2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
yahu millete çemkirip hakaret edip alttan aldıkça sürekli gerginlik yapan insanları neyleceksiniz :KK37: ben muhatap almam artık açıkçası :KK51: al sana polemik hadi başlayalım ne deeeesin :KK53:

Okuyup gdio dmek ki,úzúldm öle ck hassasm regl olamadm aglarm ki gremem polemge:KK14:

aleynaa sen de çok hoşsun be ayrı sewdim seni :KK51:

ayrıca bitufulum bilmem farkında mısın ama bı aleyna sempatisidir almış başını gidiyor,aylardır yazışıoruz bildiin bi hukukumuz var ama aleyna hatunu kadar iltifat toplayamadık:KK53: hayır kıskandıgımdan fialn diil bilen bilir bnm kankeytam ruzacandır,o söyleseydi yada ona söylenseydı tepkim farklı olurdu ama yıne de bı uyarmak ıstedım:KK52::KK52: ayrıca vavee bize yapıosun da tubacana nası yapıosun hiç bilemedim valla:KK37::KK37: ne yani ben de ole cümleler kurabilirim ben de ulusa sesleniş konuşması yapabilirim,bana nie yazmıon öle şeyler:KK53::KK53:
neyse bademşekerı mevzusunda azarlandıgımdan mütevellit hırsımı aleynadan çıkartır oldum azcık:KK33::KK33:
bitifıll gerçi sözleştıydık yazmayacaktık ama dayanamadım ben yıne,bu son bi daa yazmıorum:KK51::KK51::KK51: stop:KK33::KK33:

az önce mutfakta tezgahın üstüne bıraktığım pıçak bacağımı pıçaklamak üzere yere düştü ama denk getiremedi. bir daha ki sefere dedim kaldırdım yerine.

Telekinezi yöntemiyle ben attım o piçağı. ayağını denk al bağbında.msjımın ulaşmasına sevindim.herkesle kanki olma.

poff yine dayanamıyorum yazıyorum ya la..

Telekinezi yöntemiyle ben attım o piçağı. ayağını denk al bağbında.msjımın ulaşmasına sevindim.herkesle kanki olma.

poff yine dayanamıyorum yazıyorum ya la..

deli çok güldümm ahanda bu son mesajım,deminki sondan bi öncekiymiş demek ki:KK52::KK52::KK76::KK76:

Son düzenleme:
ayrıca bitufulum bilmem farkında mısın ama bı aleyna sempatisidir almış başını gidiyor,aylardır yazışıoruz bildiin bi hukukumuz var ama aleyna hatunu kadar iltifat toplayamadık:KK53: hayır kıskandıgımdan fialn diil bilen bilir bnm kankeytam ruzacandır,o söyleseydi yada ona söylenseydı tepkim farklı olurdu ama yıne de bı uyarmak ıstedım:KK52::KK52: ayrıca vavee bize yapıosun da tubacana nası yapıosun hiç bilemedim valla:KK37::KK37: ne yani ben de ole cümleler kurabilirim ben de ulusa sesleniş konuşması yapabilirim,bana nie yazmıon öle şeyler:KK53::KK53:
neyse bademşekerı mevzusunda azarlandıgımdan mütevellit hırsımı aleynadan çıkartır oldum azcık:KK33::KK33:
bitifıll gerçi sözleştıydık yazmayacaktık ama dayanamadım ben yıne,bu son bi daa yazmıorum:KK51::KK51::KK51: stop:KK33::KK33:

Aynen kadın bi vuruş yapıyo gol oluyo..bizimde burda parmaklarımız nasırlaşsın:KK53: bi iltifatlar hoşsunlar bilmemnelerr..ben müge anlıyı izliyorum desem dalga geçerler:KK37: direnpurçak.

Not : Yazı İroni içerir aleyna bozulma sakın:KK1:

Günaydınnnnnnn :)))))))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 32
laaaann mahallenin delileri sizinle nasil bir tutarim?karaktersiz miyim ben? Sevdim dediysem hoslandim tuttum diyorum.askolsun gercekten. Ne oyle yazmicaz.yurekten sewdigim-sewdiklerim war benim burada.kendime cok yakin buldugum,ciddiye aldiklarim.sayfayi terkediyorsaninz toptan gidelim.inanin oglanin pesinden kosucam yemek ev isi ikisiyle de ayri ugrasicam diye oturamiyorum bazen.saniyorum herkeste kasitli yazmama gibi bir durum yok.

çızlarrr bebeklerinize hangi balığı yediriyorsunuz,
ferda hariç hiç okumadım ballık muhabbeti,
dün eşim çinekop almış dolabın üste koymuş hiç haberim yok
sabah bakem ki balık off sinirlendim söylese dondurucuya atacam
acaba bişey olmuşmudur bozulmuş mudur?
off enn pimpirikli ben miyim bituful
:KK52:

ben de gelmem bir daha benim gibi pimpirikli anneyi zor bulursunuz daha
ben de giderim amaaa dönüşüm muhteşem olur,
:KK55:

Selsm hnmlar

Offff kizum iki gundur atesli dun atesli haliyle krese birakmk zorunda kaldim ise geldim ve isyerinde agladim sonra ogle arasinda n yanina gittimn sukur ki iyiydi bugunde iyi atesimiZ 38 oluyoo gripten iburamin ve peditusu donusumlu kullaniyoruz dun ates icin fitil vermistim offf neyse ki bgun iyiyimis :KK52:

Bende mor olan desitin aldim pisik icin hmn gecirdi siddetle tavsiye ederim :21:

Bnden haberlwr bunlar kagan bnn cupra yediriyorum cokta seviyooo :KK39:

Gecmisi okumadim yogunum ama aklim ve yuregimde sizde yosmalarrrrrrrttt:nazar::21:

çızlarrr bebeklerinize hangi balığı yediriyorsunuz,
ferda hariç hiç okumadım ballık muhabbeti,
dün eşim çinekop almış dolabın üste koymuş hiç haberim yok
sabah bakem ki balık off sinirlendim söylese dondurucuya atacam
acaba bişey olmuşmudur bozulmuş mudur?
off enn pimpirikli ben miyim bituful
:KK52:

canım ben alabalık bolluğu olduğundan burada onu weriyorum. başka balık wermedim. haftada 1 biz yiyoruz ama akşam olunca bazen wermiyorum bile. balık yemeğe gündüz gidersek weriyorum.

X