Selm kizlar ne ypniz bn orucum muharrem ayinin basllangici bugun :)
Kizinda sesi kisik agzi pamucakk gibi yara olmus dr goturecem 5te randrvumuz vrofff hic bitmiyoo hastaliklar neyse buna da cok sukur
Herkesler iyidegmedn burck grcmis olsun kizzz zor hastalik kemik erimesiii:18:
Hayat guzelllll ve neseliiiiii olsun hepnizi optum
Baltasar senin ark.das psikopat gslibaaa valla kucucuk cocuga yln soyletiyoooo
bilgiler icin sagol canim.hormonsuzmuş canım. plastiğin üzerinde ince bakır teller var. o teller rahim içindeki sıvıyla oksitleniyor gibi bişey söyledi, o şekilde sp. öldürüyormuş. ben ilk gün hissetim gibi sanki. belki aklım onda olduğundan.sonra geçti, şu an hiçbirşey hissetmiyorum, ağrı sızı hiçbirşey kalmadı.
eşin sana ev işlerinde yardım ediyor mu?
selam kızlar nasılsınız haftanız güzel olsun bebişleriniz uslu dursun :) bebişlerinizi yastık da yatırmaya başladınızmı ben oğlumun geniz akıntısı olduğu için ince bir yastıkta yatırıyorum doğrumu yapıyorum acaba
Bugün topic canlandırma günü
Bizim kizin dün gece burnu tikaliydi zor uyudu
Ne önerirsiniz
ben de hayret ettim. kadın gelemeyecek dedim. başka birini de ayarlayamadık. tamam beraber yaparız dedi. kendiliğinden oldu yani.. işe başlayınca da ben söyledim o yaptı. bi ara baktım rengi falan atmış, soluk soluğa kalmış garibim. acıdım bu defa git dinlen dedim. biraz uzandı, yeter dinlendiğin hadi kalk dünya kadar iş var dedim.nasıl yaptırdın kocana bunları,sırrını istiyorum
canım benim.. ben de geçen ankara'da baktırdım d vitamini benim de eksik çıktı da 14 falan değeri. referans değerleri arasında ama doktor çok düşük dedi. kapalı alanda çalışanlarda olurmuş. et süt yoğurt peynir bol bol yerim hayret ettim. 4 tane iğne verdi. devit. 15 günde bir iç dedi. iğneyi içtim ama çook midem bulandı. b12 de eksikmiş. onun için de iğne vuruluyorum. bende baş dönmesi vardı. b12 iğneleri vurulmaya başladım başlayalı düzeldi çok şükür.gecmiş olsun dıyen arkadaslar tesekkur ederım..
bıtıfılım haklısın bacım valla bildiin yaşlı hastalığı,çok sıkıcı,çok sıradan hiç havalı diil
bikaç yıl önce aynı hastanede çalıştıgım bi diş hekımı muayene sırasında sölemişti bana diş etlerinde çekilme var,ölçüm yaptır filan dıe ihmal etmiştim,gecenlerde bı yazı okudum tesadüfen nette kemik erimesi hamılelıkte emzirmede coşar dıe,buna istinaden kendi teşhisimi kendım koyup kendım istedım ölçüm testinivelhasıl kelam bugun doktorun amelıyatı varmış onla görüşemedım de yakın bı arkadasım var doktor,o şey dedi bikaç ay iğneyle takviye yaparlar sonra uzunca bi süre d vitamini kalsiyum takviyesi falan fistan,ben diordum bu nehır iliğimi kemiğimi smürdü diye meğer haklıymışım
neyse yahu bu gezen ağrılarım gececek onun için mutluyum valla,hayat kalitem düşmüştü iyice
ruzacan temzilik olayını çözmüşsün hem de eşin yapmış ki cidden çok mutlu oldum kuzumm,şimdi o eskisi gb kirletemez de,hehe içi acır
benimki de örttürmüyor ağlıyor canım ya. ince battaniye örtüyorum sonra vicdan azabı.. ben yorganla yatıyorum çocuk ince battaniyeyle, bir de acaba üstü açıldı mı diye düşünüyorum. kalın örtsem hem terliyor hem ağlıyor. ne yapacağımı şaşırdım..ben yastık kullanmıyorum da doktorumuz tavsiye etmişti yatağının altına battaniye falan
katladık eğim yaptık yani kısaca hem kafası ve üst vücudu yüksekte duruyor kusma önlemi olarak
yapmıştık hala öyle yatıyor ama yastığa geçmek istiyorum da yastık kağana yatar sanırım
üstüne bişey örttürmüyor incecik battaniye bile örtsem uyanıyor ince uyku tulumlarından aldım
ama içim yine de rahat değil siz ne örtüyorsunuz kuzuların üstüne,
valla doğru mu bilmem ama 6 saat çok uzun geldi bana. benim oğlan 3 saatte bir 180 cc mama içiyor. :26:Soru: dun damlanin gunlugune baktim. Biz ramazan bayramina guttikten sonra ordan tatile gectik. Tabii cok uzun surdu. Orda beraber yattik. Guzel de yediremedim orlarda ona. Uyandikca emdi. Eve geldigimizde artik duzeni bozuktu. Oncesi gayet iyiymis. Simdu yatmadan mama yiyo. Alti saat bekliyorum emziriyorum. O sirada uyandikca salliyorum. Gene daliyo. Dogru yapiyorm de mi.
