- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
oyle yaptim baya temizlik yaptim bugun.Tuba Hastayım senın oğlanın saçlarına :)) çok tatlı maşallah Allahım güzel kaderler yazsın tüm bebişlere...
Şehirdaşlarımm ruzamm burçakımm esracanımm neediyonuz bakımm..
Kocaları temizliğe alıştırdınız her akşam temizlikmi yaptırıyonuz ne
Repucum sen eşin işteyken temzlik yap bence karışmasın sana.sen işe giderken eşin bakıyordu bebeğe nasıl uyutabılıyormu? Biz ayakta sallıyoruz ama eşimde uyumuyor hiç yaa..
Eşim 1 haftadır vicdan yaptı sanırsam sürekli bana yardım etmeye çalışıyor akşam baya bi masaj yaptı bana ama sadece masaj
sofrayı topladı. Bulaşıkları yerleştirdi.. Çay da yapıyor arada Allah razı olsun kocişkomdan:)))) pek uzun sürmez gibi ama gitti yere kadar kardır:))
esim uyutabiliyor. benim oglani uyutmak cok zor degil. Allaha sukur. bi de surekli uyanmasa
flygktas bu ismi koymaniZin sebebi neydi merak ettim
50 iyi bir persentil, hele ki doğduğundan beri öyleyse daha da iyi. bizimkinin kilo sabit kaldıkça persentil düştü, çok geriledi. daha da düşecek mi diye benim endişem.. yoksa en başından beri 50 civarı olsaydı ben de takmazdım. bu, kilo alımının belli bir istikrarda devam ettiğini gösterir çünkü. seninkinde bunu anne sütü sağlıyor demek ki... :/
hala geceleri bile emmeye devam ediyor. kurutuyor beni
gunluk 100ml fln da devam mamasi iciyor. ama oyle muhallebi vs yemiyor