2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
sözde laptop yapıldı fanı temzilendi değişmesine gerek yok demiş adam. yine kapanıyor dedim değişmeli diye işine geldiği gibi yapmış göndermiş :KK47:

benimki de aynıydı canım. temizlettirdim, ondan sonra hiç olmadı bir daha. belki iyi temizlemedi. şöyle içini açıp güzelce çamaşır suyu dökeceksin bak sonra mis... bir daha hiç açılmaz.. :KK53:

$1450270_609091615824168_484827886_n.jpg
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

2 dk laboratuvara girip geleyım dedim bu ne lannn:))) ne iş yapıyonuz siZzz?? Bitıful ararım işyerini görürsün hade de gett işinee.hele burçağa bişi demiyorum.onun işi kebap.toplantım var görüşmem varr böle bi havalar bizi bi ezmelerr hıh:KK53::KK53:
Siz bebeleri bırakırsanız bende bırakırım kii:)) bebelerinize maşşalllah.ruza watsap tan atacam sana burağı izle bi hele:))):KK53::KK53:

Ruzam planlarım arasında bursaya gelmek var zaten..bigün bakarsınız süprüs yapar çıkarım pat diye buluşmalarınızdan birinde..yada senin okulun camına taş atarım purçağa yürürken çelme takarım, tutkunun lactamiline müshil atarım her an her şey olabilir yani:KK53:

Offf daha 3 saatim var ya tontiriğimi görmeme burnumun ucu sızlıyo yaa çok özledim:KK43:

Vatszuptannn konuşmayın bakiyim:86:

Tutku sizin orda koku oluyomu nasıl ortam koşulları

Offf daha 3 saatim var ya tontiriğimi görmeme burnumun ucu sızlıyo yaa çok özledim:KK43:

Vatszuptannn konuşmayın bakiyim:86:

Tutku sizin orda koku oluyomu nasıl ortam koşulları

Ben hayatımda hiç böle kokulara rastlamadım.ilk zamanlar istifa etmeyi düşünüyordum ama sonra baktım ki bu îşi de birileri yapmalı ve işleyiş devam etmeli e parada olunca işin içinde baya alışıyo insan:KK53::KK53: benım işim daha çok kan la o yüzden herzaman koku olmuyor yane..
Bana laktamil deme zten akşam anlattım nazar değdi bi daha da süt lafı etmek falan yok :KK37:

Ayyy bitufull gelsene kızz ciddennn hatta işi bırakınca buraya taşının ne o öle büyük şeeerde sıkıntı çekmeler falan:KK51: hem benım bebelere bakarsın burda:KK53::KK53:

gunaydin aralik ocak ve hatta subat bebelerinin analari

sabah sabah iyi kaynatmissiniz,

yanlis anlamazsaniz bir sey sormak istiyorum. aileniz ve bireyleri bebelerinize ne hediye aldi :KK53:

Burçak
Şekerim nasıl da tanimissin beni yahu sasirttin beni.
Ruza burcak
Kızlar hatirlar misiniz bilmem cumartesi leri calismiyorum ama yil sonuna kadar mesai varmis cumartesi demistim onu 3 cumartesiye düşürdü. Farklı tarihlerde olacak veee ilki bu haftasonu :KK43: buluşmaya ben gelemem artık sonrakine katılırim
Size iyi eğlenceler

gunaydin aralik ocak ve hatta subat bebelerinin analari

sabah sabah iyi kaynatmissiniz,

yanlis anlamazsaniz bir sey sormak istiyorum. aileniz ve bireyleri bebelerinize ne hediye aldi :KK53:

Repucum benım annem ablamların bebelerine ne yaptıysa banada aynını yaptı .annem küçük babamda cumhuriyet taktı.bide büyüyen karyola - beşiğimizi aldılar doğumdan önce. Bide annem bebek doğmadan önce burağa alışveriş yaptı. Kayınvalidelerde bana bi kelepçe burağa künye bide küçük altın taktılar.oda doğumdan önce 500-600 arası alışverişe götürdü beni. Hee bide bebeğin arabasını da kayınvalidelere aldırdık:))) Allah razı olsun hepsinden ben ilk 6 ay hiç masraf yapmadım bez hariç pek bişey almadım. doğum hediyesinden bahsediyordun dimi?? Yanlış anlamadıysam.. Ablamların ikisi küçük taktı. yani oğlumun baya altını oldu ben üstüne katıp bilezik yaptım.yani artık kız istemeye çıkabiliriz:KK53: bilezik hazır 1 dane:KK53:27: evet kız anneleri oğlumun mal varlığı budur, bizden iyisinimi bulcanız kızınız rahat eder:KK53::KK53:

Burçak
Şekerim nasıl da tanimissin beni yahu sasirttin beni.
Ruza burcak
Kızlar hatirlar misiniz bilmem cumartesi leri calismiyorum ama yil sonuna kadar mesai varmis cumartesi demistim onu 3 cumartesiye düşürdü. Farklı tarihlerde olacak veee ilki bu haftasonu :KK43: buluşmaya ben gelemem artık sonrakine katılırim
Size iyi eğlenceler

Esracım işten kaçta çıkıyorsun?

Repucum benım annem ablamların bebelerine ne yaptıysa banada aynını yaptı .annem küçük babamda cumhuriyet taktı.bide büyüyen karyola - beşiğimizi aldılar doğumdan önce. Bide annem bebek doğmadan önce burağa alışveriş yaptı. Kayınvalidelerde bana bi kelepçe burağa künye bide küçük altın taktılar.oda doğumdan önce 500-600 arası alışverişe götürdü beni. Hee bide bebeğin arabasını da kayınvalidelere aldırdık:))) Allah razı olsun hepsinden ben ilk 6 ay hiç masraf yapmadım bez hariç pek bişey almadım. doğum hediyesinden bahsediyordun dimi?? Yanlış anlamadıysam.. Ablamların ikisi küçük taktı. yani oğlumun baya altını oldu ben üstüne katıp bilezik yaptım.yani artık kız istemeye çıkabiliriz:KK53: bilezik hazır 1 dane:KK53:27: evet kız anneleri oğlumun mal varlığı budur, bizden iyisinimi bulcanız kızınız rahat eder:KK53::KK53:

oğlunuza talibiz benim kızım da cok güzel ha:KK1:

Hee tutku gelecem senin bebelerine bakıcam he yiiiikkk yaa..kendime benzetirim onlarıda pişman olursun. zati hiç uğraşamam çocuklarla bea örtmenlere dadılarada Allah kolaylık versin..
İstanbuldan gidicez ama bursa bana pek sıcak gelmiyo, bi iskender hatrınada orda yaşanmaz yani:KK1:
Aynen bende işe başladım 2.gün istifamı verdim dedim bu ne bee..sonra rica minnet yalvarmalar falan kaldım:KK53:

Repucum ben kimseden hediye olarak bişey görmedim herbişeyimizi kendimiz aldık..takıda kv bi tam benim annemlerde 2 tam taktı o kadar..7-8 tane çeyrek falan arkadaşlarımdan geldi..hafızamı zorladım baya unutmuşum:86: niye sordun bakiyim bu kadar zamandan sonra..

Neyse gidem hazırlanam yavaştan artık fırsat bulamam girmeye eve gidince.çok işim var..tutku bu lafım sana:KK1: öperim hepinizi..

hey masallah Tutku :KK70:
bituful benim babam bi ceyrek takti annem bi kac parca tekstil alisverisi yapti, abim ve kardesim birer tulum aldi. dogrusu biraz gucendim. acaba benim mi beklentim fazlaydi diye bi yokliyim dedim :KK53:

X