2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

ayy sinir oldum gerçekten benim hiç aklıma gelmemişti devamlı uyuyan çocuk oluyor kucaklarında
off vicdansızlar bir daha hiç vermicem para mara köpekler bile yapmaz yaa

tokturdan geldik oğlumu çocuk cerrahisine götürdüm sünnet için
adam sanki ruh donuk donuk bakıyo garibim çok üzüldüm duygu denen bişeye
rastlamadım,çok şükür pipisi çok dar değilmiş gerek yok ama yaptırmak isterseniz yapalım
dedi genel anestezi ve dikişliymiş yok artık dedim tıp ne zaman ilerleyecek sivasta dedim
suratıma bakıyo yaptırmak isterseniz gelirsiniz deyooo off sinir oldum çocuğumu o duygusuz
odun parçasına aslaa güvenemem dedim ve çıktım annemlerden gelince ürologa götürcem
belkim daha sevecendir

güzel vavem ana öğünde kahvaltı çorba yemek falan yer de ara öğünde ne vereyyon
yoğurt ve meyve mi başka alternatif var mı, ben artık salça katmaya başladım çorbalarına
sanki daha iyi yiyor gibim,benimki ana öğünlerde 1 ç bardağı yiyebiliyor fazlasını istemiyor
demekki kapasite o kadar deyip hem oğlumun hem de kendimin sinirlerimi bozmuyorum

hee kestane şekerlerini de yedin hıııı hiç çaktırmadan kaçtı sanma

doktordan sonra lcw ye girdik pijama pantolon askısı falan bakmak için
kadınlar oğluma bayılıyor kozmanotuna
amannn çocuğun postuna bak ne iyiceymişşşş diyor
ötekide diyor ki gızz anam o pahalıdır pahalı
eşimle bana da eğlence çıktı epey gülüyoruz,

ben yazdiktan sonra kimse yazmiyo yaa. muhur koyuyoz sanki

Ahahaa deli ya ne alaka sen yaz yaz

4 dene ziyaretçi war ikisi malum

Isin gücün haylazlik vavemmm..

ayy sinir oldum gerçekten benim hiç aklıma gelmemişti devamlı uyuyan çocuk oluyor kucaklarında
off vicdansızlar bir daha hiç vermicem para mara köpekler bile yapmaz yaa

öpüyorum hepiciğinizi ayrııı ayrııı ve gidiyorum

Aynen öle canim..hepsine dikkat et uyuyo bebekler kucaklarinda..

Isallah iyi espirili sicacik kımil kimil fokur fokur şekermi seker birini bulursun tubiş..:86:bizde optuk

uyku sorunu için atarax!! verenler warmış yuh yani
çok sinir oluyorum bunlara yaa
bizim burdada bi kreş diazemli meyve suyu içiriyormuş uyku öncesi velilerden biri şüphelenip test yaptırmış öyle çıkmış ilacı veren de zararı olduğunu bilmiyordum iyi uyusunlar diye veriyodum demiş cahillik işte

ellerinden öper teyzesi bizimkide hala sadece otursun hiç sürünme emekleme çabası bile yok
Canım eskiye göre daha iyi iştahı ama yinede az bunada şükür bende Mehmet Âkif'i kocaman öpüyorummm
Aynen canım bi yere gidip geldikten sonra 1 hafta ne yiyo ne uyuyo bir yere gitmeye korkar oldum

Merhabaa sayın bağğyanlarrrr:))
Çok aktif olamıyorum artık oğlan benden daha aktif olduğundan mütevellit
ben cepten girdiğim için harfler küçük ve dokunmatık yazmak zor oluyor genelde okuyucu olarak takılıyorum yanii.. Keşke bas konuş yolla gibi bişiler olsa anlatır anlatır yollardımm ne iyi olurdu.neyse çok boş yazdım..:))
Ne var ne yok herkesin keyfi yerindedir inş. Benim oğlan baya aştı kendini, kapı duvar düz gidiyo alnı hep morrr, hiç korkmuyor canı yancak diye.. Ayın 10 da tam 10 aylık olucak bakalım kilo alabılmışmi. Aslında son 2 haftadır iştahı açıldı maşallah:nazar; keçi boynuzu pekmezini deneyin kesınlıkle bizde baya iştah açtı.. Öğün sayısı olarak bizimde net bişey yok ama genelde ana öğünlerde 180 süt içiyor, kalan zamanlarda yoğurt ve çorba veriyorum.
Beatiful sen devam sütüne geçince mi kilo almaya başladı? Bizim 7. Aydan beri 9 kilo ne alıyo ne veriyo, tamm hareketli ama yinede artık kilo ilerlemesi lazım, acaba benım sütüm yaramıyomu? Gunluk 600 falan içiyo.
Bakalım bu kontrolde belli olcak inş kilo almıştır..
Ruza sizin doğum tarihi neydi?
Bende dilencilerin kucağında sürekli uyuyan çocuklara anlam veremiyordum bu seste nasıl uyunur diye, demek başka işler dönüyormuş.Allahım zalim ve merhametsiz kişilere anne baba olmayı nasip etmesinn inşş..

Canim ewet yogurt ve meywe veriyorum.ne bulursam veriyorum aslinda elimde ne goruyorsa tepiyorum agzina salcali yemeklerden de weriyorum ayri da yapiyorum.ben agzimi actim cocük yemedi aksam yemeeni benijm cok nazarim deyiyör kendi cocuklarima.

