2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ruzaaaa korkma gel gel bebegim hic acimayacak geeelllll :KK52:

Hatta tadina doyum olamyacak o derece yNii huhuhuuuvvvvv :KK52:

Kizlar bu aylarda bide bol bol sevisin sevismenin gunahi olmaz zatn kocanizin gonlunu hos tutuuunnn boyuk sevap vallaaaaa :KK52:
Hahahhaha carpilacam lan.yakinda sizin yuzunuzden gavurlar :KK52:

Allahim bu azgin karilardan sana siginiyoruuummmmm :KK52:

Tutku ruza ve vaveee haric. Konuyu okuyan zilliler yosmalar asufteler niye yazmiyoooooo aceppppp ne okuyonuz bu kdar olum laaaan cince mi yaziyooooooo:KK52:

Vave dün 9 da uyudu gece de 2 kez uyandı

Tutku çok nadir bir durum bizim için genelde 6-7 arası uyanır mutlaka kendi uyanmasada babası işe giderken uyanır bugün nasıl böyle uyudu bende anlamadım :) ama iyi oldu çok uykusuzdum kaç gündür

Ruza inşallah çok isterim bahar gelince ist den çıkmayacağım :)

selam kızlar nasılsınz bebişler nasıl umarım herkes iyidir. ben yine grip oldum bu sene kış gelmeden sürekli hasta oluyorum tam iyileşiyorum yine grip oluyorum.
ruzacım orucluymuşsun allah kabul etsin. vavecim sende aşureyi kaynatmışsın allah kabul etsin hani bize yokmu tek başına götür bakalım.

ferda cannım sıkıntın neyse rabbim feraha çıkmanı nasip etsin. burçak bak nehir bizim bitiful kötü kaynana gerçek yüzünü gösterdi :))
çılgın hatun add maşallahın varya.
eylem kuzucukların çok tatlı.
itiraf edeyim ki bursalıları çok kıskandım.
hepinizi özlemişim beya herkesi kocaman öpüyorum.

Hadi kizlar canlanin biraz canlanin gulumaeyin derin derin nefes alin veeeee kocanizla yasadiginiz en romantik aninizi dusunun mutlu olunnnnnnn :KK52:

Hayattt bos sevis cos
Hayat bos pompala cos
Hayat bos kocana kos
Hayat bos sevisssssss cosssss kop kop kop :KK52:

Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

Geçmiş olsun asya çocukla hastalık çok fena bir yandan iş güç biryandan çocuğa geçmesin ... allah kolaylık versin çabucak atlatırsın inş

010725 cnm bnm kizim var ama yigenimin kiyafetleri var da o da buyuk olur oglusuna 2yasinda yigenim yinede dursun ilerde giydiririm dersen ozelden afresini yaz postaya vereyim cnm uzulme rabbim yardimcin olsun ...hayirli dogumlar

Aynen katılıyorum ruzamm.ben bakayım diyr geçirmiştir içinden.yoksa ben onu gecenın 4 ünde falan da çağırsam gelirlerrr.:KK53::KK53::KK53:
Anlamsız ağlamaları beni çok geriyor yaaa nasıl ağlıyo gözler kapalı.sanki bişey yapıyoruzz..

Kıskanma becerikli hatunnn.gel bursaya buluşuruz yine.. İçimizde hain var derken anlamadım kızz kim hainn ki???

Fly uykunuz hayırlı olsun canm.inş hep öyle uyanır keşke bizimkide bıraz uyusa ne cts kaldı ne paZar bu ne böle yaaaa:KK53:

Benim alt katım ve onun karşısındaki dairede herakşam kavga var yaaa:KK43:(( kedınlar hep dayak yiyorr:KK43:( eşime diyorum polisi arıcam sen karışma diyor.duvarlar ince oluğu için herşeyi duyuyoruz. alt katımdaki parasızlıktan kavga ediyor.sürekli para para paraaa.. Adam çalışmıyo sanırsam kadında sürekli küfrediyo kocasının bi arkadaşı varmış hep görüşüyomuş.kadın diyoki gideyım onun altına yatayımda bana da para versin:KK53::27 ben şokkk dedim eşime ahanda sopa geliyo:))) sonra tabii bam gümm kadın hala söleniyo.olan çocuklara oluyor yeminlen.2 liseli ergen var evde her akşam ayırmaya çalışıyolar.babası gecen erkek olanınıda dövdü araya giriyo diye:KK43:((
Onun karşısındaki de baya zengin.. Onlarda kv kavgası yapıyolar.kadın diyo Allah senın annenin belasını versin falan ama nasıl bağrıyo kadın, adam diyo sus herkes bizi dinliyo:KK53::KK53: susmuyo :)) dedim dayak yıcek adam geldi çat çut sesler bi oğlu 10 yaşlarında nasıl bağrıyo ağlıyoo baba vurma ya vurmasana yaa ne ağladı çocuk:KK43:( yemin ediyrum psikolojim bozuldu:KK43:( kadın diyo yarın boşancam sende. Yarını bekle galan çatt bi tokat daha yedi.ve bunlar üniversitede öğretim görevlisi falan lar. Ahhhh para ahhh olsan bi dertttt olmasan binnnn dert:KK53:
Niye anlattım bilmiyrum :KK43:( 2 akşamda bir mutlaka dayak yıyolar.hele benım altımdaki herakşam sayılır.altımdaki kadın baya küfürlü ve mahalle ağzıyla konuşuyo adamı çıldırtıyor:))
bence ara polisi kadinlar icin degil, onlar o hayata alismis dayak arsizi olmus. sen dinlemek zorunda misin bunlari. adamin psikolojisi bozuluyo, gecinemiyolarsa mahkemeye gitsinler. ya da mustakil ev alip yapsinlar sporlarini !

