ve ayak tabanlarına. iyi geliyormuş. boşver ne işi hastasın zaten yat dinlen... işler olur. önemli olan sensin güzelim.
nehiri de bana ver olmaz mı.. bak bituful niyeti belli etti. asya desen uzakta.. en mantıklısı benim oğlum. :KK19:

Balıkesirliyim özelden mesaj atamıyorum yeni üyeyim. Balıkesir yurtiçi kargo zağnos şubesine hazel saygı adına verebilirseniz alabilirim çok teşekkürler

Az önce tartıya çıktım 70 li bir rakam gördüm gözümü ovuşturup tekrar baktım evet evet 79.5 çok mutlu oldum da 2 ayda 3 kilo vermişim şimdi oğlumun yaşına kadar 5 kilo nasıl veririm bi bakayım

Herkese teşekkürler balıkesir yurt içi kargo zağnos subesine verirseniz alabilirim gönderdiğinize dair msj atarsanız haberdar olmam açısından.tekrar teşekkürler

yok cooşşş yok sevişşş yok yat kalkkkkkkkkk
seni gidi terbiyesizzzz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepimiizi çıkaracan gııı yoldannn
bizz yılda birrrrr ancakkkkkkk???....

selam kızlar nasılsınz bebişler nasıl umarım herkes iyidir. ben yine grip oldum bu sene kış gelmeden sürekli hasta oluyorum tam iyileşiyorum yine grip oluyorum.
ruzacım orucluymuşsun allah kabul etsin. vavecim sende aşureyi kaynatmışsın allah kabul etsin hani bize yokmu tek başına götür bakalım.

ferda cannım sıkıntın neyse rabbim feraha çıkmanı nasip etsin. burçak bak nehir bizim bitiful kötü kaynana gerçek yüzünü gösterdi :))
çılgın hatun add maşallahın varya.
eylem kuzucukların çok tatlı.
itiraf edeyim ki bursalıları çok kıskandım.
hepinizi özlemişim beya herkesi kocaman öpüyorum.

walla 2 kase ancak yedik canım yaa.. 35 litre tencere görünümlü şeye yaptım hepsini dağıttık.. tekrar yapcam yemelik :KK53: ama yakın olaydık ben neler yapardım sizlere el cağzımla besler idim :KK53:

walla 2 kase ancak yedik canım yaa.. 35 litre tencere görünümlü şeye yaptım hepsini dağıttık.. tekrar yapcam yemelik :KK53: ama yakın olaydık ben neler yapardım sizlere el cağzımla besler idim :KK53:

becerikli hatunsun valla yaparsın afiyet olsun allah kabul etsin canım bu arada senin geçimsiz arkadaşın napıyorya iyi :)

milupa çantalı hedaye seti göndermiş. içerisinde aptamil 2 ve 4 devam sütleri, sütlü pirinçli mama, mamalar için indirim çekleri ve 1 adet humana still tea var. içsem sütüm gelir mi ki acaba? :44:

Naber kizlar. Vaveyla ben biseyyapmadim hani selam:KK43:
Kizlar o fotoda hanginiz hanginizsiniz soldan saga.
Ben de kizimi gostercem size. Olmuyo telefondan. Gecen gece benimki ucer dorder saat uyudu. Saskinliktan ben uyuyamadim alismisim saat basina. Ama gece gene saat basiydi. Az yediriyorun artik. Tv karsisnda cok yiyo sonra da oluk oluk kusuyo cocuk.
Yaa benle de bulusun.

X