oğlunuza talibiz benim kızım da cok güzel ha
Tamamdır :)) gelin hanımın bi fotoğrafını paylaşta görelim, prensesi:))
Neyse gidem hazırlanam yavaştan artık fırsat bulamam girmeye eve gidince.çok işim var..tutku bu lafım sana
öperim hepinizi..
Sen niye bursa ya gelmiyormuşsun bakalım? Neyi var benım bursamın
( evliyalar şehri, yeşilin şehri , kestane şeftali ne istersen, sakin ulaşımı kolay kendi halinde bir diyardır benım memleketimm.bak çok duygulandımm şimdikk hem ben varım , ruza var burçak var esra var, heykel var , emirsultan var,korupark var, zafer plaza var,kapalı çarşı var, kültürpark var.pazartesi pazarı var, ulucami var,daha neler neler varrrr.... Senin aklında hangi şehir var ki??
hey masallah Tutku
bituful benim babam bi ceyrek takti annem bi kac parca tekstil alisverisi yapti, abim ve kardesim birer tulum aldi. dogrusu biraz gucendim. acaba benim mi beklentim fazlaydi diye bi yokliyim dedim
Valla canm ne bılım mesela durumları çok çok kötü değilse bi çeyrek takabılırdı belki abin ve kardeşin.. İnsan bekliyor gerçekten.mesela benım ablamın birinin durumu oldukça iyi diğeri baya sıkıntılı ama ikiside hem evlenirken hem doğumda hep maddi manevi destek oldular bana saolsunlar.sizinkiler evlimi? Eger bekarlarsa baba taktı, aynı evin içinden sayılır gibi mi düşündüler acaba.
Tutkucum 4 te cikicam cumartesi
Whatsapp bendeeee
Esracım özelden cep numaranı at bana kaydedeyım seni.
way anasını arkadaaş
maaşallah yani ailelere. maddiyattan öte ben ilgiye bakarım, düşünmek yeter yani! kızım da babam bir çeyrek, eşimin abilerinden biri görümcem 1 er çeyrek taktı. kv kp hiç birşey yapmadı. sadece oğlan da bir altın taktılar. annem kızıma kıyafet yorgan vs hazırladı. oğlana o da yok. herkes onlar da war halleder alır gözüyle bakıyor. oysa ki ihtiyaçtan değil insan ne bileyim bir oyuncak vs de mi hiç düşünemiyorlar diyor. biz takığız eşimle bu işlere, kimse bişey yapmadı almadı diye. eşim annem babam yaşlı düşünemiyor diyor bazen de kendinden ayrı 7 kardeşler onlar da mı düşünemiyor. bastınız yaramaa
Canım insan tabii ihtiyaçtan beklemiyor.sanki alınan şeyler bizi çok mu zengın yapıcak verilen değeri gösteriyor gibi geliyor. İnsan komşusuna çeyrek götürüyor doğumda düğünde, biz en yakın akrabayız sonuçta bi çeyrek takabılırlerdi.ama ne diceksin ki işte ... Mesela bayramda annem ve babam torunlara 20 tl veriyo burağada veriyorlar.diğerleri öğrenci bizimki bebek anlamaz ama veriyolar.
teyzeleri de veriyor. Ramazanda 280 kurbanda 160 tl topladı kuzum.
))
altın yaptım koydum kenara
Annemde takıktır şunu ablanlara yaptım sanada aynını yapacam diye yoksa ölür babamın başının etini yerde yer valla.ben istemedim giysi falan kv alıcak dedim olmaz ablanlara aldım battanıye aldım onu aldım bunu aldım bırakmaz hiç saolsun biz 5.torunuz. Kv lerde ilk torun bizimkisi. Onlarında hakkını yiyemem aldılar verdiler baya...
.annnem dişini gördü ona da playskool ilk arabamı aldırdım
üst dişi çıkmış kv görmüş eşim diyo diyeyim mi hediye alman lazım diye
bırak ya o ilk diş için geçerli dedim. Millet korkacak çocuğun ağzına bakmaya:)))
bir eczacı gelse şuraya diyordum o da geldi
Valla her meslekten var anacımmm.. Bi ara birisi yazsa ya ne ıyı olur herkesın meslegını ona göre problemımız olursa danışırız:)) uzmanlık alanı içinde:)) bildiğim selerm göz doktoru asya avukat burçak psikolog , eczacımız da geldi sende acil ci.biz beatifulla laboratuvarları çiş kaka tahlillerini hallederiz
diğerleri yönetime falan dağıtıız.yalnız kapıya güvenlikçi kimi koyacaz bilemedim.şu iki ziyaretçiyi mi koysak baya bekçilik yapıyolar
:26:Tamm kadınlar kulubu tıp merkezi açılmıştır.hayırlı ola.