sözde laptop yapıldı fanı temzilendi değişmesine gerek yok demiş adam. yine kapanıyor dedim değişmeli diye işine geldiği gibi yapmış göndermiş
aboowww benim oğlan 15 dk oldu daha yatalı uyandı
yada nikini değiştirmek yenı bı sanal hayata başlamak,nikimi değiştiriciim bu eylülgülü sempatimden dolayı
Offf daha 3 saatim var ya tontiriğimi görmeme burnumun ucu sızlıyo yaa çok özledim
Vatszuptannn konuşmayın bakiyim:86:
Tutku sizin orda koku oluyomu nasıl ortam koşulları
gunaydin aralik ocak ve hatta subat bebelerinin analari
sabah sabah iyi kaynatmissiniz,
yanlis anlamazsaniz bir sey sormak istiyorum. aileniz ve bireyleri bebelerinize ne hediye aldi
Burçak
Şekerim nasıl da tanimissin beni yahu sasirttin beni.
Ruza burcak
Kızlar hatirlar misiniz bilmem cumartesi leri calismiyorum ama yil sonuna kadar mesai varmis cumartesi demistim onu 3 cumartesiye düşürdü. Farklı tarihlerde olacak veee ilki bu haftasonubuluşmaya ben gelemem artık sonrakine katılırim
Size iyi eğlenceler
Repucum benım annem ablamların bebelerine ne yaptıysa banada aynını yaptı .annem küçük babamda cumhuriyet taktı.bide büyüyen karyola - beşiğimizi aldılar doğumdan önce. Bide annem bebek doğmadan önce burağa alışveriş yaptı. Kayınvalidelerde bana bi kelepçe burağa künye bide küçük altın taktılar.oda doğumdan önce 500-600 arası alışverişe götürdü beni. Hee bide bebeğin arabasını da kayınvalidelere aldırdık:))) Allah razı olsun hepsinden ben ilk 6 ay hiç masraf yapmadım bez hariç pek bişey almadım. doğum hediyesinden bahsediyordun dimi?? Yanlış anlamadıysam.. Ablamların ikisi küçük taktı. yani oğlumun baya altını oldu ben üstüne katıp bilezik yaptım.yani artık kız istemeye çıkabilirizbilezik hazır 1 dane 27: evet kız anneleri oğlumun mal varlığı budur, bizden iyisinimi bulcanız kızınız rahat eder