2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Vayy arkadas ne zaman uzun süre girmesem diyorum simdi sayfa sayfa yazmislardir bi bakiyim sonra koca bi hic..cok mahrum birakiyosunuz beni bu zevkten cookk..Neysem dolastik geldik simdi ev islerine giristik zavalli kocamda diyo biz hic ayagimizi uzatip keyf yapamicazmi bi pazar dedim 'yoouuğğğkk'..:86:

Ruzammmm gel tabe istememmiiiii:KK19:

Purcak yan odadan vatsaplami konusuyon enisteyle:)

Vavecim seni ve o asure yapan pirmiklarini öpüyorum:KK54:

Şimdi gidiyorum geldigimde 8 sayfa ilerlenmis olsun..:KK4:

Puuu o kdr sey yazdim aklinda bi bu mu kaldi. Hee tostumu yedim nehiri uyuttm.yukari gel didim:KK37:

Nehiri bugun dogru duzgun uyutamadik oyun arkadasini babaannesini arayip durdu diger eve gecerkrn giydirdigim poti kareli bi hirka var onu bana getirip durdu. Gotur beni babaanneme die. Ben yarin bunu solersem kuzum bni ozlemis die oturur aglar kv o kdr uykusuz kaliorum o kdr yipraniorum,memelerim olmasa adimi anmayacak velet kiskandim:KK37::KK53:

Selam arkadaşlarım; gözlerinizden öperim.
Bugünlerde pek girmiyorum, girdiğim zaman da itiraf ediyorum ziyaretçilik yapıyorum :KK17::KK17::KK17: Hiçbir şey yazmak gelmiyor çünkü içimden, başka hiçbir şey yapmak istemediğim gibi. Bir bakıp çıkıcam görünümünde olmak istemiyorum :KK43: Sıkıntılı günler geçiriyorum hiç tadım yok. Hayatımla ilgili dönüm noktalarından birini yaşıyorum. Ne olur sormayın, kendimle bile konuşamıyorum şu günlerde. Sizi bırakıp bir yere gitmem onu bilin yeter :KK34: Seviyorum sizi. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada.
Canım sıkıntın neyse bi çırpıda hayırlısı ile geçer insallah ve hersey gönlünce olur

Dün üniversiteden ev arkadasım eşi ve çocukları ile bize geldi 2 aydır falan görüşmüyoduk çok özlemişim ama bebelerden konuşamadık bile
bizimki yine ne uyudu nede yedi 3 çocuk evi darma duman etti bide üçüde geç yattı yani sohbet edemedik ama yinede iyi geldi :))
Evde okadar çocukla oluncada anladım ki ikinci çocuk için biraz daha düşünmeliyim gerçekten çok zormuş çok

Ferda sana ne olduysa cok uzuldum. En bastan beri hosuma gidiyo yazdiklarin falan. İnsallah her seyin guzeli olsun..
Bituful baska genclik anilarun varsa dinlemeye hazirim:)

Dün üniversiteden ev arkadasım eşi ve çocukları ile bize geldi 2 aydır falan görüşmüyoduk çok özlemişim ama bebelerden konuşamadık bile
bizimki yine ne uyudu nede yedi 3 çocuk evi darma duman etti bide üçüde geç yattı yani sohbet edemedik ama yinede iyi geldi :))
Evde okadar çocukla oluncada anladım ki ikinci çocuk için biraz daha düşünmeliyim gerçekten çok zormuş çok
ne guzel yaa. beni eski arkadaslarimdan kimse ziyarete gelemiyo :KK5:
aman zor mor deme bu aralar kiz bebek kiyafetlerinden gozlerimi alamiyorum :26: bi de acayip midem bulaniyo hamile miyim neyim :KK33:
Bu arada repu tutku senin yolladgn cikilatalardan bize ayirmis dun getirdi hatta. Normalde cikilata sewmem dedim ecnebi cikilatasi yemedi demesinler dur onu da yiyem:KK51: saolasin bacim tesekkrlerimi sunayim istedim:KK76::KK76:

aa cok sasirdim :KK1: size kadar ulasacagini tahmin etmemistim. afiyet olsun. tutku sagolsun :KK19:

ne guzel yaa. beni eski arkadaslarimdan kimse ziyarete gelemiyo :KK5:
aman zor mor deme bu aralar kiz bebek kiyafetlerinden gozlerimi alamiyorum :26: bi de acayip midem bulaniyo hamile miyim neyim :KK33:
canım ikinciyi bende istiyorum ama gördümki iki çocukla hayat gerçekten zor büyükle ayrı bebekle ayrı ilgilenmek lazım :KK43:((

Ferdacim canım benim her ne yasiyorsan hakkında hayırlısı olsun...

