2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Esrabeyaz yogurtta sıkinti yok sukur..sagol canim

Bu arada kemik suyu yaparken titizlik lazim pis su cikana kadar bi kac saat bekletilmeli..cok mikrobik bisey..

Bazen kendimi kaptirip argo kelime kullanabiliyorum onun icin forumdan,ziyaretci arkadaslardan ve türkce ogretmenlerinden özür dilerim:KK17:

aabboow sizin bebeler sütle doyuyor mü? Benim oglanin 6 ögünü war.kahvalti,ogle yemegi bol ekmekli etli corba, ogleden sonra yogurt,aksam 5.5 da yemek corba ne warsa,uyanica meyve,gece yatmadan evvel de muhallebi.emip yatiyor ustune. Aralarda bol emiyor beni su niyetine diyorum ben.meyveyi de her gun wermiyoum atlaigim zamanlar oluyor.hepsinden yedigi kadar weriyorum.yerinde durmuyor ok fazla hreketli ya o yuzden aikiyor saniyorum. Yme sekli miktari onun istegiyle olustu. Sutüm war cok sukur ama sutle doymuyor ki.

Bituful canimcim kemikler iyive haşlama yapınca düdüklüde mikrop falan kalmaz kız. Tabi sen bilirsin ben öle yapiom yani.

Tutkucan işyerinde mi 4 kez 180-200cc sagiyorsun anlamadım yani toplam 700-800cc mi çıkıyor.

aabboow sizin bebeler sütle doyuyor mü? Benim oglanin 6 ögünü war.kahvalti,ogle yemegi bol ekmekli etli corba, ogleden sonra yogurt,aksam 5.5 da yemek corba ne warsa,uyanica meyve,gece yatmadan evvel de muhallebi.emip yatiyor ustune. Aralarda bol emiyor beni su niyetine diyorum ben.meyveyi de her gun wermiyoum atlaigim zamanlar oluyor.hepsinden yedigi kadar weriyorum.yerinde durmuyor ok fazla hreketli ya o yuzden aikiyor saniyorum. Yme sekli miktari onun istegiyle olustu. Sutüm war cok sukur ama sutle doymuyor ki.

Bende düşünüyorum doyuyormudur diye ama aralarda verdiklerimi asla yemiyor hatta bi ara ruzanın gibi sık ve bol verdim 2 kere kustu eşimde kızdı.artık zorlamyorum.ben emzirmediğim için sağdıklarımın hepsini veriyorum 5-6 saatte bir.zannımca doyuyordur ki başka bişey yiyemiyor, gunluk 500-600 civarı yediriyorum hatta ne bilim buzlukta sütler var onlardan çıkarıp ek yapsamda olur ama içmiyorki..en fazla 600 içtiği oluyor 1 kase de çorba o kadar.yaw reklamlarda bi doktor çıkıyor ek gıda 3 çay bardağını geçmresin diyor.anne sütü herşeye değer, hani ek gıda ek olarak verilir gibi bişiler diyor..benım oğlan çok hareketli enim konum yürüme edalarında ondan kilo almıyodur diyordum ama yedirdiklerim az mı ki acabaa? Ondan mı kilo almıyor? Gecede emziriyorum bazen sağıp veriyrum ??

Bituful canimcim kemikler iyive haşlama yapınca düdüklüde mikrop falan kalmaz kız. Tabi sen bilirsin ben öle yapiom yani.

Tutkucan işyerinde mi 4 kez 180-200cc sagiyorsun anlamadım yani toplam 700-800cc mi çıkıyor.

Esra ben şuan işyerinde sağmıyorum 12 de çıkıyorum.gece sağıp yattıysam sabaha kadar doluyor 180 cıvarı çıkıyor.öğlen geliyorum yemek yiyorum duş falan derken çocuğa çorba koyuyorum saat 3 oluyor baya birikiyor süt 180-200 çıkıyor.çorbadan sonra 80-100 içiyor kalanını buzluğa atıyorum.akşam 7 gibi tekrar sağıyorum bazen 100 çıkıyor yorgunluktan olsa gerek.değişiyor az çıkarsa buzlukta. Çıkarıyorum. 150 kadar gece tahılı yapıyorum 9 da uyuyor. 12 gibi gece yatarkende tekrar sağıp yatıyorum bazen üşenip sağmıyorum emziriyrum.ama sağınca daha iyi çunku ne kadar içtiğini görüyorum ve mememle sürekli savaş halınde olmuyor..:KK53::KK53:
Ya hergun bir olmuyor bazen bişeye kafayı takıyorum.bu kadar çıkmıyor. Daha fazla çorba verip yada dışarda olduğum zamanlarda başka şeyler yediği oluyor. Ama hergun en az 500 vermeye çalışıyorum.senın bebek kaç kilo

oğloşummmmmmmmunnnn bugün sağlık ocağında kontrolü ve aşıları vardııııııııı
8.300 kg olmuş boyuda 72 az kilomuz az seyrediyor ama ne yapayım benim çocuklatrında özelliği bu
ne yerlerse yesinler asla kilo almıyorlar ben de ek çaba sarfetmiyorum artık canları sağolllsunnnnnn

Benimki doyuyo sut ve devam sutuyle baska bisey yemiyo bu aralar zaten..disten dolayi..aa muhallebi vermedim hic bi tarif et bakiyim onu deniyim normal muhallebimi??

