Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın vave :) ve diğer tüm arkadaşlar
Foto yüklemeye çalıştım ama tel den olmuyor galiba yoksa benmi yapamadım
Eylem kuzuların çok tatlı maşallah Allah bağışlasın
Ruza çok imrendim ne güzel burda tanışıp dost olmuşsunuz muhabbetiniz artsın inş
Bugün erdemim ilk kez 9:30 da uyandı bende öyle afalladım uyanınca saat kaç nerdeyim oğlan nerde falan bünye alışıl değil tabi
bu buluşmaları çok kıskanıyorüüm beni de sevin be tutku
eylem çok tatlı yawruların maaşallah
inşallah esracım..Ruzacim valla iyi yapmışsıniz ne güzel bi foto
Bi dahakine 4 kişi oluruz inşallah
kim nerde ne zaman kimle neden nasıl niçin........benim özgüveni tam kendisiyle barışık, dürüst arkadaşlarım içimizde hain warmış duyduğuma göreee siz sizden habersizsiniz galiba :86: :86:
sagol canım. evet burda tanışıp kankeyto olduk.. darısı hep beraber tanışıp kaynaşmaya... inşallah baharda istanbula gelmeyi düşünüyoruz hep beraber buluşuruz orada..Günaydın vave :) ve diğer tüm arkadaşlar
Foto yüklemeye çalıştım ama tel den olmuyor galiba yoksa benmi yapamadım
Eylem kuzuların çok tatlı maşallah Allah bağışlasın
Ruza çok imrendim ne güzel burda tanışıp dost olmuşsunuz muhabbetiniz artsın inş
Bugün erdemim ilk kez 9:30 da uyandı bende öyle afalladım uyanınca saat kaç nerdeyim oğlan nerde falan bünye alışıl değil tabi
günaydın güzel bayanlar... :108:
sayfalar yerinde duruyor. haydin bakalım yazın artık.. dolsun taşsın sayfalar. uzun zamandır giremeyenler oku oku bitiremesin. :126:
ben oruçluyum bugün Allah kabul ederse inşallah.
ee sizde ne var ne yok.. anlatın biraz.
ferdacım nasılsın?... yakışıklı fatihim nasıl. öp yerime.
uzun zamandır gelmeyenler... elma diyorum çıkın artık ortaya... 12m, ceylis, intro_ela, laledvr ve hatırlayamadığım herkes nerede? :44:
kızlar çocukların fotolarını koyun da görelim ya.. büyüdüler mi yaramazlar.
ben de buluşma fotomuzu koyaciim. atabilirsem bilgisayara.
maşallah vaveme ya.. çok beceriklisin. afiyet bal şeker olsun...
biz de çarşamba günü okulda kaynatacağız kısmetse. çok severim ben de aşureyi. gerçi oruçlu olacağım inşallah da akşam yerim artık.
Selam.kizlar nasilsiniz ne var ne.yok bn isteym clisiyorum ayagina yatiyorum :))))
Offf haftaya vizelerim var ders calisacagim bu hafta full ;(
Eylmmm yerim onlari sipalar :)
Ooo butun kizlar bulusmus ne gozelll :))
Vaveee ben daha alamadim day and night ama alacam aklimdaaa :)
Ferdaaaa ins hersey gonlunce olur aminnn....
Hepiniz afiyettesinizdir ins....yavruuu kedilerrrr siziiiiiii
seni zaten çok seviyoruz ki... konuştuk hep adın geçti bol bol..
inşallah esracım..
kim nerde ne zaman kimle neden nasıl niçin........
sagol canım. evet burda tanışıp kankeyto olduk.. darısı hep beraber tanışıp kaynaşmaya... inşallah baharda istanbula gelmeyi düşünüyoruz hep beraber buluşuruz orada..
maşallah oğluşuna canım...
telden denemedim ben de foto yüklemeyi, bilmiyorum canım.
ayy.. utku da onu 3-4 kez yaptı canım.dün de ağlayarak uyandı, nasıl içli içli ağlıyor, gözünü de açamıyor.sadece ağlıyor.su, mama hiçbirşey almıyor. karnının aç olduğuna da eminim. kendini geriye atıyor. ayağıma aldım, sakinleşti, uyudu. sonra kucağıma aldım mamasını yedirdim.sonra uyudu.inşallah bir daha olmaz size de.. çaresiz kalıyorsun çok kötü.
kv bence ah biraz daha kalsınlar da torunuma ben bakayım diye söylemiştir..
