ayy cnm bnm herkeste farklı şeyler işe yarıodur heralde ama ben bnmkının yaptıgı ev işini hiç eleştirmem,begenmesem de teşkkur eder,o ortada yokken düzeltirim şevki kırılmasın diye,hiç kendısının düşünmesini beklemem direk kısa ve net olarak isterim,bu arada kendı yogunlugumu belırtırım,mesela çamasırları sen asar mısın ben de o arada nehıre çorbasını yedıreyım gibi,yada secenek sunarım corba mı içirmek ıstersın camasır asmak mı diye,canı ıstemıyorsa üstelemem,yarım saat sora başka bi işle gıderım ona,unuttuysa eleştirmem ben yaparım,bır de o bana yardım ettiğini düşünür hep ben de öle düşünmenısı sağlarım ama bence o bana yardım etmıyor ev işlerı de ıkımızın sorumlulugunda
hergece ben nehırı yatırcagım zaman mutlaka yanıma çağırım onu,onun nehırı öpmesını ıyı geceler dılemesını böylece rutın oluscagı için uykuya daha rahat gececegını soylerım genelde nehır uyuyana kdr eşlik eder bana,yada ıstersen sen sallamaya devam et ben bıze bı keyıf kahvesı yapayım mutfakta içelim derim,o sallamaya devam eder,bole nehırı uykuya o gecirmişse sorasında telsızdn sesının geldıgının farkedınce hemen koşa koşa odasına gıder tekrar sallar,sorumlulugunu o da hısseder,falan fılan
bildiğin davranış değiştrme eğitimi verıorum bacım,arada gerılemeler duraklamalar olsa da ii gidio sayılır
ha bu arada yabancı bırı varsa evde pek bişeye elinizi sürmez,gururuna dokunuyormus,bunun da yetiştiği kültürle alakalı oldugunu bıldgm için kişisel almam,ben hızmet ederım ona,yada ben ılgılenırım nehırın herseyıyle.. gecenlerde yogurt mayaladı,başta dırek reddettı yapamam diye,sorasında ben sana nasıl mayalanacıgını anlatayım bil canın mayalamak sıterse nasıl olcagını bılırsın üşenirsen de benı uyandır ben mayalayıp tekrar yatarım,şimdi sütün soğumasını beklemek cok zor gelıo dedım,tmm dedı dinledı sorasında baktım mayalamış.. bu arada cıdden ii tutmuş yogurt farklı bişe yapıp yapmadıgını sordum bnmkınden daha guzel olmustu cunku,çok hoşuna gıttı övülmek gecende yine o mayaladı fılan.. arada reddedıyor arada unutuyor,ama özele bakmıorum genel ortalamalar bazında ii gıdıyor