2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

birçokları gibi benzer durumu yaşamışız.benimki de bakım konusunda eksik etmedi sağolsun;ama yaptığı her şey için teşekkür etmem yetmiyo sürekli minnettar olmamı istiyo,bir iyilik yaparsa hemen onun karşılığı yönetimi eline geçirmeye çalışıyo içten içe. el etek öpmemi istiyo. bu durumda kendinden uzaklaştırıyo... sayılı gün çabuk geçer diyelim yaşanan diyalogları dedikodu şeklinde geçerim ben size

Paris maşallah çok sevimli bornozda çok yakışmış
ninni falan işe yaramıyor mu yada müzik? ben müzikle uyutuyorum hala.. uyku zamanı uyumakta zorlanıyor ama
Gün içinde bakıcı müzikle uyutuyo ama ben eve geldikten sonra 8-9 a kadar bi daha uyumuyo çok uykusu olsada hep oyun istiyo uyumuyo gece uykusuna emerek dalıyo her uyandığında da emmek veya kucağa alınmak istıyo normalde3-4 defa kalkardı ben de alışmıştım zor gelmiyordu da bu aralar saatte bir kalkmaya başladı umarım normale döner
hazir aldigim iki degisik kavanoz mamasina ilk kasikta basini ceviriveren ogluma kofte yaptim yemek icin kendi saldiriyo simdi.

bi insan ceker de bu kadar mi babasina ceker
eşim yemek konusunda çok mızmızdır yediği şeyler bir elin parmaklarını geçmez derler ya aynen öyle
oğlanda öyle hiç zevk alarak yemek yemiyo hatta hamileliğimde bende öyleydim o zaman eşime bu oğlan herhalde sana çekti ben yersem ona geçecek diye bana da yedirmiyo diye takılırdım gitti geldi ona çekti((

Bituf Neden buruktun bebeğim sen yaf

Buraya yazamadim ya o yüzden buruktum:) aktif olamadim tutkunun nazari degdi..

Neyse gerginlik yaratilacak bisey yok mevcut kadromuz gayet güzel ağzimin tadi bozulmasin Aliriza efendi en eski benim o yüzden polemigede gerek yok:86:

Repu bu face muhabbeti ne? Eskiler face temiymis anlamadim.bende gidem

esrabeyaz ben anladim seni bosyere canini sikma

selerm benim esim de oyle hazir yemek makarna salata sebze vs sevmez et yemeklerini sever. oglan da tavuk kofte falan ne kadar versem yeter demiyo inanki

bituful ozel mesaj attim feyse gidip napican yetmiyoz mu sana picakci

Son düzenleme:
şöyle bir gün sabahtan akşama kadar alışveriş yapıp deneyip deneyip satın almak sonrada sadece birini tutturup onu giymek istiyorum ama arkamdan da bebek ağlamasın arabasında duracakmı kucaktamı gezmek isteyecek demeden rahaaat rahat dolanmak istiyorum.

şakamı bu yaaa nerdesiniz millet ne zmandır bu saatlerde geliyorum hep tek basıma takılıyorum sonrada saçmalayasım geliyo nerdesin hepiniz fosur fosur uyuyonuzmu burçak bituful siz uyumazdınız benmi çok geç kalmaya başladım acep:26:

hee biraz gerginlik olmuş sanki,geçmişi bilmiyorum ama bi kaç sayfa geriyi okuyunca gerginlikolacak durum yok.reyting mi artırmaya çalışıyonuz ulenn

Günaydınnnn
Cumartesi iş cok kötü bi duyguymus beaaa
İlk ve son olur inşallah
Bituful onlar face e gectiler die biliom burda resim paylasmak istemiyolardi orda paylasiyolardi anlamadim nedenini. Neyse tercih tabisiii.
Estarabim bugün mu geliyordu kv
Hazirliklar tamam mi borekler corekler
Ya insan kendi annesi bile olunca oluyo sorunlar cok dert etme ben lohusayken ikisi de kaldi yanimda o psikolojiyle bi cok şeye sinir oluyo insan ama dusununce kv minde cok yardımı oldu sagolsun ben seviyorum Kayinvalidemi ya Allah razi olsun.

Yasmin o alışveriş hayalinin aynısını yaşamak istiyorum duygularima tercüman olmuşsun

Heee aldim conem mji..anladim zaten şaka yapiyorum ne isim var mevcut arkadaşlarima zor yetisiyom face te.

Yaa ben alisveris yapmayi hic sevmem ama bütün gun arkadaşlarimla sürtmeyi sinemada yada tiyatroda gece tee en son seansta yari uykulu halde sahneyi izleme cabalarimi özledim..ne gusel günlerdi ya uzun bi süre yok artik..

Ya ben cok gec uyuyodumda artik sütum iyice bittigi icin sabah aksam sadece sagim yapiyorum gece biraktim..bide 1 aydir hastayim bunyem zayif düstu iylesemiyorum biraz uykuya agirlik vercem böylede islerim hep kaliyo ama bilmiyorum napcam deniyoruz bakalim.

ben 'eski' yim face teyim ama sen de face desin aaa yoksa sen de mi eskisin mevcut kadro ile ilgili söyleyeceklerim war ayrıca

yasemincim ben de uyumuyorum o saatlerde ama çaktırmıyorum

oğlun nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…