2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu:KK37:

gecmis olsun burcak kemik erimesi ciddi bisey ya ihmal etme tedavisi varmi acaba cok uzuldum

Fatihin annesi ferda canım.

Purçak geçmiş olsun len.. ne o yaşlı hastalığı hiç yakışıyomu sana..hemen takviyeye başla.

selam kızlar nasılsınız haftanız güzel olsun bebişleriniz uslu dursun :) bebişlerinizi yastık da yatırmaya başladınızmı ben oğlumun geniz akıntısı olduğu için ince bir yastıkta yatırıyorum doğrumu yapıyorum acaba

burçak geçmiş olsun canım dikkat et kalsiyumuna ben amway cal mag desteği kullandım
halada devam ediyorum,tavsiye ederim,
güzel vavem saada günaydın,
ruza ohh mis gibi oturun,güle güle kirletin,
bitfl kızz mecburiyetten kaldım eşimin yüzünden yoksa kalır mıydım,
ama 2 senede doğru düzgün yemeğini yemedim,yapmıyordu çünkü
afrikalılara dönmüştüm zayıflıktan okuldn geliyordum ki eve yeni teşrif etmiş
tv izliyo
:KK47:
az daha kalsam katil olacaktım doğru tespit ama Allah yüzüme baktı da eşimin tayini çıktı

selam kızlar nasılsınız haftanız güzel olsun bebişleriniz uslu dursun :) bebişlerinizi yastık da yatırmaya başladınızmı ben oğlumun geniz akıntısı olduğu için ince bir yastıkta yatırıyorum doğrumu yapıyorum acaba

canım benimki ilk aylarda hep ince yastıkta yattı. şimdi yastık koymuyorum. çünkü yastık oğlumun üstünde yatıyor. :) deli yatıyor. bir de yastık koyduğumda rahat dönemediği için ağlayarak uyanıyor.pazar sabah oğlumun sesi boğuk boğuk gelmeye başladı. bi gittim ki battaniyesiyle beraber yatağının altına girmiş. yatak ince gerçi de nasıl becerdi anlamadım.

canım benimki ilk aylarda hep ince yastıkta yattı. şimdi yastık koymuyorum. çünkü yastık oğlumun üstünde yatıyor. :) deli yatıyor. bir de yastık koyduğumda rahat dönemediği için ağlayarak uyanıyor.pazar sabah oğlumun sesi boğuk boğuk gelmeye başladı. bi gittim ki battaniyesiyle beraber yatağının altına girmiş. yatak ince gerçi de nasıl becerdi anlamadım.

canım bende ince yastıkta yatıryorum dediğin gibi ağlayarak kalkıyor muhtemelen yastıktan becerirler onlar atom karıncalar benimkide öyle deli yatıyor kendini ordan araya atıyor yatağın dar olan yerine sıkıştrıyor eziyeti seviyorlar :)

burçak geçmiş olsun canım dikkat et kalsiyumuna ben amway cal mag desteği kullandım
halada devam ediyorum,tavsiye ederim,
güzel vavem saada günaydın,
ruza ohh mis gibi oturun,güle güle kirletin,
bitfl kızz mecburiyetten kaldım eşimin yüzünden yoksa kalır mıydım,
ama 2 senede doğru düzgün yemeğini yemedim,yapmıyordu çünkü
afrikalılara dönmüştüm zayıflıktan okuldn geliyordum ki eve yeni teşrif etmiş
tv izliyo
:KK47:
az daha kalsam katil olacaktım doğru tespit ama Allah yüzüme baktı da eşimin tayini çıktı

canım kötü günler geride kalmış düşünüpde kendini üzme rabbim sizin ağzınızın tadını bozmasın

Vucuttaki agrilrmin sebebi belli oldu,ileri dereced kemik erimem warmiş,hamilelik we emzirme dònemimd hizlanms sanrsam,bn d yorgnluktn uykugruzluktn saniorm,tembellgmn bilimsel olark sebebi belli oldu:KK37:

aa, çok geçmiş olsun.cimcime hamilelikte, emzirmede seni sömürmüş :) iyi bak kendine canım...

günaydın canlar.. haftasonları neden daha yorucu oluyor ya.. evde yoruluyorum işte dinliyorum ben. :KK53:
cumartesi günü temizlik yaptık. zekiye ablanın eşi izin vermediğinden midir gelmek istemediğinden midir nedir gelmedi. işler eşimle bana kaldı. ilk defa eşimle temizlik yaptık. :KK53: utku beyi kayınvalideye bıraktı geldi. hayret ettim vallahi... ben gelmez diyordum da.. :KK53: salonun koltuklarını sildi, mutfağın halısını sildi, evi süpürdü, tozları aldı... maşallah kocama... :nazar::nazar: ben de camları sildim, perdeleri yıkadım o taktı.. yerleri sildim. halıları silkeledik beraber. mutfak ve holun yerlerini fırçayla bi güzel yıkadı. ben de arkasından sildim.. :KK76: hayret ettim vallahi. eşimden bu performansı beklemiyordum. ne cevherler varmış da bana göstermemiş.. :KK53: akşam kolunu bile kaldıramıyordu. sen kadına da böyle iş yaptırıyorsan gelmez herhalde deyo... :KK52: yaa anla işte halimi dedim

nasıl yaptırdın kocana bunları,sırrını istiyorum:KK28:

Bituful buluşma resimlerinize baktim da fatihin annesi kimdi

ferda canım

iki üç aydır ince bir yastık kullanıyorum canım.

