kagan1cım bu kp kv kıskançlığı,torunlarını evladı olarak görmeleri,gerksiz işgüzarlıkları olmazsa olmazlardan sanırsam
genelde kvmi sevmeme ragmen bazen benı cıdden gıcık edıyor
gecende görümcemdeyız,kızımı sevıor,kızım zaten ona o baktıgı için bı de genel olaark sevgı dolu bı kadın oldugu için,delı oluyor ona,hele eşarbını bağlarken görüyorsa coşuyor benı gezmeye götürcek dıe
aralarnda bağ olmasına sevınıorum hanı işe gıdınce gözüm arkada kalmıyor dıye,ama gecen gun baktım bnm kv ayarı kaçırmka üzere
kızıma dıor kı cnm bnm çok tatlısın sen,cok mu sevıosun benı sev tabı bn senın sütsüz annenım
bırden dumur oldum
eşimle gözgöze geldik, o da kızdı," dedım bnm kızımın bır annesı var zaten hem de senın deyımınle sütlü olanlardan,ama sütsüz de olsam o benım kızım ben onun annesıyım,bak senın oğlun burda kızın da içerde sen onların annesısın,bı daha sakın kızımın aklını karıştırma,sen babaannesisin
" ama çok sinirlendım,bn onu uyarınca hemen toparlandı," tabı kı kızımın annesı sensin,allh sizi ayırmasın,senın gb kımse olamaz dıe" toparlamaya çalıştı ama bi gerıldık tabı,2-3 gündür limoniyiz,eşime burcak bana cok kızdı galıba ben sevdgmden söyledım fılan demiş,o da sen de nıye anne fılan muhabbettıne giriosun kı babaannesi gb sevsene demiş.. allahtan genel olarak sevıorum onu,yoksa napardım kim bilir
o bnm kızım o kdr,bak yıne sinirlendım