2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Gu nay dınnnnnnn
Güzel bi hafta sonu diliyorum herkeslereeee
Ya bi kaç zamandır azis diye sanatçının oynak şarkısını dinliyordum .cep te kayıtlıydı.dün yeğenim şarkının videosunu açtı ağzım açık kaldı..şaka gibi şarkıyı dinlerken hiçç böle hayal etmemiştim..çok masum düşünmüşümmmm

Azis - Sen Trope /

tutku bu ne ya. gunum karardi yok yok hayatim karardi resmen. bize bu yapilir mi

İnsan değilki o yaa..
bende bi iki şarkısını seviyorum bizimkiler gibi oynak..
linke tıklamadım sabah sabah midem kalkmasın diye.

oyyyy tutku bunu ilk gördüğümdeki duygularımı anlatmamayım en iyisi

tutku bu ne ya. gunum karardi yok yok hayatim karardi resmen. bize bu yapilir mi

Yaaa repucum sorma bende 1 aydır masum masum oğlanla bu şarkıda oynuyorum..dişiliğimden şüphelenmeye başladım benden daha ihtiraslı dans ediyo vallaa akşam hep aklımdaydı ya bu gay falan diye:)) içime işlemiş hareketleri bide nasıl istekli yaa:))) erkeklere ilgi duyuyor sanırsam

İnsan değilki o yaa..
bende bi iki şarkısını seviyorum bizimkiler gibi oynak..
linke tıklamadım sabah sabah midem kalkmasın diye.

Bende bilemedim canm ne olduğunu aklımda daha mülayim canlandırmıştım:)) sen cts çalışıyormusun? Gel seni kpss ye hazırlıyayımm işte :)) gelirsin yanıma beraber kokuşuruz:)))

oyyyy tutku bunu ilk gördüğümdeki duygularımı anlatmamayım en iyisi

Vavem bu bu kadr ünlü birisimi yaww? Videoları milyon kere tıklanmış. Ben şimdi tam bilemiyorum bu şahıs erkek ama kadın gibi.yani bununla birlikte olan erkek eşcinsel mi oluyor? Peki bu şahıs ne oluyor gay mi?
:27

gunaydin canlarrrrr rapuu o neydi ya bi bakim dedim video ya bakmaz olaydim:120::120::120::120::120::120:

Son düzenleme:
Heee yavrum çalışıyom..
Benim okul işim karışık ya bu alandan mezun değilim, Bu profosorle tanıştım onun yanında öğrendim işi. 5 yıldır takılıyoz. Sağlık işletmeciliği okuyodum bıraktım ailesel durumlardan dolayı, ortaöğretim laboratuar okulu, sonra halkla ilişkiler..çok saçma değilmi bence öyle bu saatten sonra kimse bana ders çalıştıramaz..sevmiyom okumayı ben ya zaten şimdi hiçbişeye kafam basmıyo yaşlandım:86:

arkadasimin oglunun 1 yas dogum gunu var. bebek yuruyo ama dusup duruyo

hangisini aliyim

yurumek icin olani sonradan cekmeliye donusturulebiliyor.

siz olsaniz hangisi alinsin isterdiniz
bi el ativerin be

kızlar bebeklerinizin ayakkabı - patik no ları kaç?

Canım benım ev patikleri 19 dışarda giydirdiğim ayakkabı 20 numara.kalın çorapla 20 iyi oluyo.bende tam karar veremedım hangısı ıyı olduğuna:)) 19 sıkıyo 20 düşüyo:))
İmkanın varda deneyıp alman en iyisii

Gıcık bursalılar foto ekleyin gelince

Helikopter taksi yolluyorum sana saat 1 de hazır ol

gunaydin canlarrrrr rapuu o neydi ya bi bakim dedim video ya bakmaz olaydim:120::120::120::120::120::120:
Paris benım 1 aydır masum masum dinlediğim şarkının videosu bende dün öğrendim neye benzediğini:))

Canim benim walla bunun ne oldugunu turunu bilemiyorum ama igrenc oldugu kesin. Ünlü oldugunu da bilmiyorum ama dinleniyiordur elbet benim dinleyebilecegim tarzda bir muzik degil sansliyim cok sık rastlamadim kardesim gostermisti bana da gecen yıl sok olmus o da yazik hem de izledigimin yaninda bu klip masum kaliyor yani dusun :86:

Veve 20 numero..ama kışın giyilmiyo ayakkabı ya kalın çoraplardan ötürü..pufidik botlardan giydiriyom dışarda zaten yürümüyo daha.

Yolla tutku 1 de çıkıyorum hazırım..

Bulgar bu hıyar ya orda ünlü balkanlar dinliyo baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…