Aldiniz mi lcw dan pantalon askisini?ben dun netten ayakkabi falan aldim.aski we papyonu alcektim rengini esim begenmedi

Vavecim sen pirinç unlu muhallebiyi nasıl yapıyorsun ya ben yaptım burak hiç beğenmedi çok tatsız fena bişi oldu..
Niye papyon askı alıyosunuz kutlamamı var:))

Tuba Hastayım senın oğlanın saçlarına :)) çok tatlı maşallah Allahım güzel kaderler yazsın tüm bebişlere...
Şehirdaşlarımm ruzamm burçakımm esracanımm neediyonuz bakımm..
Kocaları temizliğe alıştırdınız her akşam temizlikmi yaptırıyonuz ne
Repucum sen eşin işteyken temzlik yap bence karışmasın sana.sen işe giderken eşin bakıyordu bebeğe nasıl uyutabılıyormu? Biz ayakta sallıyoruz ama eşimde uyumuyor hiç yaa..
Eşim 1 haftadır vicdan yaptı sanırsam sürekli bana yardım etmeye çalışıyor akşam baya bi masaj yaptı bana ama sadece masaj
sofrayı topladı. Bulaşıkları yerleştirdi.. Çay da yapıyor arada Allah razı olsun kocişkomdan:)))) pek uzun sürmez gibi ama gitti yere kadar kardır:))

Tutkucum napalım yaw
Kimseler yok topikte tadı tuzu kalmamış
Ben de giremiyorum pek
Sem napiyosun evde misin calisiyo musun
Günde 600 cc süt nasıl cikiyor neler yiyip iciyosun

Asya motilium sinuc verdi mi?

Vave kaynatıp içtiğin tohumlar sütünü artırdı mi?

evimde yazmak zor oluyor ama çayımı yudumlarken iki döktürem dedim
umarım bebişleriniz ve siz çookkkkk iyisinizdirrrrrrr canlarımmmmmmmmmmmm

Vavecim sen pirinç unlu muhallebiyi nasıl yapıyorsun ya ben yaptım burak hiç beğenmedi çok tatsız fena bişi oldu..
Niye papyon askı alıyosunuz kutlamamı var:))

heh hee ilahi panteloon askısına ihtiyacımız war yanında papyonu da wardı lcw da gördüğümün onu deyom

canım şöyle yapıyorum muhallebiyi

1 tatlı kaşığı pirinç ununu 125 ml suda pişiriyorum. ılıyınca içine 4 ölçek toz mama atıyorum. sen devam sütü atmadın mı içine? benim ki alıştı tatsız acayip şeylere

Bebekler baya yoruyor artık valla herkesin pestili çıkıyo sesi çıkmıyor.
Ben laktamil içiyorum canım haftada 2 kutu bitiyor bazen.1 ay öncesine kadar laktamile gerek kalmıyordu ama artık azaldı benımde Ama benım buzluktada var arada 500 falan çıkıyo tamamlıyorum üstünü.gece sagıp yatıyorum onu veriyorum emzirmiyorum sabaha birikıyo en fazla o öğün çıkıyo.genelde 180 çıkıyo.sonraki öğünler yorgunluktan sanırım 100-130 arası çıkıyor öğlen 2 akşam 6 ve gece 11-12 de sağıyorum. 500 ü buldurmaya çalışıyorum işte. Valla laktamil dışında pek bişi yapmıyorum.mesela ben ramazan boyunca oruç tuttum ve hep sağdım buzluga bile attım.baya çıkıyodu şuan temmuz ayı sütlerinden tüketiyorum. 1 lt civarı su içiyorum .ama baksana hiç kilo almıyo bebiş 7 aydan beri aynı.ek gıdaya başlayalı beri kilo almadı. Senın nasıl kilosu? Bi laktamil denesene belki işe yarar sende de

Yok yaw ben devam sütü falan koymadım .2 tatlı kaşığı pirinç unu 1 su bardağı suyla pişirdim.5o cc süt sağdım kattım:)) ıyyykkk tadı çok kötü tatsız bişey oldu.öğürdü hep.üzüldüm ziyan olmasın diye içine pekmez koydum 10-15 kaşık yedi yarıdan çoğu çöpe gitti. Bende devam sütü alıp yemeklere mi karıştırsam ya?? Pirinç ununa devam sütünü koyunc tatlımı oluyo? Aynı saman gibi devam mi

Tutkucumm devam sutunden kilo aldi demedim hic gunde 2 defa iciyo zaten oda bi 150 bide 100 cc..oyle ara ogunumuzde yok sabah ogle ve aksam yiyoruz..gecede süt icmez mesela 12 saatte toplam 80-100 bisey icer..yedigi seylerede katmam su icmiyo cunku.ama kilo alimi normal..gecen ay 500 almisti bu ay hasta oldugu icin almadi..600 cc cok guzel ama sütün light sanirim aman olsunda su gibi olsun farketmes..benim sut maceram bitti iyice cikmiyo artik bosuna eziyet ediyorum kendime toplamda 200 cc cikiyo..uzuluyorum ama nap:iyim bu saatten sonra articagini dusunmuyorum

Esra naberrr:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…