- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
oyle yaptim baya temizlik yaptim bugun.Tuba Hastayım senın oğlanın saçlarına :)) çok tatlı maşallahAllahım güzel kaderler yazsın tüm bebişlere...
Şehirdaşlarımm ruzamm burçakımm esracanımm neediyonuz bakımm..
Kocaları temizliğe alıştırdınız her akşam temizlikmi yaptırıyonuz ne
Repucum sen eşin işteyken temzlik yap bence karışmasın sana.sen işe giderken eşin bakıyordu bebeğe nasıl uyutabılıyormu? Biz ayakta sallıyoruz ama eşimde uyumuyor hiç yaa..
Eşim 1 haftadır vicdan yaptı sanırsam sürekli bana yardım etmeye çalışıyor akşam baya bi masaj yaptı bana ama sadece masaj
sofrayı topladı. Bulaşıkları yerleştirdi.. Çay da yapıyor arada Allah razı olsun kocişkomdan:)))) pek uzun sürmez gibi ama gitti yere kadar kardır:))
50 iyi bir persentil, hele ki doğduğundan beri öyleyse daha da iyi. bizimkinin kilo sabit kaldıkça persentil düştü, çok geriledi. daha da düşecek mi diye benim endişem.. yoksa en başından beri 50 civarı olsaydı ben de takmazdım. bu, kilo alımının belli bir istikrarda devam ettiğini gösterir çünkü. seninkinde bunu anne sütü sağlıyor demek ki... :/
gunaydin ahali.
Sayfa ilerlemis dostluklar, bi yenilik istemeler bi bisi bisiler. Ben de gereksiz birkac arkadaslamuhebbet etcem diye sayfayi acamiyom aksamlari sizlerden uzak kaldim :86: pc yapildi tabletten yazmak. Telden ugrasmak zr oli. Gecem de hizimi arttirm. Soru yada sataşma war mi bana?gecmisi okudum ama pek bisi anlamadim
canım nerelerdesin sen.. boşlama burayı.Merhabaa sayın bağğyanlarrrr:))
Çok aktif olamıyorum artık oğlan benden daha aktif olduğundan mütevellit
ben cepten girdiğim için harfler küçük ve dokunmatık yazmak zor oluyor genelde okuyucu olarak takılıyorum yanii.. Keşke bas konuş yolla gibi bişiler olsa anlatır anlatır yollardımm ne iyi olurdu.neyse çok boş yazdım..:))
Ne var ne yok herkesin keyfi yerindedir inş. Benim oğlan baya aştı kendini, kapı duvar düz gidiyo alnı hep morrr, hiç korkmuyor canı yancak diye.. Ayın 10 da tam 10 aylık olucak bakalım kilo alabılmışmi. Aslında son 2 haftadır iştahı açıldı maşallah:nazar; keçi boynuzu pekmezini deneyin kesınlıkle bizde baya iştah açtı.. Öğün sayısı olarak bizimde net bişey yok ama genelde ana öğünlerde 180 süt içiyor, kalan zamanlarda yoğurt ve çorba veriyorum.
Beatiful sen devam sütüne geçince mi kilo almaya başladı? Bizim 7. Aydan beri 9 kilo ne alıyo ne veriyo, tamm hareketli ama yinede artık kilo ilerlemesi lazım, acaba benım sütüm yaramıyomu? Gunluk 600 falan içiyo.
Bakalım bu kontrolde belli olcak inş kilo almıştır..
Ruza sizin doğum tarihi neydi?
Bende dilencilerin kucağında sürekli uyuyan çocuklara anlam veremiyordum bu seste nasıl uyunur diye, demek başka işler dönüyormuş.Allahım zalim ve merhametsiz kişilere anne baba olmayı nasip etmesinn inşş..
maşallah kızz... bu ara kocalara bişey oldu ama ne oldu ben de bilmiyorum. iyi bişi olduğu kesin de..Tuba Hastayım senın oğlanın saçlarına :)) çok tatlı maşallahAllahım güzel kaderler yazsın tüm bebişlere...
Şehirdaşlarımm ruzamm burçakımm esracanımm neediyonuz bakımm..
Kocaları temizliğe alıştırdınız her akşam temizlikmi yaptırıyonuz ne
Repucum sen eşin işteyken temzlik yap bence karışmasın sana.sen işe giderken eşin bakıyordu bebeğe nasıl uyutabılıyormu? Biz ayakta sallıyoruz ama eşimde uyumuyor hiç yaa..
Eşim 1 haftadır vicdan yaptı sanırsam sürekli bana yardım etmeye çalışıyor akşam baya bi masaj yaptı bana ama sadece masaj
sofrayı topladı. Bulaşıkları yerleştirdi.. Çay da yapıyor arada Allah razı olsun kocişkomdan:)))) pek uzun sürmez gibi ama gitti yere kadar kardır:))
canımmm... çok özledim seni ben ya... bu haftasonu buluşalım mı? cumartesi bizim gün var. öğle birde kayhan'da buluşup pideli köfte yicez. 2 gibi buluşsak nasıl olur?bituful laf söyledi bana sürekli onlinemışım hep yazıomuşum,peh pehh neler söled tahmın edemzsın
korkumdan yazamıorum
günaydın canım. ben kullanmıyorum balık yağını.Günaydın beybiler ve anaciklari
Balık yağını sormuştum size daha önce ama
Kullananlar hangi marka yazabilir misiniz
Ruzammmmm naparsınn..pardon purçağın ruzaaası naparsın
şöyle.. dikkat edin hitaplarınıza. burçakım sinirleniyo sonra. bana küsüyo, senden yüz buluyolar deyo..yüz yok bundan sonra size.
ben oturuyorum öölee...sen napıyosun yevrum....
