2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Kw kúsünce kızina gdio,yne kw ye oraya birakcem

eşim bakacak canım. yani haberi yok henüz ama o bakar.

Eski yeni taraf olayı yok yahu sadece bisiden bahsettim aman ne meraklisiniz kivilcim bekliyosunuz alev almaya
Birinden bahsetcektim vazgecirdiniz beni taam

Ben geldim herkese slm eder kocaman öperim
bende acayip unutkanlık başladı hiçbirşey yapasımda yok depresyondamıyım neyim
neyse bu hafta bi bitsin rahatlıycam hastanede tek kaldım diğerleri bu hafta izinlilerdi işten geç çıkıyorum herşey bana kaldı yorgunluktan bittim üstüne de oğluş uyumuyo habire uyanıp duruyo nasıl geçti bu hafta anlamadım hafta sonuda bi geçsin rahata ericim
Esterabim cnm sayılı gün çabuk geçer bi bakmışsın bitmiş hem çocukla daha çabuk geçiyor

yatucum boşver takma kafana oğluna söyle izin alıp 2 saat bebeğe o baksın annesinin yerine:)))

tuğbacım hayırlı yolculuklar

yasemincim ben de hiçbirşeye yetişemiyorum kaç gündür yemek bile yapamadım bence de ev dediğinde çorba bari pişmeli (oğlanın çorbası sayılır mı ki acaba)

burçakçım kayınvalidene çok güldüm :))) eşinin ikinciyi istememe sebebi bence çok güzel :)) nehir biraz büyüyünce yaşantınızın çok etkilenmediğini görürse ikinciyi de ister gibi

Ruza burçak tutku ne güzel yine buluşuyonuz repucum tekrar gel buralara da yine buluşalım :)))

vavecim naber aklıma geldi de kardeşin alışabildi mi

bitifulcum senden özendim böyle yazdım isimleri kırmızıyla telden yazamadım ama olsun taklit olduğu belli olsun:))))

Esracım bahsedeceğim kişiden bahset canım yaa çok merak ettim
bu arada çok meraklıyımdır öyle böyle değil

Vave ne salçasin ya
Hemen polimik hemen polimik
:)
6 aydir yoksam yokum eskiyim taam mi

Al bir ariza daha. Ne o oyle salca falan saygili ol biraz. Simdiye kadar ben tartisma yaratacak bir konu baslatmadim.sen iki ay once geldin! sisık sık eski yeni muhabbeti yaptn seni anlatmama luzum yok zaten bir hesap icindesin.eskisin diye şaşali bir ilgi mi bekliyorsun anlamadim. Senin bu muhabbetine cevap weririm ben ozelligim bu sessiz kalamam sondur yazdigim kendi capinda eglen bakalim :86:

Selerm canim maalesef alisanadi daha kardesim. Gunluk sık olarak gorusuyoruz nesesi yok.ne zaman duzelir bilemiyorum

bn de hoşlanmıorum bu yenı eski mevzusundan. gereksız gelıyor,bı ara bı dışlanma mevzusu vard ya,ben de bu muhabette kendımı dışlanmış hissedıorum,ayrıca açacam bı topık herkesi erken senı geç çağırıcam esra,sora da sen yenisin sen yenisin ben kıdemlıyım dıe bıdı bıdı yapcem,neyse bi ara yaparım şimdi üşendim
boşver vave benle polemiğe gir hem bn yeniyim cvp veremem sana

Canım kafasına göre arkadaş bulamamıştır umarım çabucak bulur ne kadar orda kalması gerekiyo

4 yil sanirim canim.. aktif bir sehirden ona gore kucuk bir yere gidince afalladi dogal olarak.. ev arkadaslari da yemek beraber yenecek ayni saatte gibi sacma kurallar koyunca alismakta zorlandi iyice.

4 yil sanirim canim.. aktif bir sehirden ona gore kucuk bir yere gidince afalladi dogal olarak.. ev arkadaslari da yemek beraber yenecek ayni saatte gibi sacma kurallar koyunca alismakta zorlandi iyice.
Allah yardımcısı olsun canım gurbet tek başına gerçekten çok zor

Benim oğlan uyuyamıyo uyumayınca çok huysuz oluyo ya işten geldikten sonra parka götürdüm sonra eve geldik uyuması gerekiyo bi saattir uyuyamıyo uyumayıncada sürekli ağlıyo ne zaman öğrenecek uykusu gelince ağlamayıp uyumayı yaa

İyi akşamlar herkese
Kağan1 beni anlamana hem sevindim hem üzüldüm çünkü hiç bir ana kuzusu bu kadar hassas bir dönemde ikinci plana atılmamalı
Trajikomik bişey anlatayım doğum yaptığım gece eşim ve kv kaldı yanımda gece wc ye gitmem gerekti kv uyuyor eşim uyanıktı o sırada yardım etti bir yandan epidural zımbırtısını tutuyor bir yandan bana destek oluyor lavaboda bir anda bscaklarımda hissizlik oldu ve usulca! Düştüm eşim tutamadı :)) ses falan oldu tabi ben ağlamaklı neyse toparlandım çıktık kv uyuyor sonra ertesi gündü galiba kv sen düştün heralde dün dedi evet dedim ay vah vah falan dedi duymuş yani annen duysa çok üzülür falan dedi bendde anlamsız bir ifadeyle evet heralde dedim ...

Ruza gece bir kez uyandı ama 1,5 saat uyuyamadı su içince boğazına kaçtı bardağı da istemedi yatağa koyuncada ağladı sallamaya devam yani

Ruza gece bir kez uyandı ama 1,5 saat uyuyamadı su içince boğazına kaçtı bardağı da istemedi yatağa koyuncada ağladı sallamaya devam yani

ayy ALLAH yardimcin olsun isin cok zor gece uykulu uykulu kalkip ayaktami salliyorsun ben sinirden aglarim valla uyaninca almasan birak biraz aglasin kendi kendine dalmayi baska turlu ogrenemezki ben oyle alistirdim

Paris bende aynı şeyi düşünüyorum bebeğimle bereber gittiğimiz tek yer eczanem ve çok durmsmaya çalışıyorum haba güzelse parka bazen , genelde hep evdeyiz ve bunu duyan herkes çıkar gezdir sıkılıyordur çocuk diyor ama burda gitcek akraba yok arkadaşlarımda çalışıyor avm turlayayım desem hastalık kol geziyor yavrum hastalanacağına evde sıkılsın diyorum napıyım ki başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…