Hoşbuldum esterabim :) valla 4 yıl boyunca saygıda kusur etmedim bir dediğini iki etmedim çok da severdim kendisini halada severim ancak lohusalık psikolojisiyle ve sezeryanlı halimle heralde söylediği yaptığı bazı şeyler rahatsız etti beni kendiside bunu anladı sanırım . aslında çok yardımını gördüm allah razı olsun öz annem gibi baktı bana ama evimizde önceliği oğlu sonra torunu en sonda bendim :) bilmem anlatabildimmi
Gün içinde bakıcı müzikle uyutuyo ama ben eve geldikten sonra 8-9 a kadar bi daha uyumuyo çok uykusu olsada hep oyun istiyo uyumuyo gece uykusuna emerek dalıyo her uyandığında da emmek veya kucağa alınmak istıyo normalde3-4 defa kalkardı ben de alışmıştım zor gelmiyordu da bu aralar saatte bir kalkmaya başladı umarım normale dönerninni falan işe yaramıyor mu yada müzik? ben müzikle uyutuyorum hala.. uyku zamanı uyumakta zorlanıyor ama
eşim yemek konusunda çok mızmızdır yediği şeyler bir elin parmaklarını geçmez derler ya aynen öylehazir aldigim iki degisik kavanoz mamasina ilk kasikta basini ceviriveren ogluma kofte yaptim yemek icin kendi saldiriyo simdi.
bi insan ceker de bu kadar mi babasina ceker
Bituf Neden buruktun bebeğim sen yaf
Buraya yazamadim ya o yüzden buruktum:) aktif olamadim tutkunun nazari degdi..
Neyse gerginlik yaratilacak bisey yok mevcut kadromuz gayet güzel ağzimin tadi bozulmasin Aliriza efendien eski benim o yüzden polemigede gerek yok:86:
Repu bu face muhabbeti ne? Eskiler face temiymis anlamadim.bende gidem
esrabeyaz ben anladim seni bosyere canini sikma
selerm benim esim de oyle hazir yemek makarna salata sebze vs sevmez et yemeklerini sever. oglan da tavuk kofte falan ne kadar versem yeter demiyo inanki
bituful ozel mesaj attim feyse gidip napican yetmiyoz mu sana picakci
şöyle bir gün sabahtan akşama kadar alışveriş yapıp deneyip deneyip satın almak sonrada sadece birini tutturup onu giymek istiyorumama arkamdan da bebek ağlamasın arabasında duracakmı kucaktamı gezmek isteyecek demeden rahaaat rahat dolanmak istiyorum.
şakamı bu yaaa nerdesiniz millet ne zmandır bu saatlerde geliyorum hep tek basıma takılıyorum sonrada saçmalayasım geliyonerdesin hepiniz fosur fosur uyuyonuzmu burçak bituful siz uyumazdınız benmi çok geç kalmaya başladım acep:26:
Buraya yazamadim ya o yüzden buruktum:) aktif olamadim tutkunun nazari degdi..
Neyse gerginlik yaratilacak bisey yok mevcut kadromuz gayet güzel ağzimin tadi bozulmasin Aliriza efendien eski benim o yüzden polemigede gerek yok:86:
Repu bu face muhabbeti ne? Eskiler face temiymis anlamadim.bende gidem
ziyaretçi bilem yokçok yalnız kaldım tırsarım gece gece ben kaçtımmmm
şakamı bu yaaa nerdesiniz millet ne zmandır bu saatlerde geliyorum hep tek basıma takılıyorum sonrada saçmalayasım geliyonerdesin hepiniz fosur fosur uyuyonuzmu burçak bituful siz uyumazdınız benmi çok geç kalmaya başladım acep:26: