2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
kıza hamileyken fotoğraflarımı ekledim. oğlanınkiler diğer laptop da biliyonuz fanı öldü açılmii. en korkunç hallerim daha sonraaaaa

ben de uykusuzum kağan da kalkıyor ağlıyor meme istiyor off söküp atacam o olacak
ruzam çok zor uykusuzluk ama dfayanıyoruz mecburen,
vavem maşallah ne tatlısın ki yaa hamişlik çok yakışmış,
ben de yeni foto eklicm de bir elim değmiyor,
kağana tulum aldık azıcık kız şeysi amann peluş istiyordum bunu buldum

hayatta en çok istediğim şeye sahipsin yiyipte kilo almamak
bitfl pıcakla
onca kiloyu nassı veriyorsun hayran kaldım bir kez daha

sen çıbık kreker ben galeta

öyle herkese kilo boy grafiği veremeyiz şekerim tanıştır kendini bak topiğin
aplası vave önce seni sevecek ki
...

bacım beni özlersen tripinin şiddeti ve celali azalır die düşündümm,o yüzden yazmadım
geyik bi tarafa dün gec kayınvalidemlerde yemekteydik,biz böle bitişik oturmamıza ragmen arada birbirimizi yemeğe çağırırız,sora misafircilik oynarcasına gideriz,komik ama mesafeli oluo sora da sevdiğim bi kaç akraba onlara gelince orda oturup kaldık,gelenlerden hatunun minik bi oğlu vardı o bütün gece nehiri öpmeye çalıştı ben de bütün gece nehiri ondan kaçırmaya çalıştım çok mu muhafazakarım kıskanç mıyım bilemedim,eve döndüğümüzde eşim nehir büyüdüğünde benden diil senden korksun didi,çok pis ensesindeydim
bu arada gece yıne çok fena gectı,3-4 gecedır nehırın odasında yatıyorum yıne,eşimin yanında uyuyorum sora nehır uyandıgında minik hanımın odasına bi gecıorum sorası zaten fluu kac kere uyanıorum neler oluo,her seferınde emzırıo muyum muallak bi ara gece eşim yanımıza geldiğinde adama falında ne çıktı dıe sormuşum düşünün yanı halim nasıl içler acısı
ishal geçmio,uyumuo,bi de yemio,allhım sen sabır ver yani o moddayım
gececek bu gunlerde gececek inşşş :)
bı ara tekrar girip kişilere özel cvplar vericiimm,şuan ev pazar yeri gb onları toplamam lazım
öperim topunuzu vavee seni daa çok öperimm,gıdısını aldığımm

Selam canlar...

Ruzam seni cooook iyi anliyorum bizde perisan durumdayiz, hic sut icemiyo 30-40 cc anca iciyo..sanirim acidigi icin biberonu degdirmek istemiyolar..ya ne ters cocuk arka disleri cikiyo yani köpek disi ve yanindakiler ilk defa öyle bisey goruyorum önlerin cikmasi gerekmezmi ya bagisikligi dustu diye hastada oldu cok mizmiz ne yapcagimi şaşirdim..

Kağan tulumun cok guzelmis gule gule giysin bende cok seviyorum pelüs giydiriyorum sonra kizmi diye soruyolar disarda
Internettenmi aldin bi link ativer..

Bu ay maasim esyalarina gidicek oldugu gibi..20 tane tulum aldim elimin ayari yok aldikca aliyorum battim ya bide vucut kisimlari kisa bacak kisimlari uzun oluyo, sanirim 12 ay alinca salak firmalar bez payini katmiyolarbi sey begeniyorum sonra onun 3 renginide aliyorum..ben 2.dogurcam sirf bunlar ziyan olmasin diye kendimede hic bisey alamiyorum sonra züğürtlükten:86:

Ferda besiktas pazarina gittim guzel seyler vardi ama vaktim yoktu bisey alamadim

Purcak kolay gelsin öperim..repu senide..

Vave senide Allah bildigi gibi yapsin insan azcik dogum kilosuyla yasar cohh kiskandim

canuum ben de öperim kıskanç anne seni

bizimkinde yine başladı ishal anlamadım ben ne olii.. Allah sabır wersin bizee

hihahaaa güldüm manyak

Hamileyken cok cirkin hissediyodum kendimi dogru durust resmim bile yok..ama arkadasim cok guzel bi klip yapmisti hamileydim o zaman o klipte baya kare var..vave bak bi ara komik facebuukumda var..purcak sende bak:)

hayatta en çok istediğim şeye sahipsin yiyipte kilo almamak
bitfl pıcakla
onca kiloyu nassı veriyorsun hayran kaldım bir kez daha

sen çıbık kreker ben galeta

abartma sen de gayet iyisin. nasıl weriyöm ben de bilemiyöm üstüme gelmeyin artık pitiful pıçakla beni de kurtulayım artık

Hamileyken cok cirkin hissediyodum kendimi dogru durust resmim bile yok..ama arkadasim cok guzel bi klip yapmisti hamileydim o zaman o klipte baya kare var..vave bak bi ara komik facebuukumda var..purcak sende bak:)

aaa bakiim hemen hamileyken ben de acayip çirkin bulurum kendimi arada sevimliyim gibi gelir ama ne giysem tuhaf hissederim kendimi.

Ruzam umarım toparlanmışsındır, iyisindir. Utkucuk da bu gece güzelce uyur inşallah.

Kagan bence kız tulumu gibi değil, hatta çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…