2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Hoşbulduk annemmm..sen ye ya zayifsin ne guzel..
2.ye hamile ama 1.yi buyutmuss paris gibi degil yani..offf dert oldu bana..
Sizde araba varmi esinde yani? Varsa gidersin vaveyi gormeye ama otobusle gidemezsin..gitmesende olur yani:KK53:

var yaa oomaz mııı gitcem gitcem vavemi görcem o benim ilk aşkım:KK16:

O degilde ben burdaki kemik kadroyu cok sevdim he iyiki varsiniz:KK16:

Ben 657 liyim kadrolu oluyo dimi:KK53:

kızlar naber, forum yeniden canlanmış oh ohh:KK16: cumartesi günü kaynanacığım gelecek 20 günlüğüne, cumartesi teftiş var yani:KK53:hazırlığımı yapmam gerek şimdiden:KK33: :KK52:
Vayyy 20 gun müüü baya hasret giderirsiniz artıkkk:)) kolay gelsın şimdiden...

Uslu bi cocuk olursam şirinleride görebilecekmiyim?.haa?

Uslu biri olursan dünyanın kaç bucak olduğunuda görebilirsinnn:))) işin yok mu senin.o bebe ne oldu ağlaya ağlaya şişti çocukkk:KK53::KK53:

Abowww kolay gelsin canim 20 gun iyiymis..

Ben 657 liyim kadrolu oluyo dimi:KK53:

Vayyy 20 gun müüü baya hasret giderirsiniz artıkkk:)) kolay gelsın şimdiden...

çokkkk nasıl özledim bilsen, hasretinden prangalar eskittim:KK33: yine başlıyacak sapasağlam çocuğa ya bu hasta olursa, yemek yedirkten sonra ya iştahı giderse,zayıflarsa ya ya ya... diye diye evhamdan benim içimi yemeler, uykusu 9 - 9 buçuğu geçti mi yok yok bu olmaz böyle uyuması lazım yanlış cık yanlış diye, benim sütüm bol değil ya başlar yanımda ben havlu koyardım havluyu ıslatırdı bir yaşına kadar hiç ek gıda vermedim( yok artık devenin gözü diyorum) bilmem bu muhallebi mama işlerini demeler; üç beş gün sonra bu dediğini unutup mama kaşığıyla dalga geçip yok bu kaşık küçük doyurmaz ben bunun kadarlıkken çocuklarıma çorba kaşığı büyüklüğünde kaşıkla verirdim demeler.............arkamdan hazırladığım mamanın sıcaklığına güvenmemeler kendisi kontrol etmeler bla bla.... :KK31::KK14:uzar gider, 20 günlük listede bunlar var. dertliyim dertliiiiiiiiiiiii. 20 günlüğüne pıçakla bituful beni baygın yatayım :KK53::KK24:

YAĞMURLU BİR GÜNDEN HEPİNİZE GÜNAYDIN SEVGİLİ TÜRKİYEM... :KK62::KK62::KK62:
ee nassınız, naparsınız... :KK24:
ben aynı be ya... iş güç başladık çalışmaya.. :KK6:
dün akşam oğlanı uyuttum, 8de yattım. :KK53: çok midem bulanıyordu dün. kahvaltıdan başka yemek yiyemedim. akşam hiç halim kalmadı.hemen yattım. babası 11 gibi oğlana mama yedirdi. o da uyudu sabaha kadar. 6'da hep beraber ayaktaydık. :21:

canım benim çok şükür dertli değilim. takmıyorum kimseyi.. benim için önemli olan kocam. o arkamdaysa sıkıntı yok. :KK34:

bizim gelme durumu yok maalesef. :KK14: ama Allah'tan ümit kesilmez.

tutkumm.. ben 87 liyim. benden küçük var mı? bir ara okulda da en küçük bendim, şimdi 90'lılar bile var. :KK19:

yasemincim geçmiş olsun. kıyamam, minicik yavruya iğne mi vuruyorlar..:KK50: açık hava alsın hakketen. arada soğuk da olsa çıkarmak lazım.

senin koca bebeğe de geçmiş olsun canım.. inşallah bulaşmaz oğlana.

