- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
Günaydın arkidişlerr
Selerm masa takvimi güzel fikir eşimin hala oğlu matbaa da çalışıyor uygun fiyata basabilir gerçi çok donanımlı bi yer değil ama belki yapar.aklımda bulunsun.ayrıca ocak ayına denk geldiği için takvim olayı çok işe yararrr.sevdim bu fikrii saolll:)))
Ruza sen izindesin sanırım, pzt yarım gün onuda birleştir salı zate tatil dönme hiç, hasret gider anangille valla bu bursa milletinde bi artislik var ama köylerde daha çok oluyor .millet yapamadı demesin diye..benimde köyden tanıdıklarım var onlarda çok önemsiyorlar böle şeyleri. Zaten aynen bitufulun dediği gibi sonradan olmuyo ki.dedelerin ataların cemiyetin içindense ancak o zaman sırıtmıyor ortalıkta.zaten onlarda bizim ortamımızda olmuyorlar, kendı ortamları oluyor..bizim bu arkadaş dediğimde nasıl çıktı bizim mahalleden bende anlamadım tam arkadaş değilde mahallenın kızıydı işte.ama yaşı küçük yani 89lu falan sanırım.
bizi kınasına çağırdı düğününe çağırmadı.2 ayrı davetiye basmışlar.düğün çırağan da oldu yemekli falan.annemlerin mAhalleden bikaç kişiyi çağırmış o kadar.neysem yahuu ben sadece onu. Yaşam enerjisine şaşırıyorum ben kendimi hiç öle enerjik hissetmiyorum:26:
Benım oğlan son bi kaç gündür iyice çığrından çıktı geceleri sürekli ağlıyor gözler kapalı sürekli mır mırrr.sanırım üstten diş gelicek bian once gelsede kurtulsa o da bizde bugun2 saat uykuyla geldım işe. Neyseki birazdan çıkıcam gidemde uyuyam biraz..
Bitufull sen gs lımısınnnn canımm benımm bak daha bi kaynadım şimdik sana
Vavee o kadın nasıl bi vicadana sahip yaaaa.?bazen eşime fazla değer verdiğimi düşünüyorum..:26: spora gitcek çantan hazırmı diyorum sabah işe giderken hazırlarım diyo.nasıl üşenmiyor sabahın 6 sında..daha çantanın yerini bulamıyo.gece yatmadan gidiyom herşeyını hazırlıyorum.diyorum hazırladım ben.mutlu oluyor. Akşamdan kek bişey kaldıysa mesela 1dilimse onun yanına koyuyorum iş yerınde çay la yer diye..kendım almıyorum.gecen hastaydı 2 gun izin aldı hem bebek hem o , hem iş ..... 2 bebek birden baktım yanee:)))) onunda hakkını yıyemem ben hasta bişey olursam oda bana bakmaya çalışıyor...
Bu arada vaveee selermm hala diş yok mu sizzzdee
Ela hoşgeldin canmm
cıkkkkk yok anam diş hala napcan iki tanesini bize mi yollayacan :86: :86:
aynen ben de eşime fazla değer weriyorum aynı şekilde o da bana.. aman hasta olma, soğuk su içme, yemek yedin mi vs. her an ensesindeyim