2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
adım aysegül 9.5 aylık kızım var adı bilge siz :)

anamın adaşı hoşgeldin. benim oğlum da 9.5 aylık sayılır. adı Yusuf Bugra. bir de kızım war. çoğunluk ocak doğumlu bebeler war burada fekat şubat doğumlu garibanlar da mevcut. onları da bağrımıza bastık seviyoruz. sen de sew
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemem ne halleri warsa görsünler :86:

benim oğlan yatcaz kalkcaz da oynuyor çok feci çook tesadüf denk geldi beynimi yidiiii gülşen karısı

sagol canım zor hakkaten. hava değişimi değildir 2 hafta oldu geleli. inşallah tekrarlamaz bu gece. ayakta uyuyorum resmen..

GUnaydin

Allah kolaylik versin. Insallah esin uyumustur , kazasiz belasiz hayirli yolculuklar

sağol canım benim. eşimle gitmedik. ailecek gezmeye gittik. eşim bursada. anneler babalar falan iki araba, önceden planlamıştık iptal de edemedik. neyse oraya gidince açıldım Allah'tan. çok güzelmiş Beypazarı. Ankara tarafına gelecek olursanız gezin derim.

bakıyorum ama kabartı falan da yok. huysuzluktan herhalde.. aynen hayat çok zor. ikinci çocuğu iki kere düşünmek lazım. sen iyi cesaret yapmışsın.

tubacım ben de çok beğendim tulumunuzu. güle güle kullanın. çok yakışır paşama...

canım valla doğduğundan beri ilk defa bu kadar çok uykusuz kaldım. babası da yok ya zor oldu. annem de geldi sağolsun. biraz salladı ayağında ama durmuyor ki, dönüveriyor. gönderdim kadıncağızı. paşam güle güle giysin tulumlarını.. yeni fotoğrafını koy da görelim, görmedim bayadır özledim.

Ruzam umarım toparlanmışsındır, iyisindir. Utkucuk da bu gece güzelce uyur inşallah.

Kagan bence kız tulumu gibi değil, hatta çok tatlı

sağol bitanem. inşallah uyur bu gece. benim temennim de o.. yeni fotolarını gördüm. çook güzel çıkmışsıınız.. bi gamze bu kadar mı yakışır bi insana... maşallah canım benim... Fatihime de kocaman öpücük.

aralık doğumlu bilem var. ama sen hamileyken de çok güzelsin desem beni de kovmazmısınız ki acaba??? :26:

nasıl gidiyor hafta sonları benim yoğuuunnnnnnnnnnnn

eylemcim haftasonları haftaiçinden daha yoğun geçiyor benim. kilo durumları nasıl?

ruzacım cnm bnm sana yazamadım bişe,çookk geçmiş olsun utkuma onun huysuzluğu da dişten sanırım.. uykusuzluk çok zordur bılmem mı inş bu gece raat yatarsınız,inş biz de raat yatarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…