- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
benim ki çok hareketli.arı hızı ile evde kayboluyor.cok cabuk acıkıyor. nefes nefese sürekli
Benimkide bir o kadar ağır dönmeyi bu ayın başında yapabildi gerisini siz düşünün :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ki çok hareketli.arı hızı ile evde kayboluyor.cok cabuk acıkıyor. nefes nefese sürekli
Vave ben eter koklatiyom rahat yatiyo
Saka bi yana gecen burdaki bi dilenciye satastim kucaginda bi bebek 2 yaslarinda falan butun gun uyuyo..dedim terbiyesiz bu cocugu niye bütün gun uyutuyosun bu yasta bi cocuk hayatta bu kadar saat uyumaz diye, atarlandi bana sanane didi..kovdu tezgahini kapattim diye hey Allahim ya bütün gun ilacla uyutuyo pislikler sabileri neyse ertesi gun gelmedi..buda böyle bi animdir
ben yazdiktan sonra kimse yazmiyo yaa. muhur koyuyoz sanki
4 dene ziyaretçi war ikisi malum
ayy sinir oldum gerçekten benim hiç aklıma gelmemişti devamlı uyuyan çocuk oluyor kucaklarında
off vicdansızlar bir daha hiç vermicem para mara köpekler bile yapmaz yaa
öpüyorum hepiciğinizi ayrııı ayrııı ve gidiyorum
Vave ben eter koklatiyom rahat yatiyo
Saka bi yana gecen burdaki bi dilenciye satastim kucaginda bi bebek 2 yaslarinda falan butun gun uyuyo..dedim terbiyesiz bu cocugu niye bütün gun uyutuyosun bu yasta bi cocuk hayatta bu kadar saat uyumaz diye, atarlandi bana sanane didi..kovdu tezgahini kapattim diye hey Allahim ya bütün gun ilacla uyutuyo pislikler sabileri neyse ertesi gun gelmedi..buda böyle bi animdir
çok sinir oluyorum bunlara yaauyku sorunu için atarax!! verenler warmış yuh yani
ellerinden öper teyzesi bizimkide hala sadece otursun hiç sürünme emekleme çabası bile yokvalla bana karismasin kaynanalik yapmasin yeter. yardim mardim istemiyorum
senin oglan yemeye baslamis galiba insallah artarak devam eder. ozledim ya bicirigi cok tatli masallah. lambaya bakmasi falan. bizimkinin hala bi komutumu yerine getirdigi yok
seyade 180 mis 200 mus imkansiz.o prof gelip de yedirsin madem 100cc yese opup basima koyuyorum. ana ogunu hala meme. butun gun gel oglum em desem sanirim hayir demez. ara verir etrafa bakar sonra donup yine emer. her sabah bir haslanmis yumurta sarisi var onun disinda yedikleri ne yaparsam onun ceyregi belki de emmese daha fazla yerdi. kilosu dogdugundan beri 50 persantilde takmiyorum ben de artik. hatta bazen bikiyorum ara ogun vermiyorum biraz geciktiriyorum. o zaman sevdigi biseyse tum kaseyi bitiriyo sevmediyse acliktan olse de ittiriyo kasigi
Aynen canım bi yere gidip geldikten sonra 1 hafta ne yiyo ne uyuyo bir yere gitmeye korkar oldum180 cc ye ben katılmıyorum açıkçası her çocuk farklıdır bizimkide 100 cc de doyuyor bizim minnoş emeklemiyor sıralamıyor biraz tembel yani yediğini yakmıyor ki acıksın çok yesin haberlerde görmüştüm bir prof 9-12 aylarda 2 ana öğün 1 ara öğün yemeleri gerektiğini hacmende çok fazla miktarda vermemek gerektiğini aksi takdirde diğer öğünde acıkmayacağını ve iştahsızlığın devam edeceğini söylüyordu
Geçen bir kitap sipariş ettim belki biliyorsunuzdur carlos gonzales çocuğum yemek yemiyor forumda yorumlardan birinde gördüm anne uygulamış ve başarmış okuyunca notlarımı paylaşırım umarım işe yarar çünkü şu anda tüm gündemim oğlumun yemesi oldu dışarı çıkmak bir yere gitmek istemiyorum şehir dışındaki aileme bile gitmek istemiyorumki düzeni değişcek öğün atlıcaz diye
güzel vavem ana öğünde kahvaltı çorba yemek falan yer de ara öğünde ne vereyyon
yoğurt ve meyve mi başka alternatif var mı, ben artık salça katmaya başladım çorbalarına
sanki daha iyi yiyor gibim,benimki ana öğünlerde 1 ç bardağı yiyebiliyor fazlasını istemiyor
demekki kapasite o kadar deyip hem oğlumun hem de kendimin sinirlerimi bozmuyorum
Canim ewet yogurt ve meywe veriyorum.ne bulursam veriyorum aslinda elimde ne goruyorsa tepiyorum agzina salcali yemeklerden de weriyorum ayri da yapiyorum.ben agzimi actim cocük yemedi aksam yemeeni benijm cok nazarim deyiyör kendi cocuklarima.
Aldiniz mi lcw dan pantalon askisini?ben dun netten ayakkabi falan aldim.aski we papyonu alcektim rengini esim begenmedi
Vavecim sen pirinç unlu muhallebiyi nasıl yapıyorsun ya ben yaptım burak hiç beğenmedi çok tatsız fena bişi oldu..
Niye papyon askı alıyosunuz kutlamamı var:))
Tutkucum napalım yaw
Kimseler yok topikte tadı tuzu kalmamış
Ben de giremiyorum pek
Sem napiyosun evde misin calisiyo musun
Günde 600 cc süt nasıl cikiyor neler yiyip iciyosun
Asya motilium sinuc verdi mi?
Vave kaynatıp içtiğin tohumlar sütünü artırdı mi?
heh hee ilahi panteloon askısına ihtiyacımız war yanında papyonu da wardı lcw da gördüğümün onu deyom
canım şöyle yapıyorum muhallebiyi
1 tatlı kaşığı pirinç ununu 125 ml suda pişiriyorum. ılıyınca içine 4 ölçek toz mama atıyorum. sen devam sütü atmadın mı içine? benim ki alıştı tatsız acayip şeylere