Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu
selam kızlar nasılsınız haftanız güzel olsun bebişleriniz uslu dursun :) bebişlerinizi yastık da yatırmaya başladınızmı ben oğlumun geniz akıntısı olduğu için ince bir yastıkta yatırıyorum doğrumu yapıyorum acaba
canım benimki ilk aylarda hep ince yastıkta yattı. şimdi yastık koymuyorum. çünkü yastık oğlumun üstünde yatıyor. :) deli yatıyor. bir de yastık koyduğumda rahat dönemediği için ağlayarak uyanıyor.pazar sabah oğlumun sesi boğuk boğuk gelmeye başladı. bi gittim ki battaniyesiyle beraber yatağının altına girmiş. yatak ince gerçi de nasıl becerdi anlamadım.
burçak geçmiş olsun canım dikkat et kalsiyumuna ben amway cal mag desteği kullandım
halada devam ediyorum,tavsiye ederim,
güzel vavem saada günaydın,
ruza ohh mis gibi oturun,güle güle kirletin,
bitfl kızz mecburiyetten kaldım eşimin yüzünden yoksa kalır mıydım,
ama 2 senede doğru düzgün yemeğini yemedim,yapmıyordu çünkü
afrikalılara dönmüştüm zayıflıktan okuldn geliyordum ki eve yeni teşrif etmiş
tv izliyo
az daha kalsam katil olacaktım doğru tespit ama Allah yüzüme baktı da eşimin tayini çıktı
Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu
günaydın canlar.. haftasonları neden daha yorucu oluyor ya.. evde yoruluyorum işte dinliyorum ben.
cumartesi günü temizlik yaptık. zekiye ablanın eşi izin vermediğinden midir gelmek istemediğinden midir nedir gelmedi. işler eşimle bana kaldı. ilk defa eşimle temizlik yaptık.utku beyi kayınvalideye bıraktı geldi. hayret ettim vallahi... ben gelmez diyordum da.. salonun koltuklarını sildi, mutfağın halısını sildi, evi süpürdü, tozları aldı... maşallah kocama... ben de camları sildim, perdeleri yıkadım o taktı.. yerleri sildim. halıları silkeledik beraber. mutfak ve holun yerlerini fırçayla bi güzel yıkadı. ben de arkasından sildim.. hayret ettim vallahi. eşimden bu performansı beklemiyordum. ne cevherler varmış da bana göstermemiş.. akşam kolunu bile kaldıramıyordu. sen kadına da böyle iş yaptırıyorsan gelmez herhalde deyo... yaa anla işte halimi dedim
nasıl yaptırdın kocana bunları,sırrını istiyorum
Bituful buluşma resimlerinize baktim da fatihin annesi kimdi
ferda canım
selam kızlar nasılsınız haftanız güzel olsun bebişleriniz uslu dursun :) bebişlerinizi yastık da yatırmaya başladınızmı ben oğlumun geniz akıntısı olduğu için ince bir yastıkta yatırıyorum doğrumu yapıyorum acaba
iki üç aydır ince bir yastık kullanıyorum canım.
canım kötü günler geride kalmış düşünüpde kendini üzme rabbim sizin ağzınızın tadını bozmasın
canım çok geçmiş olsun süt yoğurt yemiyormusun kemik ölçümündemi çıktı bende hamile kalmadan önce ileri derecede d vitamini eksikliği vardı ama şimdi ne durumda acaba bebişlerden bize sıra gelmiyor ki