günaydın...
kızlar dün giremedim internete eve geç geldik, yemek, bulaşık, çamaşır falan. 11 oldu saat. yattım direk..
tuğbacım müdür yardımcısıyım ben evet. anaokulundayım. bizim işler büyük okullara göre daha rahat. bir de müdürle de alakalı sanırım. kimisi bütün işleri yıkar, kendisi yatar. biz paylaşım içerisindeyiz. bazılarını ben yapıyorum, bazılarını o. öyle olunca sıkıntı olmuyor. bir de sınıfta olsam bu kadar rahat izin alamam, istediğim zaman çıkamam, çünkü çocukların sorumluluğu var. böyle olunca işim olduğunda çok rahat çıkabiliyorum. müdür beyle çok görüştük, hocam çocuk olunca fikrin değişebilir, ben seninle çalışmayı çok isterim ama, istersen ayrılabilirsin dedi ama bırakamadım. işimi çok seviyorum çünkü. bir de süt izni falan olunca daha rahat oluyor. tabi ben de fedakarlık gösteriyorum. yetişmesi gereken bir iş olduğunda benim saatim geldi deyip çıkmam. iş bitene kadar beklerim sonra çıkarım. iş olmadığında da erken çıkarım gibi..
burçağım maşallah nehirime... buluştuğumuzda da söylemiştim. maşallah sütün yaramış diye.
kuzummm.... aklıma geldi de utku ağlayınca nasıl korkup ağlıyordu... kıyamam ya....
ferda valla ne güzel olur.. keşke hiç bırakmasak birbirimizi... gelinlerden damatlardan dert yanarız ..
dün akşam oturdum, ciddi ciddi konuşalım dedim kocama. hayırdır ne oldu dedi. konuşcaz dedim. bundan sonra iş bölümü yapalım dedim. ben çok yoruluyorum, yetemiyorum dedim. eşitlik falan hepsi yalan oldu dedim.
sen geldiğinden beri koltukta uzanıyorsun ben saat 10.30 oldu hala işlerle uğraşıyorum dedim. istediğin işleri seçersin dedim. bulaşık çamaşır ütü hangisini yapmak istersen.. eğer böyle birşey yapmazsak, ben istifa edicem dedim. o da tamam, ben bu saatten sonra kadın işi yapamam, istifanı ver dedi. peki nasıl geçincez dedim. kredi var, kira var.. tamam kredi bitince çıkarsın dedi. bak benim derdim kavga etmek değil. gayet sakinim. bi çözüm bulalım bu işe dedim..
bişey demiyor. ne yapmayalım ben kızlarr... istifa etmeyeceğim bu kesin de..
bu adamı nasıl yola getireceğim... bana bi çözüm bulun. bi de diyor ki ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum zaten diyo.. arada bir çocuğa bakar o. hiçbir işe elini sürmez. çoraplarını kirli sepetine atmaktan aciz..