Biitiful canim hazir olanlardan veriyorum genellikle. Ari mamanin pirincli,irmikli olanindan yada cogunlukta kullandigim milupa biskuvili muhallebi.eger bitiyor we yoksa 1 corba kasigi irmikle 125 ml suyu kaynatiyorum.iliyinca 4 olcek toz mama atiyorum.
Bebekler miktari ogunu kendisi belirliyor belli ki. Benim ki likir iciyor sutu fakat tok tutmuyor onu.kati olarak yemesi lazim illa.
Tutku bilemedim ki doyuyor demek ki. Ama kamu spotunu ben cidfiye almiyorum.iki cay bardagi ek gida ile anne sutunde olmayan vitaminleri yani yeterli olmayanin eksigini karsilayamaz o kadarciklia die dusunuyorum.protein i gunlujk yeterli alsak bile 9 aylik bebegin gereksinimini sut ile ne derecede kapatir bilemiyorum.bu benim fikrim.doktorlar daha iyi hilir desek bile hepsinin dusuncesi farkli.kamu spotuu reklamini hazirlarken iki cay bardagi cok gercekci olmamis bana gore.

Gidada olupta anne sütunde olmayan vitamin yokki, bildigim kadariyla sadece d vitamini..yetiyo be vavecim 3 cay bardagi inan ama dedigin gibi her bebek kendi beslenme stilini olusturuyo..bizimki bu kadar az ek gida ve harekete ragmen 500 gr almis sasirdim..demekki cok kati gidaya ihtiyac duymuyo..

Butun vitaminler war zaten sekerim lakin gunluk miktar icin seyettiydim ben :KK53:
Sen iyi besleniyorsun demek ki iyi almis maasallah.
Amaaan neyse tezimi cürüttun hain kari. kendi icimde inaniyor hayaller kuruyordum.bilmisik yapiyordum :KK53: polemik yaratacaktim. :86:

kızlar ben geldim:KK52:
kağan hiç uyumuyor devamlı bişeyler peşinde olduğu içün uğrayamıyorum,
kına da neymişş yeniv
cek duydum,güzel olur aslında severim göbek atmalı oynamalı şeyleri
o 9 günlük tatile bebesini bırakıp giden hayvan bile olamayan şeyden hiç bahsetmiyorum
dün epey ağladım zaten
:KK43:
esracım ben tam bir teknoloji özürlüyüm o dediin şeyi asla ve asla kullanamam en iyi bildiğim face
:KK17:

ben de izleye
cemmm kelebann rüyasını, kıskanç:
ferdamm kötü olmuş üzüldüm başınıza gelenlere
ruzam diyet konusuna ben de hızlı bir giriş yapmayı planlıyorum,
vavemmmm canımmm cigerimmm tokata gelicm yaza buluşak
:KK51:
add zillisi çok fenasın çokkk öperim ben de senin .....
burçak umarım gitmezsin bir yerlere bebeden ayrı kalmak çok dokunuyor bana
bu kez de sen girersin rüyalarıma
:KK50:
tutukum,repum,12m,selerm,bittt,aleyna, vs öptüm
haa aleyna nezenin katili bulundu mu kızz?

Selam kizlar. Muge anli da nezenin gatili bulunmadi ama konu da islenmiyo artik. Sanirim adli tip raporu cikti ve su an aile birbirine girdi. Yakinda cikar kokusu. ote yandan kamu spotu alti sekiz ay arasi bebekleri icin. Sekiz aydan sonra ek gida alimi artmali sonucuna varabiliriz. Neden ulusa seslenis yapiyomusum gibi konustugu mu bilmemekle birlikte bebeginin totosu pisik olan arkadaslara desitin moru siddetle tavsiye ederim.

Selam kizlar. Muge anli da nezenin gatili bulunmadi ama konu da islenmiyo artik. Sanirim adli tip raporu cikti ve su an aile birbirine girdi. Yakinda cikar kokusu. ote yandan kamu spotu alti sekiz ay arasi bebekleri icin. Sekiz aydan sonra ek gida alimi artmali sonucuna varabiliriz. Neden ulusa seslenis yapiyomusum gibi konustugu mu bilmemekle birlikte bebeginin totosu pisik olan arkadaslara desitin moru siddetle tavsiye ederim.

6-8 ay 2 cay bardagi 9-12 ay 3cay bardagi diyolaaa

bıtıfıll boşver cay bardagını ne potunu kırdın onu anlat sen:KK37::KK37:
zaten bebeler yönlendırıo bizi,bnm doktor artık kahvaltıyı bulamaç verme yumurta sarısından omlet yap,ekmeğe labne sür yedır fılan dedıydı.. hastaydı vırttı zırttı derken bi türlü küçük girişimlerim olmasına ragmn başlayamadım,bugun sen nehır hatunu kitledi agzını yemedi bulamaçı,ben de büyük adammış gb hepsini ayrı ayrı yedirdim:KK51::KK51:
demek ki ayrı yedirme zamanı gelmiş bizim minik de hazır olmuşş:KK76::KK76::KK76:

X