2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

sendemi gurbettesin annen banan kayinvalidenler nerde yanlizlik cok zor valla

ayy ALLAH yardimcin olsun isin cok zor gece uykulu uykulu kalkip ayaktami salliyorsun ben sinirden aglarim valla uyaninca almasan birak biraz aglasin kendi kendine dalmayi baska turlu ogrenemezki ben oyle alistirdim

Önceleri emerken uyuyordu 1 aydır sallanmadan uyumuyor bende ilk başlarda çok zorlanıyordum hatta ayağımda sallarken ben uyuyakalıyordum ııı diye ses gelince tekrar başlıyodum sallamaya :))) şimdi alıştım ama gün içinde beraber uyuyup telafi ediyorum geceyi

sendemi gurbettesin annen banan kayinvalidenler nerde yanlizlik cok zor valla

Evet hepsi istanbuldalar biz ankaradayız hemde nasıl zor çocuk yokken eczane tüm zamanımı alıyordu h.sonu iste kaçıyorduk ama çocuk olunca iş de yalan oldu bir yere kıpırdayamıyoruz da

gunduz uyusanda gece uykusu gibi olmuyorki sen ne yap et bence gece su sallama isinden vazgecir sanada yazik bide calisiyorsun

Evet hepsi istanbuldalar biz ankaradayız hemde nasıl zor çocuk yokken eczane tüm zamanımı alıyordu h.sonu iste kaçıyorduk ama çocuk olunca iş de yalan oldu bir yere kıpırdayamıyoruz da

ben yurtdisindayim ailem turkiyede dusunuyorum diyorumki keske bede turkiyede olsamda baska sehirde olsak ama galiba gurbetin uzagi yakini yok hepsi ayni dert

ben yurtdisindayim ailem turkiyede dusunuyorum diyorumki keske bede turkiyede olsamda baska sehirde olsak ama galiba gurbetin uzagi yakini yok hepsi ayni dert

Haklısın ama yurtdışı daha zordur kesin başka şehir olunca çok bunalınca atlayıp arabaya gidiyosun yada gidebileceğini biliyosun :) Allah yardımcın olsun

Yatağına koyunca ağlamaya başlıyor hem dayanamoyorum o haline hemde eşim de uyanmasın istiyorum

Haklısın ama yurtdışı daha zordur kesin başka şehir olunca çok bunalınca atlayıp arabaya gidiyosun yada gidebileceğini biliyosun :) Allah yardımcın olsun

annelikte boyle bisey isteamin saol rabbim hepimize yardim etsin

ninni falan işe yaramıyor mu yada müzik? ben müzikle uyutuyorum hala.. uyku zamanı uyumakta zorlanıyor ama

bituful öğretmen değilim bir kamu kurumunda çalışıyorum memurum
repu göğsün ne durumda geçtimi çok acıyo bilirim ben onu

selermcim artik 2 yilda zor gelirim. istanbuldan donerim muhtemelen

bituful öğretmen değilim bir kamu kurumunda çalışıyorum memurum
repu göğsün ne durumda geçtimi çok acıyo bilirim ben onu

canim sagol bir gun sagip verdim o gogsu, gecti. ama iki disli canavarin ne zaman isircagi belli olmuyo :18:

hazir aldigim iki degisik kavanoz mamasina ilk kasikta basini ceviriveren ogluma kofte yaptim yemek icin kendi saldiriyo simdi.

bi insan ceker de bu kadar mi babasina ceker

Ruza gece bir kez uyandı ama 1,5 saat uyuyamadı su içince boğazına kaçtı bardağı da istemedi yatağa koyuncada ağladı sallamaya devam yani
Uzuldum canim..en kisa zamanda duzene girer insallah..
ninni falan işe yaramıyor mu yada müzik? ben müzikle uyutuyorum hala.. uyku zamanı uyumakta zorlanıyor ama
Vavem ben de muzikle uyutuyorum hala.ninni de kesmiyor artik.lulababy dinliyoruz.tavsiye ederim..sakinlestiriyor.benim bile uykum geliyor.
hazir aldigim iki degisik kavanoz mamasina ilk kasikta basini ceviriveren ogluma kofte yaptim yemek icin kendi saldiriyo simdi.

bi insan ceker de bu kadar mi babasina ceker

:)) cok benziyodu zaten.. Oglan Degisti mi repum..

cok degismedi de, azicik bi degisse esim ah vah ediyo. saclari kahverengi niye siyah degil diyor artik gulup geciyorum.

Paris cok dadluymuş oglan maşallah..

Doktora gittik kulagi temiz ama butun gun kulagini cekistiriyo..

Bide gecen hafta 5 disi tomurcuklu görduk bugun baktik gecmis hepsi disler iceri kacmis bosuna sevindik..hastaliktan miydi neydi onlar anlamadim..

Yazamadim bugun bir yanim hep buruktu:86:

Vave saygılı ol diyen ariza demez kırıcı konuşmasak.
Ben tartışma yaratmak için demedim yine onun icin yazmıyorum gerginliğe gerek yokki tatlı tatli konuşuyoruz şurda.
Biz de sizin konuştuğumuz her konuyu beğenmiyoruz ama burasi paylaşım forumu herkes istediği konuyu konusuyo. Eskiyi acmamin sebebi bi olay olmustu bir arkadaşla ilgili onu paylasmak istedim eyleme bahsettiğim biseydi burasi şahsa ait degil herkes istediği konudan bahsediyor.
Neyse cidden suan samimi söylüyorum üzücü böle şeyler olmasi. Benim tarzim değildir kırmak. Salca kelimesini takilmak icin soyledim. Olmasin böle seyler ayni ayda dogumlar yapmış cici anneler olarak talebimdir bu. Herkesten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…