Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutku senin fotoğraflarının birinde bi Ayna var bayıldım ona yaaa
inegölden mi bakcanız canım. o kadar masraf yapma kız..çocuk büyüdükten sonra değiştirirdin.
Yok canm inegöle gitmeyiz heralde, koltuklara istikbalden baktım bi türlü karar veremedim ya hem spor olsun hem ağır dursun, hem açılıp yatak olsun istiyorum.bi türlü bulamadım. Yollukları korupark ta step var ordan bakcam, tv ünitesiyle, portmantoyuda mutfak dolaplarımı yaptırdığım kişiyi çağırıcaz bi baksın fikir versin.aslına bakarsan bi 5 yıl sonra evi satmayı düşünüyoruz çok masraf yapmak istemiyorum da bakalım olduğu kadar.ama kapılar ve oturma grubum kesin değişicek.
geleceksen açık adresi yazayım hemen zaten küççük bir yer ilçeye gelsen hemen beni bulursun isim soyisim söyle tamamdır
yeni felsefem güzel düşün güzel olsun...
artık umursamıcam çevremde olup biteni kendi kendimin danışmanıyım
bu devirde kocayı elinde tutmak lazım dimi,eşim yüzük takamıyor parmakları perdeli
acıtıyor,kızlar peşinde anlıcanız,renk katcam evliliğe hain planlarım war ruzacm
herkese selam nasılsınız ocak anneleri bebişler nasıl çocukları büyüttük ben 2. ye hamileyim sizdede varmı benim gibi olan..
tamam bitanem. haberleşelim. whatsapp a bak bi ara. mesaj atıcam.Ruzacm soraki ctsi icn emin dglm.. haftaya konusurz artk
Bizim arkadaşın evinde çekinmiştik canm onu.aynası çok şık gerçekten evide öyle yeni taşındı daha..
yavrum çocuk büyüyene kadar idare etseydin. gerçi o büyür ikinci olur da.. çocukla kirleniyor falan ya onun için dedimdi.inegölden mi bakcanız canım. o kadar masraf yapma kız..çocuk büyüdükten sonra değiştirirdin.
Yok canm inegöle gitmeyiz heralde, koltuklara istikbalden baktım bi türlü karar veremedim ya hem spor olsun hem ağır dursun, hem açılıp yatak olsun istiyorum.bi türlü bulamadım. Yollukları korupark ta step var ordan bakcam, tv ünitesiyle, portmantoyuda mutfak dolaplarımı yaptırdığım kişiyi çağırıcaz bi baksın fikir versin.aslına bakarsan bi 5 yıl sonra evi satmayı düşünüyoruz çok masraf yapmak istemiyorum da bakalım olduğu kadar.ama kapılar ve oturma grubum kesin değişicek.
vayy... bize de anlat güzelim.. bizlerin hayatı da renklensin... adddd nerdesin anacım özledim seni...yeni felsefem güzel düşün güzel olsun...
artık umursamıcam çevremde olup biteni kendi kendimin danışmanıyım
bu devirde kocayı elinde tutmak lazım dimi,eşim yüzük takamıyor parmakları perdeli
acıtıyor,kızlar peşinde anlıcanız,renk katcam evliliğe hain planlarım war ruzacm
yolar valla, kesin yolar.Anammmm hangı kızlar peşinde tubaaaaaa yolarım vallaa kocama göz dikeni
herkese selam nasılsınız ocak anneleri bebişler nasıl çocukları büyüttük ben 2. ye hamileyim sizdede varmı benim gibi olan..
selam. hoşgeldin. maşallah sen de erkencisin. parisimiz hamiş. doğurmak üzere hatta.
tamam bitanem. haberleşelim. whatsapp a bak bi ara. mesaj atıcam.
Bizim arkadaşın evinde çekinmiştik canm onu.aynası çok şık gerçekten evide öyle yeni taşındı daha..
yavrum çocuk büyüyene kadar idare etseydin. gerçi o büyür ikinci olur da.. çocukla kirleniyor falan ya onun için dedimdi.
vayy... bize de anlat güzelim.. bizlerin hayatı da renklensin... adddd nerdesin anacım özledim seni...
yolar valla, kesin yolar.
