Tutkucumm devam sutunden kilo aldi demedim hic gunde 2 defa iciyo zaten oda bi 150 bide 100 cc..oyle ara ogunumuzde yok sabah ogle ve aksam yiyoruz..gecede süt icmez mesela 12 saatte toplam 80-100 bisey icer..yedigi seylerede katmam su icmiyo cunku.ama kilo alimi normal..gecen ay 500 almisti bu ay hasta oldugu icin almadi..600 cc cok guzel ama sütün light sanirimaman olsunda su gibi olsun farketmes..benim sut maceram bitti iyice cikmiyo artik bosuna eziyet ediyorum kendime toplamda 200 cc cikiyo..uzuluyorum ama nap:iyim bu saatten sonra articagini dusunmuyorum
Esra naberrr:86:
Bebekler baya yoruyor artık valla herkesin pestili çıkıyo sesi çıkmıyor.
Ben laktamil içiyorum canım haftada 2 kutu bitiyor bazen.1 ay öncesine kadar laktamile gerek kalmıyordu ama artık azaldı benımde Ama benım buzluktada var arada 500 falan çıkıyo tamamlıyorum üstünü.gece sagıp yatıyorum onu veriyorum emzirmiyorum sabaha birikıyo en fazla o öğün çıkıyo.genelde 180 çıkıyo.sonraki öğünler yorgunluktan sanırım 100-130 arası çıkıyor öğlen 2 akşam 6 ve gece 11-12 de sağıyorum. 500 ü buldurmaya çalışıyorum işte. Valla laktamil dışında pek bişi yapmıyorum.mesela ben ramazan boyunca oruç tuttum ve hep sağdım buzluga bile attım.baya çıkıyodu şuan temmuz ayı sütlerinden tüketiyorum. 1 lt civarı su içiyorum .ama baksana hiç kilo almıyo bebiş 7 aydan beri aynı.ek gıdaya başlayalı beri kilo almadı. Senın nasıl kilosu? Bi laktamil denesene belki işe yarar sende de
Ramazanda oruç tuttunuz ve buzluğada süt atabildiniz maşallah demek istiyorum nazar değmesin öyleyse bu benim süt için yiyip içmem gerektiği tezimi çürütüyor doğumdan sonra yaklaşık 12 kilo aldım da :) sütüm yaramıyor diye düşünmeyin bebişler büyüdü artık ihtiyaçları arttı anne sütü elbette yarar ama kilo alıp büyümeleri için kalorili ek gıdalara ihtiyaçları var
Lactamil sütün kalitesini artırmaya ve annenin vit ve min ihtiyaçlarını gideriyor diye biliyorum kullanmaya başladıktan sonra süt miktarında anlamlı bir artışınız oldu mu
Benimde bu ay düzenli ek gıdaya geçişimizden sütüm epey azaldı
Bituful iyilik senden naber yorgunum aslinda bi gözüm yatağa bakiyo diğeri yapmam gereken islere ama ben oturuyorum boş boş
Tutku lactamil ben de içtim güzel hakkaten yine alayım
Bu arada nerde calisiyon sen oglen geliyon öyle ohh ne ala bi ben kuzucugumdan saatlerce ayrı kalan
Burçakkkkkkkkkkk
Aynen tutku ben maci izliyom koca yatiyo te Allahim yaa...
Bende makinayi firlatip atmayi dusunuyorum camdan..
Esra benimde bi ton isim var..ahanda kalktim operim hepinizi..
bituful laf söyledi bana sürekli onlinemışım hep yazıomuşum,peh pehh neler söled tahmın edemzsın
korkumdan yazamıorum
bu arada şu laktamil şeysine ben de başladım bugun,geceleri içicem,gece sütüm çoğalsın belki nehir uyanıp da emince süt sarhoşu olup deliksiz uyursabah kahvaltıdan sonra humana rezene,öğleden sora papatya bıdır bıdır,geceleri de laktamil,huhuww yükleme yapıorum valla bünyeye
Sen aktif içici olmuşsun burçakımm.. Nehirden önce sen sarhoş olmadahumana ve rezene de arttırıyomu? Aktardan mı alıyorsun yoksa milupanın hazır çaylarından mı
ben de humana çok işe yarıyorum cnm ya,doğumdan berı içiorum.. rezeneyı kendım için içiorum aslında karnımın şişmesini engelliyor,gaz problemimi çözdüğünü farkedınce bırakmadım onu da.. hazır alıorum netten sipariş edıoruz ayda bır hem daha ekonomık oluo hem de elimin altında paket paket oluo.
Flygts ve seyade hosgeldiniz bu arada evet..
Yazin sık sık sayfada yeni isimler görelim kendi sifatımi görmekten biktim:86:
valla bana karismasin kaynanalik yapmasin yeter. yardim mardim istemiyorum
senin oglan yemeye baslamis galiba insallah artarak devam eder. ozledim ya bicirigi cok tatli masallah. lambaya bakmasi falan. bizimkinin hala bi komutumu yerine getirdigi yok
seyade 180 mis 200 mus imkansiz.o prof gelip de yedirsin madem100cc yese opup basima koyuyorum. ana ogunu hala meme. butun gun gel oglum em desem sanirim hayir demez. ara verir etrafa bakar sonra donup yine emer. her sabah bir haslanmis yumurta sarisi var onun disinda yedikleri ne yaparsam onun ceyregi belki de emmese daha fazla yerdi. kilosu dogdugundan beri 50 persantilde takmiyorum ben de artik. hatta bazen bikiyorum ara ogun vermiyorum biraz geciktiriyorum. o zaman sevdigi biseyse tum kaseyi bitiriyo sevmediyse acliktan olse de ittiriyo kasigi
Canim ewet yogurt ve meywe veriyorum.ne bulursam veriyorum aslinda elimde ne goruyorsa tepiyorum agzinasalcali yemeklerden de weriyorum ayri da yapiyorum.ben agzimi actim cocük yemedi aksam yemeeni benijm cok nazarim deyiyör kendi cocuklarima.
Aldiniz mi lcw dan pantalon askisini?ben dun netten ayakkabi falan aldim.aski we papyonu alcektim rengini esim begenmedi