2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
kendimi güneşi beklerkene verdim,esas kızın kıvırcık saçlı olması içime sinmiyor,sanki lisedeki güzel kızların en büyük olayı saclarının sarının tonlarından biri olması gerek yada fönlü olması şartmış gb
aslında bu muhteşem tespitlerimi kocama yapardım ama o kvde de ben yalnızım demekkı size sarıcam

Son düzenleme:
Purcak domdomu kaşıma dövme yaptiracam kesin onu dindiklarken gördün demi cakalllll...ozledim seni

Baltasar evet cok luzumsuzmus sonucta ayni altini alip götürceni biliyo..goturmede yüreğine insin hatta bi cift corap götür sadece

Kagan sen 2 sene kv mi oturdun aaa cok sasirdim len nasil boğmadin kadini:86:

nalet fasulye kılçıktan geçilmiyo.
o kadar uğraştım ayıkladım ettim yok.
işte anlamayan koca alışveriş yapınca böyle oluyo
yanarım emeğime

baltasar getirdiği altını aynen iade edersin olur biter

burcak o saçlar fönlü değildi canım ütülüydü

ehe başka topık mı buldun yoksa didiklıom profılını,eer öle bişe varsa o topıge de gelcem,heryerde peşindeyım
bn de özledım senii bitufulummm

ehe doğru cıdden ütülüydü dimi bilinçaltımıza hizmet eden bi hatun olmalıydı

haklısın canım bana da çok saçma geliyor al altını ver altını işlerini hiç
sevmiyorum,hediye alınmalı gönlünden gelen neyse,

2 üye 32 ziyaretçi
mesajı yollayınca 48 ziyaretçi oldu.. pek bi garip.

Son düzenleme:
Bugün topic canlandırma günü
Bizim kizin dün gece burnu tikaliydi zor uyudu
Ne önerirsiniz

Ne önerirsiniz

valla ben her yolu denedim 1 ay olcak nerdeyse kronikleşti galiba açılmıyo burnu..artık o kadar bıktıki dokundurmuyo bile alıştı öyle yaşamaya

Kendimi sınıf başkanı ilan ettim
Yoklama yapıyorum
Hadi bakalim devamsızlık yapan tek ayak üstünde duracak
Başlıyoruz
Esrabeyaz
- burdaaaa

Twitterda para ile takipçi alınıyoya purçakta para ile ziyaretçi satın alıyomuş..öle diyolaaa

Ziyaretcilermi kiskanmayalm,bu topikte en sewdgmz şensin ailece takıp edioruz,sakn bitifila uyma o sni çekemio die msjlar gelio bna

Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu

günaydın canlar.. haftasonları neden daha yorucu oluyor ya.. evde yoruluyorum işte dinliyorum ben.
cumartesi günü temizlik yaptık. zekiye ablanın eşi izin vermediğinden midir gelmek istemediğinden midir nedir gelmedi. işler eşimle bana kaldı. ilk defa eşimle temizlik yaptık. utku beyi kayınvalideye bıraktı geldi. hayret ettim vallahi... ben gelmez diyordum da.. salonun koltuklarını sildi, mutfağın halısını sildi, evi süpürdü, tozları aldı... maşallah kocama... ben de camları sildim, perdeleri yıkadım o taktı.. yerleri sildim. halıları silkeledik beraber. mutfak ve holun yerlerini fırçayla bi güzel yıkadı. ben de arkasından sildim.. hayret ettim vallahi. eşimden bu performansı beklemiyordum. ne cevherler varmış da bana göstermemiş.. akşam kolunu bile kaldıramıyordu. sen kadına da böyle iş yaptırıyorsan gelmez herhalde deyo... yaa anla işte halimi dedim.

Cnim bu arada spiral olayni çözmene sewndm darisi kazara hamile kalmadn benim başima
sağol bitanem. taktır valla, büyük rahatlık.
Ruza canim hayirli ossuuun
sağol apla..
hormonsuzmuş canım. plastiğin üzerinde ince bakır teller var. o teller rahim içindeki sıvıyla oksitleniyor gibi bişey söyledi, o şekilde sp. öldürüyormuş. ben ilk gün hissetim gibi sanki. belki aklım onda olduğundan. sonra geçti, şu an hiçbirşey hissetmiyorum, ağrı sızı hiçbirşey kalmadı.
eşin sana ev işlerinde yardım ediyor mu?
ahahhhhhaaaaa ruzaaa spiral hariç diğer 2 siyle korunuyom canım nassı bildin
bilirim ben...
canım geçmiş olsun. nasıl oldu yakışıklı kuzum... doktora götürdün mü..
oy kıyamam cimcimeye... geçmiş olsun.
ya bi bitse şu non stop olacak da... bitemedi bi türlü..
Nehri kw ye bîraktk esımle cilgnlar gb temzlik yapiciö,huhuww ck heyecnlym
ay şu kocaya temizlik yaptırma işini çok sevdim ben kuzum.... güle güle kirlenin.
sağol hayatım. korkulacak bişi yok be ya.. ben çatır çatır doğurdum, ondan mı korkucam...
Ne önerirsiniz
geçmiş olsun. bol bol serum fizyolojik ve aspire...
benim oğlanın da tam bir ay sürdü. şimdi de ara ara özellikle sabahları oluyor.
Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu
geçmiş olsun bitanem.. çok üzüldüm. ee neden oluyormuş? nasıl tedavi edilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…