2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Vıııssssş kim

Purcak beni guldurdun heee deli :86: baga da yakisir bir betimleme yap bakem gülcem mi

canım 7 ocağa denk geliyordu da, erken doğdu aceleci sıpam.. kuzucum ben de yalnız gelirim. oğlan dirlik vermez. satın bebeleri de yalnız gelin. iki lafın belini kırarız kız... sefamız olsun ohh ohhh.....

Ahahah tutku koptum yaaa.doğru diyosun ama anam sizde çok nazlısınız be bi msj yazmak 10 sn sürmüyo bende sayfa boş kalmasın diyorum babamın sayfası sanki valla bende yoğunumda bugun laboratuarda işim yok pc başındayım o yüzdende yazıyorum rahat rahat.
Buluşunda dedikodunun dibine vurun bakalım

Malum olurda atarmisbugun adimlari

Ben bu hizla 8_9 aylik yurur diyordum hala tutanarak geziyör.iyi boyle 1 yasinda yurusun

Flygks naber hostes gibi nickin var hangi şehirdesin? çalışıyomusun? anlat bi kendini yahu.

iyiymiş ya... ama kıskandım. hani bana..

sen de gelsene bituful.. deniz uçağıyla 1 saatte gelirsin.

Ben bu hizla 8_9 aylik yurur diyordum hala tutanarak geziyör.iyi boyle 1 yasinda yurusun

bence de katılıyorum. hiç acelem yok. geç yürüsün benimki de.

bilmem daha yenı tutunarak ayaga kalkmaya başladı ama,birden depar atıp bugun yürür mi bilemem
yürürse anlık haberleri paylaşırım,zaten ben yoğun fılan olmadıgım için,öle geçmişi okuyamıorum fılan da dıyemedıgım için hemen yazarım

bebem benimki de yeni ayağa kalkmaya başladı. artık tutanabildiği her yerden bacaklarım dahil tutunup kalkıyor. kendi kendine durmayı da öğrendi çok şükür.

sözde laptop yapıldı fanı temzilendi değişmesine gerek yok demiş adam. yine kapanıyor dedim değişmeli diye işine geldiği gibi yapmış göndermiş

psikopat sanacak seni..

işin enterasan tarafı eylülgulu bnm farkımda bile diil
az sora tutku gelip yıne çok onlınesınız cok aktıfsınız dıcek,mahalle baskısı oldu o gelmeden kaçiim bari
vavem teknolojık aletler nıe bole bı tamıre gıttı mı artık ümidi kesıorum ben onlardan hiç tam yapılıp gelmiyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…