2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ne ilginc insanlar var yahu..hayatta cok garip zaten kuşlar uçaklar falan

Kagan gecmise takilip kalma insani mutsuz etmekten baska biseye yaramiyo..Herkes hayatini bi dòneminde cekiyo sıkıntilar..

Add gecmis olsun canim kurtulamicaz bu kis hamdolsun bunada..

Baltasar beynim error verdi sana yorum yapamicam

canım geçmiş olsun orunuda allah kabul etsin dualarında bizlride unutma

bilgiler icin sagol canim.
ev isleri ....
esime dun aksam gel mutfagi beraber temizleyelim dedim. ben seninle is yapmamcok karisiyorsun dedi. tamam kendin yap deyinceberaber yapmayi kabul etti.

mutfaga girdim resmen bana emirler yagdiriyo. sen oncetezgahin uzerini temizle. sonra temizleri kaldir, sonra da benim yikadiklarimi durulamaya gel vs.

neyse hir cikmasin uydum dedklerine. kendi de hizli hizli bulasiklari kopuklu sungerden gecirdi

ben yarisinda durulamaya girdim ama bazilari bulasik kAlmis haliyle isim uzun suruyo.

demedigini birakmadi. sen benim elemanim olsan yandin. cok yavassin bik. bik bik bik yedi basimi. ben de ben hizli degil temiz olsun istiyorum dedim

neyse bu gitti. ben silme firin temizleme vs de yaptim. kuruyanlari kaldirdim sonunda iceri girdim. dedim ki sirtim agriyor. aslinda butun gunun yorgunluguydu.
isin yuzde 90 ini ben yaptim senin niye sirtin agriyo? hadi bana bi cay getir demez mi?

gel de bunla is yap. iste biraz fazla yazdim kusura bakmayin demem o ki is yapar ama boyle yapar. beni yaninda asistan olarak kullanmak ister, yarim yamalak bisiler yapar asla elestri veya direktif kabul etmez.

bir de dun aksam diyorki bir gun isten izin almam lazim su evi yola sokmak icin. valla biktim bu adamin corabini kir yerine attiginda bile evdeki yari isi kendi yaptigini sanmasindan. ki hayatinda corabini kir yerine attigi sayilidir

ben yastik kullaniyordum onceden reflu icin. hareketlenmeye baslayinca ve yuz ustu yatmaya biraktm.

yuz ustu yatiyor cunku karin ustu falan degil. burun direk yastiga gomuluyor.

Bugün topic canlandırma günü
Bizim kizin dün gece burnu tikaliydi zor uyudu
Ne önerirsiniz

kalorifer varsa uzerinde hep su olsun, tercihen mentollu.
odayi sık havalandir
kizinin burnuna sık sık serum fizyolojik uygula ve aspire et.
yatagin bas kismini yukselt
daha da rahatayamazsa buhar banyosu

nasıl yaptırdın kocana bunları,sırrını istiyorum
ben de hayret ettim. kadın gelemeyecek dedim. başka birini de ayarlayamadık. tamam beraber yaparız dedi. kendiliğinden oldu yani.. işe başlayınca da ben söyledim o yaptı. bi ara baktım rengi falan atmış, soluk soluğa kalmış garibim. acıdım bu defa git dinlen dedim. biraz uzandı, yeter dinlendiğin hadi kalk dünya kadar iş var dedim.
canım benim.. ben de geçen ankara'da baktırdım d vitamini benim de eksik çıktı da 14 falan değeri. referans değerleri arasında ama doktor çok düşük dedi. kapalı alanda çalışanlarda olurmuş. et süt yoğurt peynir bol bol yerim hayret ettim. 4 tane iğne verdi. devit. 15 günde bir iç dedi. iğneyi içtim ama çook midem bulandı. b12 de eksikmiş. onun için de iğne vuruluyorum. bende baş dönmesi vardı. b12 iğneleri vurulmaya başladım başlayalı düzeldi çok şükür.
evet yavrum... çok sevindim ben de eşimle iş yaptığıma.. anladı o da nasıl yapıldığını..
benimki de örttürmüyor ağlıyor canım ya. ince battaniye örtüyorum sonra vicdan azabı.. ben yorganla yatıyorum çocuk ince battaniyeyle, bir de acaba üstü açıldı mı diye düşünüyorum. kalın örtsem hem terliyor hem ağlıyor. ne yapacağımı şaşırdım..
valla doğru mu bilmem ama 6 saat çok uzun geldi bana. benim oğlan 3 saatte bir 180 cc mama içiyor. :26:
Allah kabul etsin orucunu canım benim.. ben de borçları tutmak istiyorum. her hafta pazartesi perşembe tutsam ancak biter yıl sonuna kadar. kızçene de geçmiş olsun.. doktordan gelince bilgi ver bize de merak ederiz.

çok çalışkanmış eşin maşallah... ayy öyle iş yapsa bırakır giderdim ben. ne halin varsa gör derdim.

Repu ayrıntılı cevap için teşekkürler
Söylediklerini uygulayacağım

Kagan yani tuuuuba :) gecmisler olsun şekerim benim yarı 40 im çıkana kadar iki anne de yanimdaydi. Bunaliiiim. Seni anlıyorum cok çok çok zoooor

Burçak geçmiş olsun. Hepimizin dikkat etmesi gereken konu aslında.

Add Allah kabul etsin canım.

Ruza benim evim de temizlik istiyo bildigin biri var mı güvenilir ve işinde iyi bi kadin arıyorum.

huhuvvv canlanmışsınız muharrem ayına girdik hakket hayırlı eylesin rabbim. ek olarak da aşure yapmak lazım

evett canlandı vavem kızına bayıldım maşallah çok tatlı,
aşureee bayılırım
ama ben annemin yanında olıcığıım

Baltasar bence mesaj süper ben olsam altını da dediğin gibi geç götürürdum

Kinci miyim ne?

canım bulsam öyle birini hiç kaçırmıciim de yok... okuldaki teyze geliyor arada. o da rica minnet. eşi izin vermiyor. bulursam haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…