2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Selam arkadaşlarım; gözlerinizden öperim.
Bugünlerde pek girmiyorum, girdiğim zaman da itiraf ediyorum ziyaretçilik yapıyorum :KK17::KK17::KK17: Hiçbir şey yazmak gelmiyor çünkü içimden, başka hiçbir şey yapmak istemediğim gibi. Bir bakıp çıkıcam görünümünde olmak istemiyorum :KK43: Sıkıntılı günler geçiriyorum hiç tadım yok. Hayatımla ilgili dönüm noktalarından birini yaşıyorum. Ne olur sormayın, kendimle bile konuşamıyorum şu günlerde. Sizi bırakıp bir yere gitmem onu bilin yeter :KK34: Seviyorum sizi. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada.

:KK3:
Bugünlerde pek girmiyorum, girdiğim zaman da itiraf ediyorum ziyaretçilik yapıyorum :KK17::KK17::KK17: Hiçbir şey yazmak gelmiyor çünkü içimden, başka hiçbir şey yapmak istemediğim gibi. Bir bakıp çıkıcam görünümünde olmak istemiyorum :KK43: Sıkıntılı günler geçiriyorum hiç tadım yok. Hayatımla ilgili dönüm noktalarından birini yaşıyorum. Ne olur sormayın, kendimle bile konuşamıyorum şu günlerde. Sizi bırakıp bir yere gitmem onu bilin yeter :KK34: Seviyorum sizi. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada.

ne sıkıntın varsa allah yardimcin olsun canim. yapabilecegimiz birsey varsa cekinme lutfen :KK19:

Hakkinda hayırlısı güzel kalbin bu sıkıntılari tez vakitte söküp atsin..konuşmak istediğinde burdayiz ve seni cok seviyoruz:KK43:

Gunaydinlar..
Burcakim tutkumm ben de sizleri cok sevdim.iyi ki tanismisiz.dostulugumuz hep surer insallah..
Bitufulum gelelim mi istanbula.. :)
Ferdacim canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah..yardim edebilecegimiz bisey olursa her zaman burdayiz.bir an once aramiza don.coook ozledik seni...

Gecmisi okudum..ay ne rezillik ne rezillik ... Cahillik iste. :)) herkesin hayatinda vardir oyle anilar..
Tutku cekindigimiz fotoyu sansurleyip atsana buraya.. :)))

Fly nasil oldu bebegin.kustu mu tekrar.bisey dokunmustur ya da usutmustur.gecmis olsun canim.

Ferdacim yol ayrimlari zordur ama guzeldir de olgunlastirir insani.. dogru karari verirsin ve zaman da seni yaniltmaz umarim.. her turly destek icin burdayiz gerekirse senle karsi taraf icin bu kisi olmasa hayat bile olsa kufredebiliriz.. operim seni bacim.
P.s. bitiful seni cok ozluo:)

Bu arada ovgulerinize dayanamdm gecen gun isyerinde ogle yemegini yerken muge anliyi izluim dedim huhuww ben bosuna koydeki dedikodulari takip etmeye calusiomusum amanin orasi ne ole. Amcanin birini balkondan atmislar karisiyla. Bunu yapan amcanin emekli maasi icin yapmis. Kac gundur jandarma gb evi turluorum geceleri bi de ev de buyuk guvenlik elemani tutcem bu gidisle cok tirsagim bu gunlerde:18::18:

Bu arada repu tutku senin yolladgn cikilatalardan bize ayirmis dun getirdi hatta. Normalde cikilata sewmem dedim ecnebi cikilatasi yemedi demesinler dur onu da yiyem:KK51: saolasin bacim tesekkrlerimi sunayim istedim:KK76::KK76:

sol elimle nehirin besigini sallarken sag elimle artatda mesajlar yazabiliorum bi yandan da vatsaptan esime dokturuorum. Tamam belki bi oturusta bi tencere sarma saramayabilirim ama bnce bu yaptiklarimda yetenek. Neyse hatun uykuya daldi 45 dkm var ne yapsam acaba coknheyecanliym:KK37:

Son düzenleme:
Burcak bende hamileliğin ilk aylarında mide bulantısından evden çıkamadığım dönemde izlemiştim izledikçe daha da fena olmuştum baktım olmayacak etkileniyorum hemde bebek çevreden etkilenir diyorlar bıraktım bir anda en güzel dizilerden daha fena bağlıyor meret

piiiii nerde millet :63: ben bugun asure ile ugrastim, ardindan da gezdim..

ferda canim ya uzuldum nesesiz olmana, umarim cabucak atlatirsin bu sıkıntılı dönemi. Seni seviyoruz,. Fatihi opuyorum..

Vayy arkadas ne zaman uzun süre girmesem diyorum simdi sayfa sayfa yazmislardir bi bakiyim sonra koca bi hic..cok mahrum birakiyosunuz beni bu zevkten cookk..Neysem dolastik geldik simdi ev islerine giristik zavalli kocamda diyo biz hic ayagimizi uzatip keyf yapamicazmi bi pazar dedim 'yoouuğğğkk'..:86:

Ruzammmm gel tabe istememmiiiii:KK19:

Purcak yan odadan vatsaplami konusuyon enisteyle:)

Vavecim seni ve o asure yapan pirmiklarini öpüyorum:KK54:

Şimdi gidiyorum geldigimde 8 sayfa ilerlenmis olsun..:KK4:

X