Vayy vayy ne entrikalar ne entrikalar..aman topişkon senin olsun ruza, benim vavem var
Buluşuyonuz önce bi esrayla tutkuya sorun bakalım müsaitlermi hiiççç
Purçak sende anlamadım dur özelden yazam bide bana marazlı deyon..
Oyyy bidılcusumm hep yoğunum deyorsun sayfadan da geri kalmıyorsun her yeni sayfada mutlaka bi yorumun varburası inanılmaz yoğunn çookk bunaldıımm bu ne yaaaa ( belim kırıldı yorgunluktannn
Oyy baya güldüm burçakımmm yaaaa
Bende gelmek istiyorum buluşmaya cts kapı bakmaya gidicektık eşimle bakalım ayarlayabılırsem gelirim inş.. Bebeklerlemi buluşucaz?? Ona göre bırakmak için ablamları ayarlamam lazım.eşim uyutamıyor çunkum(( babam bile uyutuyor burağı dediğimden beri ba çabalıyor eşim uyutmak için ama onun ayağına gidince çıldırıp ağlıyorrr.
Ruzammmmm bende özledim seniii..doğum tarihini niye sordum bende bilmiyorum merak ettim acaba ocağa denk geliıyodu da erkenmı doğurdu 31 aralık falan diye düşündüm
bu arada gece nehır rüyamda yürüyordu,bayagı adımlıyordu hatta sora da ayaklarına bakıp bakıp seviniyordu,çok mutludu yaa
bn de birilerine bak bak on aylıkken yürüdü die övünüodum hehe kendıme de çok güldüm
esracım,sevgili desinatörüm,atanamamış resim öğretmenim,özel sektör ellerinde kuzusundan ayrı kalan tüm anaların sembolü,sütünü arttırmak için uğraşan çılgın insan,ipek böceğinin annesi,şehirdaşım,ctesı gunu ruzacanla buluşmayı planlıoruz müsait misin
topla bütün piyonları kalk gel iki lafın belini kırarız
sen de gelsene bituful.. deniz uçağıyla 1 saatte gelirsin.Ahahah tutku koptum yaaa.doğru diyosun ama anam sizde çok nazlısınız be bi msj yazmak 10 sn sürmüyo bende sayfa boş kalmasın diyorum babamın sayfası sankivalla bende yoğunumda bugun laboratuarda işim yok pc başındayım o yüzdende yazıyorum rahat rahat.
Buluşunda dedikodunun dibine vurun bakalım
Malum olurda atarmisbugun adimlari
Ben bu hizla 8_9 aylik yurur diyordum hala tutanarak geziyör.iyi boyle 1 yasinda yurusun
iyiymiş ya... ama kıskandım. hani bana..
Vıııssssş kim
Purcak beni guldurdun heee deli :86: baga da yakisir bir betimleme yap bakem gülcem mi
Malum olurda atarmisbugun adimlari
Ben bu hizla 8_9 aylik yurur diyordum hala tutanarak geziyör.iyi boyle 1 yasinda yurusun
jeanneCdarc gelmiş. bi yerden hatırlıyorum ama.. :44:
bilmem daha yenı tutunarak ayaga kalkmaya başladı ama,birden depar atıp bugun yürür mi bilemem
yürürse anlık haberleri paylaşırım,zaten ben yoğun fılan olmadıgım için,öle geçmişi okuyamıorum fılan da dıyemedıgım için hemen yazarım
niki çok havalı böle esrarengiz,farklı,acep ne yer ne içer
kaçırdık yine.. tüh..
geçen eylulugulunu gördüm başka bı topıkte hemen çıktım ordan,ben geldim de peşimden burçak geldi demesin dıe
geçen eylulugulunu gördüm başka bı topıkte hemen çıktım ordan,ben geldim de peşimden burçak geldi demesin dıe
psikopat sanacak seni..
en güzeli görünmeden sinsi sinsi dolaşmak