Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Anneler,
Avrupa ve A.B.D.da kanguru deyince akla ilk gelen markalardan Ergo Baby Türkiyede.
Parenting dergisi tarafından son 20 yılın en önemli 20 bebek ürününden biri seçilen Ergo Baby, siz ve bebeğiniz için en uygun seçim.
Ergo Baby Organik Kanguru ürünlerini en iyi fiyat garantisiyle burada bulabilirsiniz.
Adres:
ERGO BABY KANGURU
bulabilirse
ben aylardır bakıyorum bedeninmi bir türlü bulamadım
repu maşallah canım, eylemsevcan sana da maşallah.. kilo verebilmek ne güzel.. ben de bugün rejime başladım. sporla beraber iyi kilo verecğim umudundayım.. dün akşam son hamburgerimi yedim.. ama o sondu. yemicem bi daha.
oğlumun aşısını yaptırdım bugün. bir taneydi. çok ağlamadı Allah'tan. kızamık aşısıymış.bi hafta sonra döküntü yapabilir normal dedi. 10.400 olmuş. %90'lık persentilin üzerine çıkmış. korkmaya başladım. hareketlendi de... ayaklanınca atar inşallah. boyunu unuttum da baş çevresi de 47 cm olmuş. bi dahaki aşısı da 1 yaşındaymış. bizdeki durumlar böyle..
Ruza, ferda, burçakkk ne yediriyorsunuz siz o bebelere???? Hele ferdaaa 11 kilo ne kızzz:)))
Bızım 6 aylıktan beri hala aynı kilo da sayılır yaaa ( 8.700 .sağlığı sıhhati yerinde çok şükür, çok ta hereketli ama 3 ay da 100-200 gr alınırmı yaa(
Burçak k.v. Denin lafı çok enteresanmış gerçekten.neyse sen gereken cevabı yapıştırmışsın zaten aferim otur:))))
Ruzaa sen bana küsmüsün şehirdaşımmmm?? Hiç pas vermiyorsun
Burçakım ben takipteyim sni:)) üzülme.baby tv de bi şarkı var çocugumla ben ve baby first diye çalıyor.bizimkinın ıkı eli kanda olsada tv ye götürtüyor kendını.kollarından tutuyorum deli gibi ayaklarını aşağa yukarı zıplatıyorrr, yorulmuyor da yaa.senın kızçene de maşallahhh..kimbilir nasıl tatlıdır tombiş tombişş , ısır onuu totosundan:))
Yaşasin k.v lerrrr kahrolsun gelinlerrr..gelecegin k.v si olarak kendime yalakalik yapmaya başladim
O degilde algida secicilik yaratiyonuz sonra k.v nin laflari batiyo iyimi..sizi hain domdomlar:130::122::90:
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın paşayada afiyet olsun:)))he bi de mama sandalyemiz geldi
Canım maşallah kızına bence fazla yemiyor ama iyi emiyor bırak yesin ve emsin zaten sağlıklı besleniyor bence hiç azaltmacnm maşallh oğluşuna.. bızım mınık fare de coştukça coşuyor,daha 9 aylık olmasına 20 gun var bızde dun gece evde tarttık,10,200 cıktı bıde bızımkı kız yanı,doktorun syledıgı öğünlerı verıorum sabah kahvaltıyı guzel yıyor,öğlen bı tahıl corbası (tarhana yayla gb,cogunlukla tarhana)arada yogurt yada meyve(artık evde ne varsa karpuz,ıncır,seftalı vs) akşamda karısık bı sebze corbası yapıorum.. genelde doğal beslenıyor,yalnız sebze corbası ya tavuklu ya etli oluyor,sadece sebzeyse kesınlıkle yemıyor,yedıgı ölçülerde 120-150 ml cıvarı.. tabı benı delıler gb emıyor gece gunduz farketmıo,hanfendı hiç süt bırakmaz.. genel olarak maşallahlık olmasına ragmen acaba fazla mı verıorum dıye düşünüorum ,ailede babaanne harıc kılo problemı olan yok aslında aman ne bılıım ya böle müziksiz vıdeosuz şarkısız fılan kesınlıkle yemek yemez,bildiğin şebeklık yapa yapa yedırıoruz ya cocuk doydugunu mu anlamıo acaba ama oyunsuz da kesınlıkle yemez kitler agzını öle bakar sana