2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Purcak yine mi burdasin nassin ne war ne yok gorusmeyeli :86:

Tuba canim su bardagindan biraz buyuk bardaga(benim bitki cayi kupasi o kadar) bir cay kasigi rezene,anason ,kimyon ek olarak cementohumu atip demliyorum 10 dk.suzup iliyinca iciyorum.epeydir yapmiyordum tadini ozlemsim

Offfff poffffffff
Fenalardayim biyerlere gidip çığlıklar atasim var

Gencler selam.uzun zaman oldu yazmayali.ama eskilerdenim hatirlarsiniz. Bir selam vereyim iki hoşbes edeyim ,polemige gireyim istedim.anldigim kadariyla yeni gruplasma dislamalar var.severim ben boyle seyleri.ferda beni de öp cok yalnizim

İnşallah Ferdacim inşallah
Zaten süt izinlerimi bile kullanmadim
Zaten 29 ekim de calistim
Hakkimi asla helal etmiyorum
ne mesai ücreti alıyorum ne bi halt
Esime söyledim gitmiceksin diyo eşim izin vermiyor diceksin diyo

Aaa gecimsiz slm
Burda vave diye bi arkadas var acaip uyumlu cok iyi anlasiyoruz sana hiç benzemiyo

evet tatlım.ona gidiyoruz.ohh ne güzel gezin başbaşa.benim yerime de gez çarşıda.özledim valla çarşıya çıkmayı..

Kafami bozdunuz,btti bu iş:117::117:

bebemmm...... seni kimler üzdü söyle bakayım bana.... ben döverim onları....

burçakım candır,
çaya bandır bandır,
burçakım ilaçtır,
ye bandır bandır....

keyfin yerine geldi mi bebem.... yirim seni....

kestirdik ferdammm artık yok o saçlar...
Eki Görüntüle 844692

anem valla tam erkek olmuş ya kız... maşallah kuzuma.. yerim... ben bu sandalyeyi bi yerden hatırlıyorum ama... :44:

Gencler selam.uzun zaman oldu yazmayali.ama eskilerdenim hatirlarsiniz. Bir selam vereyim iki hoşbes edeyim ,polemige gireyim istedim.anldigim kadariyla yeni gruplasma dislamalar var.severim ben boyle seyleri.ferda beni de öp cok yalnizim

kız vaveee napan yav. hay senin gruplaşma muhabbetinin poposuna baaddin gelip pıçak atsın emi:))) kız yazcek bişey bukamayınca direk gruplaşma muhabbetine dalıyosun heee. bi sen bi burçak elebaşısınız. diğer bacılar uyumlu. birde devamlı aşağıdakilere laf atıyosunuz bacım elindekilerle mutlu olmaya çalış:) haa sana mı yazdık bilmem ne deme sakın biliyosun gruplaşma muhabbeti benden çıktı.

Esterabim ortmenmisin sende..Allah yardimcisi olsun örtmenlerin iyi kafaniz kaldiriyo valla..

gızlar gızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi
siz anağzın koynunda ben soğuktan ölem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…