Ferdacım öğün zamanlarımız hemen hemen aynı, tabi her çocuk bir olmaz da kaç cc civarı yiyor yaklaşık?
Ruzaacımm bak ben eşime şöyle bişey yapıyorum.küçük kağıtlara yapılcak işleri yazıyorum katlıyorum (ütü hariç onu yapamıyor,)süpürege,vileda, tuvalet banyo, bulaşık mak. Doldurma boşaltma:)) .neyse hadii bakalım çekiliş zamanı diyorum :)) 2 tane ona çektiriyorım diğerlerini ben yaparım diyorum, o da çıkanı yapıyor saolsun:)) baZen yapmadığı da oluyor.. ama ben çok ağlanıyorum, herakşam bi yığın iş var nAsıl yapcam artık kafayı yicem bebeğe bile zaman ayıramıyorım diyorum, acıyor sanırım bana:)) bide bi temizlikçi var yarım gün geliyor 40 tl . Bayagıda iş yapıyor şimdi arada onuda çağırıcam.15 te 1 çağırsam zaten benım ev küçük derin temizlik gibi olmuş olur.
İnan varya iş yapmaktan çocukla oynayamıyorum.koca gün çamaşır yıka ser topla, bulaşık , süpürge, toz alma ütü çocuga süt sag biberon steril et, 1 saat ayakt salla , ek gıda hazırla.akşam oluyo eşim geliyo, bazen yemek bile yapamıyrum hazır sölüyruz, oğlum uçuyor eşimi görünce mest oluyor onu benden daha çok seviyor gibi
( e tabi napsın baba geliyo başka işi yok direk çocuğa yumuluyoo...bense hizmetçi gibiyim valla:)) bu arada oğlum bana ba ba diyor