Bu arada Repu başta olmak üzere özel mesaj atanlara da burdan tekrar teşekkür ederim beni siz anlamissiniz gerisi önemli değil.
Kendi çapim çok genişmis. Sevgiler.

Haydin yarın görüşürüz

günaydın güzel bayanlar... :108:

sayfalar yerinde duruyor. haydin bakalım yazın artık.. dolsun taşsın sayfalar. :KK30: uzun zamandır giremeyenler oku oku bitiremesin. :126:
ben oruçluyum bugün Allah kabul ederse inşallah.
ee sizde ne var ne yok.. anlatın biraz.
ferdacım nasılsın?... yakışıklı fatihim nasıl. öp yerime.
uzun zamandır gelmeyenler... elma diyorum çıkın artık ortaya... 12m, ceylis, intro_ela, laledvr ve hatırlayamadığım herkes nerede? :44:
kızlar çocukların fotolarını koyun da görelim ya.. büyüdüler mi yaramazlar.
ben de buluşma fotomuzu koyaciim. atabilirsem bilgisayara. :KK31:

piiiii nerde millet :63: ben bugun asure ile ugrastim, ardindan da gezdim..

ferda canim ya uzuldum nesesiz olmana, umarim cabucak atlatirsin bu sıkıntılı dönemi. Seni seviyoruz,. Fatihi opuyorum..

maşallah vaveme ya.. çok beceriklisin. :KK19: afiyet bal şeker olsun...

biz de çarşamba günü okulda kaynatacağız kısmetse. çok severim ben de aşureyi. :KK56: gerçi oruçlu olacağım inşallah da akşam yerim artık.

$Foto.0117.jpg $Foto.0089.jpg $84568.jpg

bebişlerimmmmmm canlarımmm bidenelerimmmmmmmmmmmm herşeylerimmmmmmmmmmm

$IMG-20131110-WA0000.jpg

Fotonun açık hali profilimde yer almakla birlikte, sizi gül yüzümüzden mahrum bıraktığım için çok üzgünüm... :KK53:

Son düzenleme:
Günaydınnnn cicişler:))))
Dün gece kabus gibiydi yaaa, hiç uyumadık desem yeridir, oğlum sürekli uyandı , mır mır mır, süt verdim içmiyot sallıyorum kendını arkaya doğru öle bi arıyor ki görmenız lazım... 1 saatlik uykuyla geldim işe zombi gibiyim. Annem yunanistanda, oğlana kv kp geldi 15 gün falan onlar bakıcak.kv Allah kavuştursun dedikten hemen sonra ne zaman döncek dedi:KK53::KK53: ne niyetle soruğunu tam anlayamadım:)) yani çok kalsın çocuga ben bakayım mı bian önce gelsin sabah uykularım bölünmesinmi:))
Ferdacımmm Allah herşeyin hayırlısını versin canm.inş kolay atlatırsın bu dönemi.
Ruzaaaa ne guzel çıkmışızz yaaa yüzlerimizden sevgi akıyorrrr:))

Günaydınnnn cicişler:))))
Dün gece kabus gibiydi yaaa, hiç uyumadık desem yeridir, oğlum sürekli uyandı , mır mır mır, süt verdim içmiyot sallıyorum kendını arkaya doğru öle bi arıyor ki görmenız lazım... 1 saatlik uykuyla geldim işe zombi gibiyim. Annem yunanistanda, oğlana kv kp geldi 15 gün falan onlar bakıcak.kv Allah kavuştursun dedikten hemen sonra ne zaman döncek dedi:KK53::KK53: ne niyetle soruğunu tam anlayamadım:)) yani çok kalsın çocuga ben bakayım mı bian önce gelsin sabah uykularım bölünmesinmi:))
Ferdacımmm Allah herşeyin hayırlısını versin canm.inş kolay atlatırsın bu dönemi.
Ruzaaaa ne guzel çıkmışızz yaaa yüzlerimizden sevgi akıyorrrr:))

ayy.. utku da onu 3-4 kez yaptı canım.dün de ağlayarak uyandı, nasıl içli içli ağlıyor, gözünü de açamıyor.sadece ağlıyor.su, mama hiçbirşey almıyor. karnının aç olduğuna da eminim. kendini geriye atıyor. ayağıma aldım, sakinleşti, uyudu. sonra kucağıma aldım mamasını yedirdim.sonra uyudu.inşallah bir daha olmaz size de.. çaresiz kalıyorsun çok kötü. :KK50:
kv bence ah biraz daha kalsınlar da torunuma ben bakayım diye söylemiştir.. :KK52:
öyleyken bile güzeliz biz.. :KK12:

aşağıdaki arkadaşlar size özel günaydın :KK24: ruzam flygts, purçakım, eylem

Son düzenleme:
X