canım gece mama vermeyi denesene? bir de yatağına yatır, çok ağlamıyorsa eğer kendi kendine dalar. benimkinin emziği yok ama gece eğer bi sıkıntısı yoksa bırakıyorum yatağına kendi kendine uyuyor. yani ilk yatırırken sallıyorum. sonra mamaya uyandığında doyurup yatırıyorum. uyanıksa bile ağlamadığı sürece almıyorum.kendi kendine dalıyor.

canım 4'ten sonra buluşsak dicem ama hava erken kararıyor. napsak bilemedim. :26:

Biberon almıyor bardakla içse keşke :KK43: gece yatırmadan ne yedirebilirsem iştahsız zaten sıpam :KK43: açıkçası hiç yatağına bırakmadım biran önce uyusunda bende uyuyayım dedim ama bu gece deneyeyim hem bırakmayı hemde mamayı uyur inşallah

Kiz tugba bize eşimin akrabası marastan dondurma yolladı gecen bursaya düşün erimeden geldi köpük kaplar car dondurma icin özel onda erimiyo

amma kulagimi cinlatmissiniz hee iyiki bi hamile kaldim:KK53::KK53:yaninizda olsam herkese beni gostereceksiniz:KK9:

Evet 3.aylikken 1 ay boyunca inat ettim ugrastim..saat 9 dan 12 ye kadar cebellesiyoduk esim kiziyodu eziyet ediyosun birak diye..fitiklarim var çunku sallamak benim icin iskence..gunduzde ugrasirdimda aydinlik oldugu icin sallamadan uyumuyo.simdi gece 2-3 defa kalkiyo mikir mikir kendi kendine konusuyo sonra daliyo..emzigide hastanede kucaklarima verdiler emzirdim ve taktim agzina emzikle acti gozunu dunyaya:KK53: gerci cok düskün degil hala benim zorumla aliyo sadece geceleri

Benim pişmanlığım zaten 1 emzik 2 biberona alıştırmamak ikiside ne büyük rahatlık ya artislik yaptım yok emzik vermem biberon vermem diye olan bana oldu :KK43: uyku düzeninden çok rahatsız değilim çok şükür bir şekilde uyuyor ya karnımı doymuyor diye tereddüt ettim hayır bide iştahsız aç olsada yemiyor ki kuzum :KK43:

Selam. Hayırlı olsun bebeğiniz..isteyerekmi hamile:)) kaldınız kaç aylık hamilesiniz?? Bizim parisss var oda yakında doğuracak.

Vaveeee nasılsın süper anne:)))
Ya Allah aşkına sen iki çocukla bi başına neler yapıyon dağ başında :KK53: ben bi çocukla kendımı baskılanmış hissediyorum sorunluluk aldı başını gitti zaten. Millet nasıl yapıyor 5-6 çocuk? Herbiri ayrı ilgi ayrı bi bakım istiyor. Offf bu hayat çok zorrr burçakkk:KK53::KK53:

5-6 çocuk olduğunda büyüyen çocuk küçüğe bakıyor :) oğlumun iştahsızlığından bunaldığımda annemle babamı düşünüyorum o kadar çocuk arasında (biri 5 diğeri 6 kardeş ) nenelerim yoğurduydu meyvesiydi düşünüyorlarmıydı sanki çoğu zaman anne sütü çay kuru ekmek belki vitamin yok dr kontrolü yok hatta çocuklar o kadar nüfus içinde karınlarını doyurma telaşına giriyorlardı belkide şimdi maşallahları var :)))

kızlar naber, forum yeniden canlanmış oh ohh:KK16: cumartesi günü kaynanacığım gelecek 20 günlüğüne, cumartesi teftiş var yani:KK53:hazırlığımı yapmam gerek şimdiden:KK33: :KK52:

Allah yardımcın olsun benim kv oğlum 10 günlükken beni yanlız bırakıp gitti sonra 20 günlükken hastalandı yavrum yalnız olduğumdan çağırmak zorunda kaldık 40 ım çıkmadan yine gitti artık naptımsa o gün bugündür gelmiyor :) gerçi biz sık sık gittik ama gelmenin lafını bile etmiyor

Selam gencler

Ne yapanZ bn isten gldim yimak yaptim kizi krestn aldim uyudu smdi size bkayim dedim measallah herkesler iyi :nazar: degmesin......

