2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
bugün biraz da zorla pirinç lapası yedırdım nehıre,sankı kaka sayısı azcık azaldı.. işe yaradı gb.. siz de bı deneyın hatunlar belkı sızde de işe yarar:KK34:

hızmamı parlatayım dedim vaktim warken. kırıldıııı ucu :KK5: :KK5: çok dertlendim gece gece hatırası wardı :KK5: hiçbir hızma onun gibi olamaz o kadar küççük bulamam :KK5:

Darlingler isimi epey yoluna koydum ama kimse kalmamis. Opuyorum iyi geceler :KK23:

Selam kızlar ya giremedim pek kardeşimi evlendirdik anamgil taşındı derken fırsat olmadı geçmişide okuyamadım valla 3 gün sürer heraldeokusam:KK1:
İnşallah iyidir bebişler. Benim maymunumun keyfi yerinde çook fena bişey oldu:-) öpücükler atıyo tutunarak ayaga kalkıyo. Tosun gibi oldu:KK1: ne versen yer ama genelde anne sütüyle besliyorum diğer şeyleri keyfine yiyor:-) kıpır kıpır tek sorun uyku uyumuyor hiç. Zamana bıraktım bende. sizde durum ne:-)

Benim oğlanda yemek yemiyo ağzını kitliyo, uyku yok ne gece kaldı ne gündüz zırt bırt uyanıyo sabaha kadar uyuyan bebek , üzerini giydirmeme soydurmama izin vermiyo , bezlememe izin vermiyo serseri:KK45::KK45: , yerinde durmuyo :KK55:kıpır kıpır yani banyo yapmak ve su içmek dışında herşeye itirazı var. biri bu bebeğe benden gizli doping mi veriyooo:KK36::KK4:

oldu aspirinle gazuuz verek bir de :KK53: :KK53:

Aa duymadim iyi geliyomu verem bari:KK53:

hızmamı parlatayım dedim vaktim warken. kırıldıııı ucu :KK5: :KK5: çok dertlendim gece gece hatırası wardı :KK5: hiçbir hızma onun gibi olamaz o kadar küççük bulamam :KK5:

Üzulme yivrim kucukse o kadar ne ugrasiyon kurtlu temizlemekle.illa bisey yapacan dimi..burda bit kadar var her boy ben yollarim sana dert etme..

Darlingler isimi epey yoluna koydum ama kimse kalmamis. Opuyorum iyi geceler :KK23:

Iyi bari gel artikin

Selam kızlar ya giremedim pek kardeşimi evlendirdik anamgil taşındı derken fırsat olmadı geçmişide okuyamadım valla 3 gün sürer heraldeokusam:KK1:
İnşallah iyidir bebişler. Benim maymunumun keyfi yerinde çook fena bişey oldu:-) öpücükler atıyo tutunarak ayaga kalkıyo. Tosun gibi oldu:KK1: ne versen yer ama genelde anne sütüyle besliyorum diğer şeyleri keyfine yiyor:-) kıpır kıpır tek sorun uyku uyumuyor hiç. Zamana bıraktım bende. sizde durum ne:-)

Aman annesi nazarlama..masallah kuzuya.:nazar: bizimkilerin durum vahim cok sikıntidalar yemek,uyku ishal, kisaca diş..

Benim oğlanda yemek yemiyo ağzını kitliyo, uyku yok ne gece kaldı ne gündüz zırt bırt uyanıyo sabaha kadar uyuyan bebek , üzerini giydirmeme soydurmama izin vermiyo , bezlememe izin vermiyo serseri:KK45::KK45: , yerinde durmuyo :KK55:kıpır kıpır yani banyo yapmak ve su içmek dışında herşeye itirazı var. biri bu bebeğe benden gizli doping mi veriyooo:KK36::KK4:

Aynen canim bi sn durmuyolar ozellikle altini degistirme tam eziyet..bide bekliyo degistiriyorum 2 dk sonra yapiyo bekliyo temiz bezi çakal:KK53: herkesde ayni dertler merak etme..

bacilar aksam 10 da uyudum.daha dogrusu sizdim.. :) ne zormus uykusuzluk.. Allah gece sik uyanan bebek annelerinin yardimcisi olsun.. cok sukur dun gece iyi uyuduk.yatmdan yedirmistim.bi de dortte uyandi mama yedi.yedide kalkti.
benim oğlan uyandı tekrar uyudu bakalım kaç kere uyanacak
kac kere uyandi canim?
Yok be anam kuguluk hali yok inan..bi videoyla ugrastim hamilelikle ilgili face in olsaydi yollardim:KK43:(
canim valla annemin bi face adresi var.arada lazim oldugunda onu kullaniyorum.ama arkadas ekleyemiyorum ona.hemen siliyor annem yabancilari.. :) albumune ekle de ordan goreyim bari..
oğluşuna bayıldımm ama bı fotoda böle saclar yana taranmış gb olmuş ya,ayy pek şeker pek sevimli:KK34:
ben de cok sevdim oglunu ya... cok sevimli masallah...
masallah canim..
Benim oğlanda yemek yemiyo ağzını kitliyo, uyku yok ne gece kaldı ne gündüz zırt bırt uyanıyo sabaha kadar uyuyan bebek , üzerini giydirmeame soydurmama izin vermiyo , bezlememe izin vermiyo serseri:KK45::KK45: , yerinde durmuyo :KK55:kıpır kıpır yani banyo yapmak ve su içmek dışında herşeye itirazı var. biri bu bebeğe benden gizli doping mi veriyooo:KK36::KK4:
free takilmaktan hoslaniyor demekki annesi ozgur cocuk.. :)
Bu arada grip oldum ohh sahtim sahbaz oldum:2: zalımsın dünya

gecmis olsun yavrrum..

uykusuz, sinirli, umutsuz bir anne yazıyor bu mesajı. 3 aydır saat başı uyanıyorum. size kızımın günlük rutinini yazıyorum. bazen değişiyo tabii ama genelde böyle. yanlışa benzeyen bi şey varsa hemen söyleyin nolur.
sabah 8de uyanma
10-11 arası uyuma 30 dakikayla 90 dakika arası değişiyo.
12de emiyo
2de meyve
3te uyuma 30la 120 dk arası değişiyo
uykularından birini uzun birini kısa uyyo. bazen ikisi de yarımşar saat oluyo. bi düzen yok burda.
4te yoğurt
6da emiyo
8.30da tahıllı mama yiyo
9.30 uyuma
sonrası saat başı:KK43:

ve bi şey istesem kızlar. bebeğim uyuyo diyen biri bana bebek kaçta yatıyo kalkıyo ne kadar yiyo tek tek yazsa ben aynıını uygulayacağım. eğer nazar değer derseniz bana özeldden yazın. işe yararsa çok dua edeceğim:)
hoşçakalın.

X