- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy arkadas ne zaman uzun süre girmesem diyorum simdi sayfa sayfa yazmislardir bi bakiyim sonra koca bi hic..cok mahrum birakiyosunuz beni bu zevkten cookk..Neysem dolastik geldik simdi ev islerine giristik zavalli kocamda diyo biz hic ayagimizi uzatip keyf yapamicazmi bi pazar dedim 'yoouuğğğkk'..:86:
Ruzammmm gel tabe istememmiiiii
Purcak yan odadan vatsaplami konusuyon enisteyle:)
Vavecim seni ve o asure yapan pirmiklarini öpüyorum
Şimdi gidiyorum geldigimde 8 sayfa ilerlenmis olsun..
Canım sıkıntın neyse bi çırpıda hayırlısı ile geçer insallah ve hersey gönlünce olurSelam arkadaşlarım; gözlerinizden öperim.
Bugünlerde pek girmiyorum, girdiğim zaman da itiraf ediyorum ziyaretçilik yapıyorum Hiçbir şey yazmak gelmiyor çünkü içimden, başka hiçbir şey yapmak istemediğim gibi. Bir bakıp çıkıcam görünümünde olmak istemiyorum Sıkıntılı günler geçiriyorum hiç tadım yok. Hayatımla ilgili dönüm noktalarından birini yaşıyorum. Ne olur sormayın, kendimle bile konuşamıyorum şu günlerde. Sizi bırakıp bir yere gitmem onu bilin yeter Seviyorum sizi. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada.
ne guzel yaa. beni eski arkadaslarimdan kimse ziyarete gelemiyoDün üniversiteden ev arkadasım eşi ve çocukları ile bize geldi 2 aydır falan görüşmüyoduk çok özlemişim ama bebelerden konuşamadık bile
bizimki yine ne uyudu nede yedi 3 çocuk evi darma duman etti bide üçüde geç yattı yani sohbet edemedik ama yinede iyi geldi :))
Evde okadar çocukla oluncada anladım ki ikinci çocuk için biraz daha düşünmeliyim gerçekten çok zormuş çok
Bu arada repu tutku senin yolladgn cikilatalardan bize ayirmis dun getirdi hatta. Normalde cikilata sewmem dedim ecnebi cikilatasi yemedi demesinler dur onu da yiyem saolasin bacim tesekkrlerimi sunayim istedim
canım ikinciyi bende istiyorum ama gördümki iki çocukla hayat gerçekten zor büyükle ayrı bebekle ayrı ilgilenmek lazım ((ne guzel yaa. beni eski arkadaslarimdan kimse ziyarete gelemiyo
aman zor mor deme bu aralar kiz bebek kiyafetlerinden gozlerimi alamiyorum :26: bi de acayip midem bulaniyo hamile miyim neyim
piiiii nerde millet ben bugun asure ile ugrastim, ardindan da gezdim..
ferda canim ya uzuldum nesesiz olmana, umarim cabucak atlatirsin bu sıkıntılı dönemi. Seni seviyoruz,. Fatihi opuyorum..
Eki Görüntüle 857086 Eki Görüntüle 857087 Eki Görüntüle 857088
bebişlerimmmmmm canlarımmm bidenelerimmmmmmmmmmmm herşeylerimmmmmmmmmmm
Günaydınnnn cicişler:))))
Dün gece kabus gibiydi yaaa, hiç uyumadık desem yeridir, oğlum sürekli uyandı , mır mır mır, süt verdim içmiyot sallıyorum kendını arkaya doğru öle bi arıyor ki görmenız lazım... 1 saatlik uykuyla geldim işe zombi gibiyim. Annem yunanistanda, oğlana kv kp geldi 15 gün falan onlar bakıcak.kv Allah kavuştursun dedikten hemen sonra ne zaman döncek dedi ne niyetle soruğunu tam anlayamadım:)) yani çok kalsın çocuga ben bakayım mı bian önce gelsin sabah uykularım bölünmesinmi:))
Ferdacımmm Allah herşeyin hayırlısını versin canm.inş kolay atlatırsın bu dönemi.
Ruzaaaa ne guzel çıkmışızz yaaa yüzlerimizden sevgi akıyorrrr:))
Ruzacim valla iyi yapmışsıniz ne güzel bi foto