Esracım eşim mesaiye giderse bende katılmayı düşünüyorum kızlara. Duruma göre bakıcam artık.
Benımkı de akşam 9.30 sabah 7 uyuyor tabii 100 kere uyanarakkk..
Ruza bebeği kime bırakçaksın??
Burçak senın kv gitti kim bakçak bebeğe?
Annem yarın yunanistana gidiyor 15 gun kalcak.. Kv bakıcak oğlumaaa ...başlıcak yine buyakkkk buyakkkkk diye
Esracım eşim mesaiye giderse bende katılmayı düşünüyorum kızlara. Duruma göre bakıcam artık.
Benımkı de akşam 9.30 sabah 7 uyuyor tabii 100 kere uyanarakkk..
Ruza bebeği kime bırakçaksın??
Burçak senın kv gitti kim bakçak bebeğe?
Annem yarın yunanistana gidiyor 15 gun kalcak.. Kv bakıcak oğlumaaa ...başlıcak yine buyakkkk buyakkkkk diye
Kw kúsünce kızina gdio,yne kw ye oraya birakcem
Tutku yeni msn eski msn karar wer
Herkes cephesni belirlesn
Vave ne salçasin ya
Hemen polimik hemen polimik
:)
6 aydir yoksam yokum eskiyim taam mi
Al bir ariza daha. Ne o oyle salca falan saygili ol biraz. Simdiye kadar ben tartisma yaratacak bir konu baslatmadim.sen iki ay once geldin! sisık sık eski yeni muhabbeti yaptn seni anlatmama luzum yok zatenbir hesap icindesin.eskisin diye şaşali bir ilgi mi bekliyorsun anlamadim. Senin bu muhabbetine cevap weririm ben ozelligim bu sessiz kalamam sondur yazdigim kendi capinda eglen bakalim :86:
Canım kafasına göre arkadaş bulamamıştır umarım çabucak bulur ne kadar orda kalması gerekiyoSelerm canim maalesef alisanadi daha kardesim. Gunluk sık olarak gorusuyoruz nesesi yok.ne zaman duzelir bilemiyorum
Canım kafasına göre arkadaş bulamamıştır umarım çabucak bulur ne kadar orda kalması gerekiyo
Allah yardımcısı olsun canım gurbet tek başına gerçekten çok zor4 yil sanirim canim.. aktif bir sehirden ona gore kucuk bir yere gidince afalladi dogal olarak.. ev arkadaslari da yemek beraber yenecek ayni saatte gibi sacma kurallar koyunca alismakta zorlandi iyice.
İyi akşamlar herkeseben çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse baktı ama hep sonuncu planda olmak
sinir etti beni de,üstelik sezeryanlıyken,bir kere elimden tutup kaldırmadı,hastanedeydik kadının yapacağı işleri
bile eşim yaptı annem gelememişti ama eşim herkese bedel ölürüm ona,
Ruza gece bir kez uyandı ama 1,5 saat uyuyamadı su içince boğazına kaçtı bardağı da istemedi yatağa koyuncada ağladı sallamaya devam yani
Paris bende aynı şeyi düşünüyorum bebeğimle bereber gittiğimiz tek yer eczanem ve çok durmsmaya çalışıyorum haba güzelse parka bazen , genelde hep evdeyiz ve bunu duyan herkes çıkar gezdir sıkılıyordur çocuk diyor ama burda gitcek akraba yok arkadaşlarımda çalışıyor avm turlayayım desem hastalık kol geziyor yavrum hastalanacağına evde sıkılsın diyorum napıyım ki başkakiz bituful pirt diye buna kaldim esim simdiden 3.yu pilanliyor deli ediyor beni saka falanda yapmiyor hee ciddisanki fabrika var karsisinda
bide sorum olucak sizlere bebekler skiliyormudur acabaya ben bazen ogluma bakinca uzuluyorum gidecek kimse yok surekli evde diye