günaydın canlar.. haftasonları neden daha yorucu oluyor ya.. evde yoruluyorum işte dinliyorum ben.
cumartesi günü temizlik yaptık. zekiye ablanın eşi izin vermediğinden midir gelmek istemediğinden midir nedir gelmedi. işler eşimle bana kaldı. ilk defa eşimle temizlik yaptık.
utku beyi kayınvalideye bıraktı geldi. hayret ettim vallahi... ben gelmez diyordum da..
salonun koltuklarını sildi, mutfağın halısını sildi, evi süpürdü, tozları aldı... maşallah kocama...
ben de camları sildim, perdeleri yıkadım o taktı.. yerleri sildim. halıları silkeledik beraber. mutfak ve holun yerlerini fırçayla bi güzel yıkadı. ben de arkasından sildim..
hayret ettim vallahi. eşimden bu performansı beklemiyordum. ne cevherler varmış da bana göstermemiş..
akşam kolunu bile kaldıramıyordu. sen kadına da böyle iş yaptırıyorsan gelmez herhalde deyo...
yaa anla işte halimi dedim.
Cnim bu arada spiral olayni çözmene sewndm darisi kazara hamile kalmadn benim başima
sağol bitanem. taktır valla, büyük rahatlık.
Ruza canim hayirli ossuuun
sağol apla..
Ruza ilacli mi taktirdin, ilcsiz mi
Ben de istiyorum ama hissederim diye korkuyorum. Yorumlarini bekliyoruz
Esim evin isini bitirip bir de ona islerinde internet yoluyla yardimci olmami istiyor. Butun gun evdeyim ya
Allahim niye bu kadar anlayissiz olmak zorunda
hormonsuzmuş canım. plastiğin üzerinde ince bakır teller var. o teller rahim içindeki sıvıyla oksitleniyor gibi bişey söyledi, o şekilde sp. öldürüyormuş. ben ilk gün hissetim gibi sanki. belki aklım onda olduğundan.
sonra geçti, şu an hiçbirşey hissetmiyorum, ağrı sızı hiçbirşey kalmadı.
eşin sana ev işlerinde yardım ediyor mu?
ahahhhhhaaaaa ruzaaa spiral hariç diğer 2 siyle korunuyom canım nassı bildin
bilirim ben...
Kızlar ya bizim paşanın iki gecedir ateşi çıkıyor, 38'i geçmedi ama bütün gece ateşliydi. Hele dün gece sabaha kadar sürekli sürekli uyandı. Bugün de her iki gündüz uykusunu da iyi uyuyamadı, gözünü kapatıyor tam uyuyacak bir yeri ağrıyormuş da uyuyamıyormuş gibi gözünü açıp ağlıyor. Anlamadım ne olduğunu
Burnu akmıyor, öksürük yok... Sadece ateş ve muhtemelen ateşin verdiği huzursuzluk. Doktora götürsem mi bilemedim :26:
canım geçmiş olsun. nasıl oldu yakışıklı kuzum... doktora götürdün mü..
selam kızlar,
ne yapanız huhuhuhuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvv ben çok iş yaptım bugün ohohoooooo yok lan o işi degil ev işi yaptım yavvv ne fesatsınız temizlikti yemekti çamaşırdı derken bittim yani şarja baglanmam lazımmmmmmmm doping almam lazım anladınız siz onu
kızımında sesi kısık gariban yaaa anne diyooo agzı oynuyoo ama ses yok
ruzaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun spiralde takılmış artıkın non stop oynaşırsınız
eeeeeeeee ne var ne yok yavvvvv ??????
oy kıyamam cimcimeye... geçmiş olsun.
ya bi bitse şu non stop olacak da... bitemedi bi türlü..
Nehri kw ye bîraktk esımle cilgnlar gb temzlik yapiciö,huhuww ck heyecnlym
ay şu kocaya temizlik yaptırma işini çok sevdim ben kuzum....
güle güle kirlenin.
geçmiş olsun canım benim
hayırlı olsun ruzacım,ben de her adet öncesi taktıracak oluyorum hele bir iki gün gecikirse ölüüyorum korkudan kesin taktırcam diyorum, adetten sonra da tırsıyorum, korkuyorum taktırmaya niyeyse, ohh korkularından arınmışsın ne güzel
hayırlı pazarlar canım,
sağol hayatım. korkulacak bişi yok be ya.. ben çatır çatır doğurdum, ondan mı korkucam...
Bugün topic canlandırma günü
Bizim kizin dün gece burnu tikaliydi zor uyudu
Ne önerirsiniz
geçmiş olsun. bol bol serum fizyolojik ve aspire...
benim oğlanın da tam bir ay sürdü. şimdi de ara ara özellikle sabahları oluyor.
Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu
geçmiş olsun bitanem..
çok üzüldüm.
ee neden oluyormuş? nasıl tedavi edilecek?