Allah kabul etsin orucunu canım benim.. ben de borçları tutmak istiyorum. her hafta pazartesi perşembe tutsam ancak biter yıl sonuna kadar. kızçene de geçmiş olsun.. doktordan gelince bilgi ver bize de merak ederiz.Selm kizlar ne ypniz bn orucum muharrem ayinin basllangici bugun :)
Kizinda sesi kisik agzi pamucakk gibi yara olmus dr goturecem 5te randrvumuz vrofff hic bitmiyoo hastaliklar neyse buna da cok sukur
Herkesler iyidegmedn burck grcmis olsun kizzz zor hastalik kemik erimesiii:18:
Hayat guzelllll ve neseliiiiii olsun hepnizi optum
Baltasar senin ark.das psikopat gslibaaa valla kucucuk cocuga yln soyletiyoooo
bilgiler icin sagol canim.
ev isleri ....
esime dun aksam gel mutfagi beraber temizleyelim dedim. ben seninle is yapmamcok karisiyorsun dedi. tamam kendin yap deyinceberaber yapmayi kabul etti.
mutfaga girdim resmen bana emirler yagdiriyo. sen oncetezgahin uzerini temizle. sonra temizleri kaldir, sonra da benim yikadiklarimi durulamaya gel vs.
neyse hir cikmasin uydum dedklerine. kendi de hizli hizli bulasiklari kopuklu sungerden gecirdi
ben yarisinda durulamaya girdim ama bazilari bulasik kAlmis haliyle isim uzun suruyo.
demedigini birakmadi. sen benim elemanim olsan yandin. cok yavassin bik. bik bik bik yedi basimi. ben de ben hizli degil temiz olsun istiyorum dedim
neyse bu gitti. ben silme firin temizleme vs de yaptim. kuruyanlari kaldirdim sonunda iceri girdim. dedim ki sirtim agriyor. aslinda butun gunun yorgunluguydu.
isin yuzde 90 ini ben yaptim senin niye sirtin agriyo? hadi bana bi cay getir demez mi?
gel de bunla is yap. iste biraz fazla yazdim kusura bakmayindemem o ki is yapar ama boyle yapar. beni yaninda asistan olarak kullanmak ister, yarim yamalak bisiler yapar asla elestri veya direktif kabul etmez.
bir de dun aksam diyorki bir gun isten izin almam lazim su evi yola sokmak icin. valla biktim bu adamin corabini kir yerine attiginda bile evdeki yari isi kendi yaptigini sanmasindan. ki hayatinda corabini kir yerine attigi sayilidir
ben yastik kullaniyordum onceden reflu icin. hareketlenmeye baslayinca ve yuz ustu yatmaya biraktm.
yuz ustu yatiyor cunku karin ustu falan degil. burun direk yastiga gomuluyor.
evett canlandı vavem kızına bayıldım maşallah çok tatlı,
aşureee bayılırımama ben annemin yanında olıcığıım
evet canım inşallah cumartesi çıkacaz yola
ne güzel Allah kavuştursun hayırlı yolculuklar şimdiden.. nereydi senin memleket?
dondurmanın memleketi k.maraş/elbistan
gerçekten çok güzel dondurması var mado falan hikaye bence maraşın dondurması çok güzel olsada yesek :) canımya bu arada sana hayırlı yolculuklar :))
Repu ayrıntılı cevap için teşekkürler
Söylediklerini uygulayacağım
Kagan yani tuuuuba :) gecmisler olsun şekerim benim yarı 40 im çıkana kadar iki anne de yanimdaydi. Bunaliiiim. Seni anlıyorum cok çok çok zoooor
Burçak geçmiş olsun. Hepimizin dikkat etmesi gereken konu aslında.
Add Allah kabul etsin canım.
Ruza benim evim de temizlik istiyo bildigin biri var mı güvenilir ve işinde iyi bi kadin arıyorum.