öyleyken bile güzeliz biz..
bu buluşmaları çok kıskanıyorüüm beni de sevin be tutku
eylem çok tatlı yawruların maaşallah
benim özgüveni tam kendisiyle barışık, dürüst arkadaşlarım içimizde hain warmış duyduğuma göreee siz sizden habersizsiniz galiba :86: :86:
çok hızlısın kız... rüzgar gibi geçtin yine...
özledik dur acık muhabbet edelim. sana soracağım özel şeyler var...
Selam.kizlar nasilsiniz ne var ne.yok bn isteym clisiyorum ayagina yatiyorum :))))
Offf haftaya vizelerim var ders calisacagim bu hafta full ;(
Eylmmm yerim onlari sipalar :)
Ooo butun kizlar bulusmus ne gozelll :))
Vaveee ben daha alamadim day and night ama alacam aklimdaaa :)
Ferdaaaa ins hersey gonlunce olur aminnn....
Hepiniz afiyettesinizdir ins....yavruuu kedilerrrr siziiiiiii
way kulağım çınladı zaten ha şöyle sevin beni ben de sizi çoook seviyorum bursalılar istanbul bursa tamam da güzelim anadolunun diğer şehirlerindekiler napcek diyorum toplanalım karadeniz, doğu anadolu günedoğu anadolu icraat yok
yazık be ya... ne kötü.. olan çocuklara oluyor.Aynen katılıyorum ruzamm.ben bakayım diyr geçirmiştir içinden.yoksa ben onu gecenın 4 ünde falan da çağırsam gelirlerrr.
Anlamsız ağlamaları beni çok geriyor yaaa nasıl ağlıyo gözler kapalı.sanki bişey yapıyoruzz..
Kıskanma becerikli hatunnn.gel bursaya buluşuruz yine.. İçimizde hain var derken anlamadım kızz kim hainn ki???
Fly uykunuz hayırlı olsun canm.inş hep öyle uyanır keşke bizimkide bıraz uyusa ne cts kaldı ne paZar bu ne böle yaaaa
Benim alt katım ve onun karşısındaki dairede herakşam kavga var yaaa(( kedınlar hep dayak yiyorr( eşime diyorum polisi arıcam sen karışma diyor.duvarlar ince oluğu için herşeyi duyuyoruz. alt katımdaki parasızlıktan kavga ediyor.sürekli para para paraaa.. Adam çalışmıyo sanırsam kadında sürekli küfrediyo kocasının bi arkadaşı varmış hep görüşüyomuş.kadın diyoki gideyım onun altına yatayımda bana da para versin:27 ben şokkk dedim eşime ahanda sopa geliyo:))) sonra tabii bam gümm kadın hala söleniyo.olan çocuklara oluyor yeminlen.2 liseli ergen var evde her akşam ayırmaya çalışıyolar.babası gecen erkek olanınıda dövdü araya giriyo diye((
Onun karşısındaki de baya zengin.. Onlarda kv kavgası yapıyolar.kadın diyo Allah senın annenin belasını versin falan ama nasıl bağrıyo kadın, adam diyo sus herkes bizi dinliyo susmuyo :)) dedim dayak yıcek adam geldi çat çut sesler bi oğlu 10 yaşlarında nasıl bağrıyo ağlıyoo baba vurma ya vurmasana yaa ne ağladı çocuk( yemin ediyrum psikolojim bozuldu( kadın diyo yarın boşancam sende. Yarını bekle galan çatt bi tokat daha yedi.ve bunlar üniversitede öğretim görevlisi falan lar. Ahhhh para ahhh olsan bi dertttt olmasan binnnn dert
Niye anlattım bilmiyrum ( 2 akşamda bir mutlaka dayak yıyolar.hele benım altımdaki herakşam sayılır.altımdaki kadın baya küfürlü ve mahalle ağzıyla konuşuyo adamı çıldırtıyor:))
hala deneme yapamadık onu napcaz diye sorcaktım....Sor bebegim buralardayim yerim seniiii yerrr
bu çocuk gündüz de az süreli uyumaya başladı iyice. diş mi ki sebep nee
tutku hakket bu çocuk dişsiz gezecek galiba evde bırakalım utanırız biz