cocuklara da uzuldum. ne psikopatlar var ya :KK47:
Hayattt bos sevis cos
Hayat bos pompala cos
Hayat bos kocana kos

kizzz 3 gun ayri kalacam diye tutustun aska geldin yine. kacmiyo kocan bi yere :KK9: :KK9: :KK9:

Geçmiş olsun asya çocukla hastalık çok fena bir yandan iş güç biryandan çocuğa geçmesin ... allah kolaylık versin çabucak atlatırsın inş

saol canımya oğlum zaten yakın atlattı şu bir haftadır iyi işallah ona geçmeden atlarım süt verince ilaç da alamıyoruz :)

trde olsaydim verecek o kadar cok seyim var ki :KK50:

bu ara toplayip yardim derneklerine vericem burada mecbur :KK14:

010725 bebeğimin ilk aylardaki kıyafetlerini dağıttım hep ama evde 5-6 aylık kıyafetleri duruyor istersen gönderebilirim adres alabilir miyim?

Ruzammm Allah orucunu kabul etsin inşş.. Bende çarşamba ve perşembe tutmak istıyorum.bakalım inş kısmet olur. Muharrem ayının 9-10 .gunleri oruç tutmak çok sevapmış.günlerde kısacık zaten.. Tutarım inş.
sağol bitanem.. evet çok sevapmış. inşallah bu haftayı komple oruçlu geçirmeyi düşünüyorum.dediğin gibi günler kısa hemencecik akşam oluyor.azcık sevap işleyelim.
selam kızlar nasılsınz bebişler nasıl umarım herkes iyidir. ben yine grip oldum bu sene kış gelmeden sürekli hasta oluyorum tam iyileşiyorum yine grip oluyorum.
ruzacım orucluymuşsun allah kabul etsin. vavecim sende aşureyi kaynatmışsın allah kabul etsin hani bize yokmu tek başına götür bakalım.

ferda cannım sıkıntın neyse rabbim feraha çıkmanı nasip etsin. burçak bak nehir bizim bitiful kötü kaynana gerçek yüzünü gösterdi :))
çılgın hatun add maşallahın varya.
eylem kuzucukların çok tatlı.
itiraf edeyim ki bursalıları çok kıskandım.
hepinizi özlemişim beya herkesi kocaman öpüyorum.
canımcım hoşgeldin...geçmiş olsun... kıskanma inşallah baharda istanbulda buluşalım hep birlikte. :KK19:
Hadi kizlar canlanin biraz canlanin gulumaeyin derin derin nefes alin veeeee kocanizla yasadiginiz en romantik aninizi dusunun mutlu olunnnnnnn :KK52:
addd diyorum... sana diyorum.... siftah yok diyorum..... napayım diyorum........ :KK52::KK52::KK52:
Hayattt bos sevis cos
Hayat bos pompala cos
Hayat bos kocana kos
delü... :KK53:
Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

adres gönder canım. ben gönderirim oğlumun küçülenlerini.

Repuuuu kocam bi yre kacamaz cip taktim onun onemli yerlerine nere gitsee bulurum onuuuu :KK52:

Buluncada anladin aen onuuu:)))))))
Yanani gorur allah alllaahhhhh:KK52:

Parasetamol alabilirsin ağrı kesici günde 4 defa bir kase bala 1 çk zencefil karıştırıp sabah akşam 1 tk yiyebilirsin yine sabah akşam limonlu ballı ıhlamur çayı içebilirsin burnun tıkalıysa bebeğine verdiğin sf lerden varsa evde sık bir tane bol bol su iç ve c vitamininden zengin meyveler ye gebelikte kullandığın vitaminden al günde 1 tane daha kolay atlatmanı sağlar

sağol bitanem.. evet çok sevapmış. inşallah bu haftayı komple oruçlu geçirmeyi düşünüyorum.dediğin gibi günler kısa hemencecik akşam oluyor.azcık sevap işleyelim.

canımcım hoşgeldin...geçmiş olsun... kıskanma inşallah baharda istanbulda buluşalım hep birlikte. :KK19:.

saol canım bursalıları bekleriz istanbula işallah buluşuruz :)

canımcım hoşgeldin...geçmiş olsun... kıskanma inşallah baharda istanbulda buluşalım hep birlikte. :KK19:

addd diyorum... sana diyorum.... siftah yok diyorum..... napayım diyorum........ :KK52::KK52::KK52:

delü... :KK53:

adres gönder canım. ben gönderirim oğlumun küçülenlerini.
ne siftahi kiz bugunun siftahi mi bu haftanin mi bu yilin mi neyin siftahi bu :KK33:

Parasetamol alabilirsin ağrı kesici günde 4 defa bir kase bala 1 çk zencefil karıştırıp sabah akşam 1 tk yiyebilirsin yine sabah akşam limonlu ballı ıhlamur çayı içebilirsin burnun tıkalıysa bebeğine verdiğin sf lerden varsa evde sık bir tane bol bol su iç ve c vitamininden zengin meyveler ye gebelikte kullandığın vitaminden al günde 1 tane daha kolay atlatmanı sağlar

saol canım deneyeyim bakalım umarım iyi gelir :)

X