gecmiş olsun dıyen arkadaslar tesekkur ederım..
bıtıfılım haklısın bacım valla bildiin yaşlı hastalığı,çok sıkıcı,çok sıradan hiç havalı diil:KK37:
bikaç yıl önce aynı hastanede çalıştıgım bi diş hekımı muayene sırasında sölemişti bana diş etlerinde çekilme var,ölçüm yaptır filan dıe ihmal etmiştim,gecenlerde bı yazı okudum tesadüfen nette kemik erimesi hamılelıkte emzirmede coşar dıe,buna istinaden kendi teşhisimi kendım koyup kendım istedım ölçüm testini:KK37: velhasıl kelam bugun doktorun amelıyatı varmış onla görüşemedım de yakın bı arkadasım var doktor,o şey dedi bikaç ay iğneyle takviye yaparlar sonra uzunca bi süre d vitamini kalsiyum takviyesi falan fistan,ben diordum bu nehır iliğimi kemiğimi smürdü diye meğer haklıymışım:KK33:
neyse yahu bu gezen ağrılarım gececek onun için mutluyum valla,hayat kalitem düşmüştü iyice:KK34:
ruzacan temzilik olayını çözmüşsün hem de eşin yapmış ki cidden çok mutlu oldum kuzumm,şimdi o eskisi gb kirletemez de,hehe içi acır:KK37::KK37:

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun süt yoğurt yemiyormusun kemik ölçümündemi çıktı bende hamile kalmadan önce ileri derecede d vitamini eksikliği vardı ama şimdi ne durumda acaba bebişlerden bize sıra gelmiyor ki

canım kötü günler geride kalmış düşünüpde kendini üzme rabbim sizin ağzınızın tadını bozmasın

amin canım teşekkürler,evet geride kaldı ama giden benden gitti daha neler neler unutulmuyor
sadece bastırıyorum duygularımı

:KK53:

canım çok geçmiş olsun süt yoğurt yemiyormusun kemik ölçümündemi çıktı bende hamile kalmadan önce ileri derecede d vitamini eksikliği vardı ama şimdi ne durumda acaba bebişlerden bize sıra gelmiyor ki

evet cnm ölçüm yaptırdım.. hamilelikte çok dikkat ederdım de,doğumdan sonra bırakmıştım,genetik yatkınlık da vardı ben de,annem de erken başlamıştı işte.. şimdi daha cok dıkkat edicem mecburen,sen de dikkat et yıpranıyoruz farkında olmadan..
,

Son düzenleme:

bende hic yastikta yatirmadim ama burun tikanikligi icin dr oturdur sekilde yatir yastigi cok dik olsun pislik burnuna kacmaz rahat nefes alir dedi her hasta olmasinda uykuya dalinca yastik koyuyorum baya rahat uyuyor:KK34:

ben yastık kullanmıyorum da doktorumuz tavsiye etmişti yatağının altına battaniye falan
katladık eğim yaptık yani kısaca hem kafası ve üst vücudu yüksekte duruyor kusma önlemi olarak
yapmıştık hala öyle yatıyor ama yastığa geçmek istiyorum da yastık kağana yatar sanırım
üstüne bişey örttürmüyor incecik battaniye bile örtsem uyanıyor ince uyku tulumlarından aldım
ama içim yine de rahat değil siz ne örtüyorsunuz kuzuların üstüne,

tubacan kötü şeyler yaşamışsın cidden.. ama neler yaşamıoruz ki valla onların hepsi bizi biz yapıo işte.. tecrübe diip alıp arkamıza bakıoruz önümüze,sen de bu olumsuz şeylerı eşine yansıtmamaya çalışıp yuvanın huzurunu bozmadan sindirmeye çalış.. belliydi zten öncesınde bişiler oldugu yoksa bu kdr sinir olmazsın hatuna.. neyse artık kendı evındesın o da uzakta,mutlu son olmuş:KK34:

istanbulda olan arkadaşlar çapa ismek kursunda şeker hamurundan pasta ve süsleme kursu gitmeyi düşünürseniz 2 günlük bir kurs her ismekte yok ben kayıt yaptırdım ama hala arayan yok :KK19:

Kizlar gunaydin. Ders oncesi yazayim dedim. Dun misafir geldi demistim ya. Buyuk kizi 5 yasinda. Gripmis. Kiz anneme soylemis. Hastayim ayy solemicektim. Annem hasta oldugunu soylersen bebege yaklastirmazlar seni dedi demis. Ayy daha cok sinir oldum simdi.
Dogurduktan sonra soyle msj atcam nasil.
Canim gelcektim ama bizim kiz grip oldu. Galiba seninkinden gecti. Gelmeyelim de senin minige de gecmesin desem nasil ayip mi. Altini da ayni paketle goturcem ama istedigi gibi hemen doguma degil sonra.

Soru: dun damlanin gunlugune baktim. Biz ramazan bayramina guttikten sonra ordan tatile gectik. Tabii cok uzun surdu. Orda beraber yattik. Guzel de yediremedim orlarda ona. Uyandikca emdi. Eve geldigimizde artik duzeni bozuktu. Oncesi gayet iyiymis. Simdu yatmadan mama yiyo. Alti saat bekliyorum emziriyorum. O sirada uyandikca salliyorum. Gene daliyo. Dogru yapiyorm de mi.

Selm kizlar ne ypniz bn orucum muharrem ayinin basllangici bugun :)

Kizinda sesi kisik agzi pamucakk gibi yara olmus dr goturecem 5te randrvumuz vr :KK43: offf hic bitmiyoo hastaliklar neyse buna da cok sukur :KK23:

Herkesler iyi :nazar: degmedn burck grcmis olsun kizzz zor hastalik kemik erimesiii:18:
Hayat guzelllll ve neseliiiiii olsun hepnizi optum :KK54:

Baltasar senin ark.das psikopat gslibaaa valla kucucuk cocuga yln soyletiyoooo :KK4:

X