2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruzaaaa korkma gel gel bebegim hic acimayacak geeelllll

Hatta tadina doyum olamyacak o derece yNii huhuhuuuvvvvv

Kizlar bu aylarda bide bol bol sevisin sevismenin gunahi olmaz zatn kocanizin gonlunu hos tutuuunnn boyuk sevap vallaaaaa
Hahahhaha carpilacam lan.yakinda sizin yuzunuzden gavurlar

Allahim bu azgin karilardan sana siginiyoruuummmmm

Tutku ruza ve vaveee haric. Konuyu okuyan zilliler yosmalar asufteler niye yazmiyoooooo aceppppp ne okuyonuz bu kdar olum laaaan cince mi yaziyooooooo

Vave dün 9 da uyudu gece de 2 kez uyandı

Tutku çok nadir bir durum bizim için genelde 6-7 arası uyanır mutlaka kendi uyanmasada babası işe giderken uyanır bugün nasıl böyle uyudu bende anlamadım :) ama iyi oldu çok uykusuzdum kaç gündür

Ruza inşallah çok isterim bahar gelince ist den çıkmayacağım :)

selam kızlar nasılsınz bebişler nasıl umarım herkes iyidir. ben yine grip oldum bu sene kış gelmeden sürekli hasta oluyorum tam iyileşiyorum yine grip oluyorum.
ruzacım orucluymuşsun allah kabul etsin. vavecim sende aşureyi kaynatmışsın allah kabul etsin hani bize yokmu tek başına götür bakalım.

ferda cannım sıkıntın neyse rabbim feraha çıkmanı nasip etsin. burçak bak nehir bizim bitiful kötü kaynana gerçek yüzünü gösterdi :))
çılgın hatun add maşallahın varya.
eylem kuzucukların çok tatlı.
itiraf edeyim ki bursalıları çok kıskandım.
hepinizi özlemişim beya herkesi kocaman öpüyorum.

Hadi kizlar canlanin biraz canlanin gulumaeyin derin derin nefes alin veeeee kocanizla yasadiginiz en romantik aninizi dusunun mutlu olunnnnnnn

Hayattt bos sevis cos
Hayat bos pompala cos
Hayat bos kocana kos
Hayat bos sevisssssss cosssss kop kop kop

Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

Geçmiş olsun asya çocukla hastalık çok fena bir yandan iş güç biryandan çocuğa geçmesin ... allah kolaylık versin çabucak atlatırsın inş

010725 cnm bnm kizim var ama yigenimin kiyafetleri var da o da buyuk olur oglusuna 2yasinda yigenim yinede dursun ilerde giydiririm dersen ozelden afresini yaz postaya vereyim cnm uzulme rabbim yardimcin olsun ...hayirli dogumlar

bence ara polisi kadinlar icin degil, onlar o hayata alismis dayak arsizi olmus. sen dinlemek zorunda misin bunlari. adamin psikolojisi bozuluyo, gecinemiyolarsa mahkemeye gitsinler. ya da mustakil ev alip yapsinlar sporlarini !

cocuklara da uzuldum. ne psikopatlar var ya
Hayattt bos sevis cos
Hayat bos pompala cos
Hayat bos kocana kos

kizzz 3 gun ayri kalacam diye tutustun aska geldin yine. kacmiyo kocan bi yere

Geçmiş olsun asya çocukla hastalık çok fena bir yandan iş güç biryandan çocuğa geçmesin ... allah kolaylık versin çabucak atlatırsın inş

saol canımya oğlum zaten yakın atlattı şu bir haftadır iyi işallah ona geçmeden atlarım süt verince ilaç da alamıyoruz :)

trde olsaydim verecek o kadar cok seyim var ki

bu ara toplayip yardim derneklerine vericem burada mecbur

010725 bebeğimin ilk aylardaki kıyafetlerini dağıttım hep ama evde 5-6 aylık kıyafetleri duruyor istersen gönderebilirim adres alabilir miyim?

sağol bitanem.. evet çok sevapmış. inşallah bu haftayı komple oruçlu geçirmeyi düşünüyorum.dediğin gibi günler kısa hemencecik akşam oluyor.azcık sevap işleyelim.
canımcım hoşgeldin...geçmiş olsun... kıskanma inşallah baharda istanbulda buluşalım hep birlikte.
Hadi kizlar canlanin biraz canlanin gulumaeyin derin derin nefes alin veeeee kocanizla yasadiginiz en romantik aninizi dusunun mutlu olunnnnnnn
addd diyorum... sana diyorum.... siftah yok diyorum..... napayım diyorum........
Hayattt bos sevis cos
Hayat bos pompala cos
Hayat bos kocana kos
delü...

adres gönder canım. ben gönderirim oğlumun küçülenlerini.

Repuuuu kocam bi yre kacamaz cip taktim onun onemli yerlerine nere gitsee bulurum onuuuu

Buluncada anladin aen onuuu:)))))))
Yanani gorur allah alllaahhhhh

Parasetamol alabilirsin ağrı kesici günde 4 defa bir kase bala 1 çk zencefil karıştırıp sabah akşam 1 tk yiyebilirsin yine sabah akşam limonlu ballı ıhlamur çayı içebilirsin burnun tıkalıysa bebeğine verdiğin sf lerden varsa evde sık bir tane bol bol su iç ve c vitamininden zengin meyveler ye gebelikte kullandığın vitaminden al günde 1 tane daha kolay atlatmanı sağlar

saol canım bursalıları bekleriz istanbula işallah buluşuruz :)

ne siftahi kiz bugunun siftahi mi bu haftanin mi bu yilin mi neyin siftahi bu

saol canım deneyeyim bakalım umarım iyi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…