Nerde bu millet
Muzda iyi geliyo
bugün biraz da zorla pirinç lapası yedırdım nehıre,sankı kaka sayısı azcık azaldı.. işe yaradı gb.. siz de bı deneyın hatunlar belkı sızde de işe yarar
oldu aspirinle gazuuz verek bir de
hızmamı parlatayım dedim vaktim warken. kırıldıııı ucuçok dertlendim gece gece hatırası wardı hiçbir hızma onun gibi olamaz o kadar küççük bulamam
Darlingler isimi epey yoluna koydum ama kimse kalmamis. Opuyorum iyi geceler
Selam kızlar ya giremedim pek kardeşimi evlendirdik anamgil taşındı derken fırsat olmadı geçmişide okuyamadım valla 3 gün sürer heraldeokusam
İnşallah iyidir bebişler. Benim maymunumun keyfi yerinde çook fena bişey olduöpücükler atıyo tutunarak ayaga kalkıyo. Tosun gibi oldu ne versen yer ama genelde anne sütüyle besliyorum diğer şeyleri keyfine yiyor kıpır kıpır tek sorun uyku uyumuyor hiç. Zamana bıraktım bende. sizde durum ne
Benim oğlanda yemek yemiyo ağzını kitliyo, uyku yok ne gece kaldı ne gündüz zırt bırt uyanıyo sabaha kadar uyuyan bebek , üzerini giydirmeme soydurmama izin vermiyo , bezlememe izin vermiyo serseri, yerinde durmuyo kıpır kıpır yani banyo yapmak ve su içmek dışında herşeye itirazı var. biri bu bebeğe benden gizli doping mi veriyooo
kac kere uyandi canim?benim oğlan uyandı tekrar uyudu bakalım kaç kere uyanacak
canim valla annemin bi face adresi var.arada lazim oldugunda onu kullaniyorum.ama arkadas ekleyemiyorum ona.hemen siliyor annem yabancilari.. :) albumune ekle de ordan goreyim bari..Yok be anam kuguluk hali yok inan..bi videoyla ugrastim hamilelikle ilgili face in olsaydi yollardim(
ben de cok sevdim oglunu ya... cok sevimli masallah...oğluşuna bayıldımm ama bı fotoda böle saclar yana taranmış gb olmuş ya,ayy pek şeker pek sevimli
masallah canim..Selam kızlar ya giremedim pek kardeşimi evlendirdik anamgil taşındı derken fırsat olmadı geçmişide okuyamadım valla 3 gün sürer heraldeokusam
İnşallah iyidir bebişler. Benim maymunumun keyfi yerinde çook fena bişey olduöpücükler atıyo tutunarak ayaga kalkıyo. Tosun gibi oldu ne versen yer ama genelde anne sütüyle besliyorum diğer şeyleri keyfine yiyor kıpır kıpır tek sorun uyku uyumuyor hiç. Zamana bıraktım bende. sizde durum ne
free takilmaktan hoslaniyor demekki annesi ozgur cocuk.. :)Benim oğlanda yemek yemiyo ağzını kitliyo, uyku yok ne gece kaldı ne gündüz zırt bırt uyanıyo sabaha kadar uyuyan bebek , üzerini giydirmeame soydurmama izin vermiyo , bezlememe izin vermiyo serseri, yerinde durmuyo kıpır kıpır yani banyo yapmak ve su içmek dışında herşeye itirazı var. biri bu bebeğe benden gizli doping mi veriyooo
Bu arada grip oldum ohh sahtim sahbaz oldum:2: zalımsın dünya
Aa duymadim iyi
Iyi bari gel artikin
Aman annesi nazarlama..masallah kuzuya.bizimkilerin durum vahim cok sikıntidalar yemek,uyku ishal, kisaca diş..
..