İste yogun boooogggh geln giden hic bitmiyooo sirkete :KK4:

Fly hosgeldin topigeeeee :KK19:

Sabh cok ama cok trafik vardi ise gec kaldim patrondan az daha firca yiycektim ama allahtan o da gec kaldiiii :KK51:

Estarabim yavruuummmm 20gun mu nerden geliyooo laaa boyleee yillanmaya mi geliyoooo offf skintii zor isler :KK19:

Herkesi opuyamnmmm:KK54:

anamm 31. haftamdaymisim ne cabuk gecti ya hic dogurasim yok:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Ooooww az kalmış.Allah kurtarsın inşş. gecen sene geldi aklıma bu zamanlar heyecan doruktaydı vallaaa.özledim o günleri kafam bi karış hava da ohh alışveriş almış başını gitmişşş:))

5-6 çocuk olduğunda büyüyen çocuk küçüğe bakıyor :) oğlumun iştahsızlığından bunaldığımda annemle babamı düşünüyorum o kadar çocuk arasında (biri 5 diğeri 6 kardeş ) nenelerim yoğurduydu meyvesiydi düşünüyorlarmıydı sanki çoğu zaman anne sütü çay kuru ekmek belki vitamin yok dr kontrolü yok hatta çocuklar o kadar nüfus içinde karınlarını doyurma telaşına giriyorlardı belkide şimdi maşallahları var :)))

bizmi çok üstüne düşüyoruz, çevremi bizi etkiliyor bende anlamış değilim.çok çok mükemmel çocuk yetiştirmek tabi ki zor vatana millete hayırlı evlat olsunlar yeter:))

Estrabim doktor değilim canm. Kendi halinde memurum işte.:))

Offf eşim iş çıkışı halı sahaya gitti.ablam gelicekti aradı gelemiceklermiş.burak ta mır mır mır yedi beni yediii:)) hele tel.i elime aldığım gibi çığlık atıp üstüme atlıyooo

amin tutkucum saol:KK16::KK16:ilki gibi heyecanli olmuyorki nedense aralarinda bisey yok belkide ondan bide dogum tecrubesi beni korkutuyor:18::18:

Ooooww az kalmış.Allah kurtarsın inşş. gecen sene geldi aklıma bu zamanlar heyecan doruktaydı vallaaa.özledim o günleri kafam bi karış hava da ohh alışveriş almış başını gitmişşş:))

bizmi çok üstüne düşüyoruz, çevremi bizi etkiliyor bende anlamış değilim.çok çok mükemmel çocuk yetiştirmek tabi ki zor vatana millete hayırlı evlat olsunlar yeter:))

Estrabim doktor değilim canm. Kendi halinde memurum işte.:))

Offf eşim iş çıkışı halı sahaya gitti.ablam gelicekti aradı gelemiceklermiş.burak ta mır mır mır yedi beni yediii:)) hele tel.i elime aldığım gibi çığlık atıp üstüme atlıyooo

üstüne düşmemiz normal, onların yaşadığı dönem ile, hatta bizler ile şu an çocuklarımızı büyüttüğümüz çağ arasında çok fark war.. şu an ne gerektiriyorsa onu yapıyoruz.. he fazla abartanlar vardır onlar istisna :KK53:

Selam. Hayırlı olsun bebeğiniz..isteyerekmi hamile:)) kaldınız kaç aylık hamilesiniz?? Bizim parisss var oda yakında doğuracak.

Vaveeee nasılsın süper anne:)))
Ya Allah aşkına sen iki çocukla bi başına neler yapıyon dağ başında :KK53: ben bi çocukla kendımı baskılanmış hissediyorum sorunluluk aldı başını gitti zaten. Millet nasıl yapıyor 5-6 çocuk? Herbiri ayrı ilgi ayrı bi bakım istiyor. Offf bu hayat çok zorrr burçakkk:KK53::KK53:

allah sabrını weriyor be dutkucuum :KK51: içinde olduğu duruma insan alışıyor her şeye vakit bulabiliyorsun..

X