Gereksizse niye konuşuyon bacım boşver gitsin..Bende biri gerekli biri gereksiz 2 gınikle konuşurken şarjım bitti..unutmuşumda kaldım telsiz:86: sataşma istersen söle çekinme dalam direkt..konu belirle yeterki değüşük olsun
ruzacan cnm bnmm,ctesı olayı için bı bakıım,hber verırım görüşürüz inşbn de özledım senı zaten sana bıtufulla ılgılı anlatcagım dedıkodular var,dinleyınce huhuwww dıceksın
bu arada senı cok kıskanıo bacım bildiin gb diil,benı daa cok sevcen dıe üstüme gelıo,diren purçakk
günaydınlar... dün kayınvalideciğimde yemekteydik. eve geldik, oğlanı yıkadım. ilk defa altı açıkken çiş yaptı.. :) halı falan battı.. eşim onu uyuturken halıyı sildim. çamaşır falan katladım, yenilerini serdim, mutfak dolaplarını biraz düzenledim sildim. bi baktım saat 11.30. bi girip selam verecedim ama kısmet olmadı.
canım nerelerdesin sen.. boşlama burayı.
benimki 21 aralık doğumlu canım. 10,5 aylık. neden sordun?
maşallah kızz... bu ara kocalara bişey oldu ama ne oldu ben de bilmiyorum. iyi bişi olduğu kesin de..
bu arada haftasonu buluşalım mı?
canımmm... çok özledim seni ben ya... bu haftasonu buluşalım mı? cumartesi bizim gün var. öğle birde kayhan'da buluşup pideli köfte yicez. 2 gibi buluşsak nasıl olur?
günaydın canım. ben kullanmıyorum balık yağını.
haftasonu buluşmaya ne dersin?
bu arada bir arkadaş uyandırıp mı yediriyorsun falan diye sormuştu. uyandırır mıyım hiç...o yeter ki uyusun. çıt etmiyoruz uyusun deye.. kendi uyanıyor. tabi günü gününü tutmuyor. dün 8 gibi yattı. 10'da bi uyandı ayağımızda salladık geri uyudu. 11'de tekrar uyandı, mama yaptım almadı. salladım tekrar uyudu, 10 dk sonra yine uyandı bu defa mamayı yedi. (150 cc) 10 dk da acıkmış yavrum. sonra sabaha kadar uyudu maşallah... bazen de sabaha kadar 3 saatte uyanıp yiyor. belli olmuyor yani..
bugün bütün okul tiyatroya gitti. teyzelerin süpürge sesinden başka ses yok. canım sıkılıyo..
Sayfayı dolduramda gidem işlerimi yapam bi Ton iş var bide kahvaltı var..poff simit pohça börek yemekten gına geldi yaa..puff böreğine benzedim zati..
Bide sabah sabah eski şeyler geldi aklıma sinir oldum midem ağrıyo şimdi manyakmıyım neyim burda kime akıl versem ertesi hafta aynılarını yapıyorum
esracım,sevgili desinatörüm,atanamamış resim öğretmenim,özel sektör ellerinde kuzusundan ayrı kalan tüm anaların sembolü,sütünü arttırmak için uğraşan çılgın insan,ipek böceğinin annesi,şehirdaşım,ctesı gunu ruzacanla buluşmayı planlıoruz müsait misin
topla bütün piyonları kalk gel iki lafın belini kırarız
Vayy vayy ne entrikalar ne entrikalar..aman topişkon senin olsun ruza, benim vavem var
Buluşuyonuz önce bi esrayla tutkuya sorun bakalım müsaitlermi hiiççç
Purçak sende anlamadım dur özelden yazam bide bana marazlı deyon..
Oyyy bidılcusumm hep yoğunum deyorsun sayfadan da geri kalmıyorsun her yeni sayfada mutlaka bi yorumun varburası inanılmaz yoğunn çookk bunaldıımm bu ne yaaaa ( belim kırıldı yorgunluktannn
Oyy baya güldüm burçakımmm yaaa
Bende gelmek istiyorum buluşmaya cts kapı bakmaya gidicektık eşimle bakalım ayarlayabılırsem gelirim inş.. Bebeklerlemi buluşucaz?? Ona göre bırakmak için ablamları ayarlamam lazım.eşim uyutamıyor çunkum(( babam bile uyutuyor burağı dediğimden beri ba çabalıyor eşim uyutmak için ama onun ayağına gidince çıldırıp ağlıyorrr.
Ruzammmmm bende özledim seniii..doğum tarihini niye sordum bende bilmiyorum merak ettim acaba ocağa denk geliıyodu da erkenmı doğurdu 31 aralık falan diye düşündüm