ben 'eski' yim face teyim ama sen de face desin aaa yoksa sen de mi eskisinmevcut kadro ile ilgili söyleyeceklerim war ayrıca
Gu nay dınnnnnnn
Güzel bi hafta sonu diliyorum herkeslereeee
Ya bi kaç zamandır azis diye sanatçının oynak şarkısını dinliyordum .cep te kayıtlıydı.dün yeğenim şarkının videosunu açtı ağzım açık kaldı..şaka gibi şarkıyı dinlerken hiçç böle hayal etmemiştim..çok masum düşünmüşümmmm
Azis - Sen Trope /
Gu nay dınnnnnnn
Ya bi kaç zamandır azis diye sanatçının oynak şarkısını dinliyordum .cep te kayıtlıydı.dün yeğenim şarkının videosunu açtı ağzım açık kaldı..şaka gibi şarkıyı dinlerken hiçç böle hayal etmemiştim..çok masum düşünmüşümmmm
Azis - Sen Trope /
Gu nay dınnnnnnn
Azis - Sen Trope /
yola ne zaman çıkıyörsünüz canımın içi
Nereye gidiyo kağan yaa sizemi geliyo yoksa:95:
tutku bu ne ya. gunum karardi yok yok hayatim karardi resmen. bize bu yapilir mi
İnsan değilki o yaa..
bende bi iki şarkısını seviyorum bizimkiler gibi oynak..
linke tıklamadım sabah sabah midem kalkmasın diye.
oyyyy tutku bunu ilk gördüğümdeki duygularımı anlatmamayım en iyisi
kızlar bebeklerinizin ayakkabı - patik no ları kaç?
Gıcık bursalılar foto ekleyin gelince
Paris benım 1 aydır masum masum dinlediğim şarkının videosugunaydin canlarrrrr rapuu o neydi ya bi bakim dedim video ya bakmaz olaydim:120::120::120::120::120::120:
Yaaa repucum sorma bende 1 aydır masum masum oğlanla bu şarkıda oynuyorum..dişiliğimden şüphelenmeye başladım benden daha ihtiraslı dans ediyo vallaaakşam hep aklımdaydı ya bu gay falan diye:)) içime işlemiş hareketleri bide nasıl istekli yaa:))) erkeklere ilgi duyuyor sanırsam
Bende bilemedim canm ne olduğunu aklımda daha mülayim canlandırmıştım:)) sen cts çalışıyormusun? Gel seni kpss ye hazırlıyayımm işte :)) gelirsin yanıma beraber kokuşuruz:)))
Vavem bu bu kadr ünlü birisimi yaww? Videoları milyon kere tıklanmış. Ben şimdi tam bilemiyorum bu şahıs erkek ama kadın gibi.yani bununla birlikte olan erkek eşcinsel mi oluyor? Peki bu şahıs ne oluyor gay mi?
:27