Ruzamm doğru söyluyorsun çocukla zor ama özeniyorum..bide duvar kağıdı yaptırcam heryere değil ama.
inş anlamaya başlayınca çizmez burak
Bugun cok yoruldum ya..yorgunluk ve uykusuzluktan metroda duragida kacirdim eve gec kaldim..tutku mutlu oldunmu
Ayagimda sallasiyoruz yarim saattir hic niyeti yok ama uyursa yemek yapicimm..
Ruza purcagina söyle yollasin sana biseyler
Süt cekti demisken yolda gelirken yoldaki bütun tükkanlardan canim bisey cekti yaa cocuk gibi..bisey almadan eve attim kendimi sasirdim
Tutku sende o potansiyel var yolarsin..
Ben hic yüssük takmadim koca takiyo ben takmiyom
Hayır anlamadığım nokta siz ruzayla ikiniz naapardınız acebaa:)) buyur kocam birazda sen de mi dursun dicektik:)) herkesin kocası kendıne bunu ben kaptım yallah derim
Aynen bataful eve gelene kadar tüm dükkanlara sulanıyorum bazen canımın istemediği şeyi bile alıyorum eve gelınce kızıyorum kendıme:)) bazende pastanelere girip bakıp bakıp çıkıyorum
Yorgunluktan kalmana niye sevıneyım meslektaşımmm bende yoruluyorum gel beraber yorulalım yanaş ayak ucuma
Sanırım ben sadece bu smıle yş yapabılıyom bide bı var..
Len ne leylasiniz..2014 ocak annelerine yazacakke buraya yazmis..cocugu buyuttum demis paris gibi değellll
Selam. Hayırlı olsun bebeğiniz..isteyerekmi hamile:)) kaldınız kaç aylık hamilesiniz?? Bizim parisss var oda yakında doğuracak.
Vaveeee nasılsın süper anne:)))
Ya Allah aşkına sen iki çocukla bi başına neler yapıyon dağ başında ben bi çocukla kendımı baskılanmış hissediyorum sorunluluk aldı başını gitti zaten. Millet nasıl yapıyor 5-6 çocuk? Herbiri ayrı ilgi ayrı bi bakım istiyor. Offf bu hayat çok zorrr burçakkk
Olabılır tamm ne bağrıyon.yürü git sütmü sağcan yemek mi yapcan ne yapcan
selam. hoşgeldin. maşallah sen de erkencisin. parisimiz hamiş. doğurmak üzere hatta.
tamam bitanem. haberleşelim. whatsapp a bak bi ara. mesaj atıcam.
Ruzamm doğru söyluyorsun çocukla zor ama özeniyorum..bide duvar kağıdı yaptırcam heryere değil ama.
inş anlamaya başlayınca çizmez burak
Hayır anlamadığım nokta siz ruzayla ikiniz naapardınız acebaa:)) buyur kocam birazda sen de mi dursun dicektik:)) herkesin kocası kendıne bunu ben kaptım yallah derim
Aynen bataful eve gelene kadar tüm dükkanlara sulanıyorum bazen canımın istemediği şeyi bile alıyorum eve gelınce kızıyorum kendıme:)) bazende pastanelere girip bakıp bakıp çıkıyorum
Yorgunluktan kalmana niye sevıneyım meslektaşımmm bende yoruluyorum gel beraber yorulalım yanaş ayak ucuma
Sanırım ben sadece bu smıle yş yapabılıyom bide bı var..
Ahahaaa tutku ben kardeş gel kokmustur tat ucundan diyecem nasil?:86:
Öbür hayat daha zor ateş bizi cagiriyo
yorgun güzelllll hoşgeldin
ben de tv de reklem izlemiyom daha herşeyden canım çekiyyo,
yok canım bayan 2.ye hamile paris gibi yanii