- 31 Mart 2013
- 246
- 1
=( kendimi yanlış ifade etmişim sanırım kusura bakma öle demek istememiştim ki ben =(
tamam tatlım bende millet ayyy konu baydııııı konu baydıı deyince üstüne de sen böle söyleyince birazcık üstüme alındım. sende kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=( kendimi yanlış ifade etmişim sanırım kusura bakma öle demek istememiştim ki ben =(
Geçmiş olsun canım ya, valla burunları tıkanıp öksürünce çok fena oluyor yavrular. Çabuk atlatır înşallah.
Bademim sıkma canınııı, sana söylenen bir şey yok, üzerine alınma keyfine bak
Aslında bir şey diyeyim mi, bence Malum şahsın da art niyeti yok, kendini iyi hissetmek ve içinde bulunduğu duruma daha kolay alışmak için yapıyor bunu. Çelişkileri de bu yüzden, istediği bir şey gerçekleşmeyince o da elindekinden memnun olmaya çalışıp en iyisînin bu olduğuna inandırmaya çalışıyor kendini. Ama durumu abartıp başkalarının nasıl düşüneceğini hesap edemeyince sonuç malum, hepimizin tepkisini çekiyor. Ya da ben fazla Polyanna'yım :)Neyse boşverin:) Biz de bebek mevlidindeyiz, bizimki koca adam olmuş ya bebişin yanında :) çok sevdi hep bebeğe gitmek istiyor:)
tamam tatlım bende millet ayyy konu baydııııı konu baydıı deyince üstüne de sen böle söyleyince birazcık üstüme alındım. sende kusura bakma
ne oldu canım hayrdır? :44:
esimi kurbanlik niyetine kesicem bu bayram kabul olur mu acaba
rica ederim canım
bebiş ne yapıyor benim ki kudurup duruyo
esimi kurbanlik niyetine kesicem bu bayram kabul olur mu acaba
repuuu koca güzel birşey olsa adı koca olmazdı gonca olurdu( çaycı bir teyze vardı onun lafı) :))))))))dermişim ateşe körükle gidermşim... ama bence problem çözme tekniklerini kullan kadın zekası filan.mutlaka halledersin...
Repuu anlatmak istersen dinleriz,durumu cozemeyiz belki amai gerginligini aliriz,azcik sinirin gecer en azindan..esimi kurbanlik niyetine kesicem bu bayram kabul olur mu acaba
ayy sorma sabahtan beriii ben yoruldum.küçükkedi yavrusu gibi hareketli...heryeri kurcalıyor.herşeyden yemek istiyor. yesin diye oturuncada dağıtıyor her tarafa bulaştırıyor. sen nasıl yediriyosun.önlük olsada kirleniyor hep üstü başı
canım benimkide ağzında tutuyor eğer tükürmediyse ben parmağımla cıkarıyom bugün çıkarmayı unutmuşum öyle uyumuş yarım saat sonra uykusunda tükürdü tabii ben çok korktum ya boğazına kaçsaydı artık uyutmadan önce kontrol edecem arkadaşımın kızı akşam yediği balığı sabah ağzından çıkarırdı herhalde benimkide öyle olucakYok be canım nerdeee artık hayal geliyor
Canım Allah sabır versin ya inşallah tayin olur çabucak.
Sorma aynı sebepten ben de üşüttüm galiba
Naber kızlar? Bizimki dün bütün gün mızmızlandı, doğru dürüst uyumadı. Gece de yirmi kere filan uyandı. Yanından kalkamadım. Şimdi de tam bir saattir kahvaltı yaptırıyorum, yeni huy çıkardı, sürekli ağzında tutuyor yutmuyor. Arada yutana kadar buraya yazıyorum siz düşünün yani. Hatta kafayı çeviriyorum hala ağzında. Repu gibi üstüm açık yatmaktan hasta olmak üzereyim sanırsam. Ne oluyor bunlaraaa ??
Geçmiş olsun canımNe yapiyonuz ben dun gezmedeydim yazamadim kele bacilar :)
Herkes iyi mi okuyamadim da benim kizda grip babamiz grip olunca bulasti gece hic uyumadi burnu tikali ilac verdim zar zor saat basi uyanarak uyudu ((
Severim ve operim haminizi :))))
bizde bugün bebek görmesine gittik gerçekten büyümüşler yaa ne kadar küçüklermiş şimdiden unutmuşumGeçmiş olsun canım ya, valla burunları tıkanıp öksürünce çok fena oluyor yavrular. Çabuk atlatır înşallah.
Bademim sıkma canınııı, sana söylenen bir şey yok, üzerine alınma keyfine bak
Aslında bir şey diyeyim mi, bence Malum şahsın da art niyeti yok, kendini iyi hissetmek ve içinde bulunduğu duruma daha kolay alışmak için yapıyor bunu. Çelişkileri de bu yüzden, istediği bir şey gerçekleşmeyince o da elindekinden memnun olmaya çalışıp en iyisînin bu olduğuna inandırmaya çalışıyor kendini. Ama durumu abartıp başkalarının nasıl düşüneceğini hesap edemeyince sonuç malum, hepimizin tepkisini çekiyor. Ya da ben fazla Polyanna'yım :)Neyse boşverin:) Biz de bebek mevlidindeyiz, bizimki koca adam olmuş ya bebişin yanında :) çok sevdi hep bebeğe gitmek istiyor:)
aynı ülkede değiller ama havadan mı sudan mı bizim kocalar aynı günlerde çoşuyorlarmoralim cok bozuk okumakla yetinicem bu ara :128::128:
Hayırdır canımPurcak nigdiyon bugun pek duygusal we kaswetliyim.. icim sıkılıyö
Ruza napiim iste belirttigim gibi bugün arıza werdim biraz :86:
gecen aksam yazmistim buraya misafirlige gidecegimi, giderken bebek arabasinin altina biskuvi meyvesuyu vs koyduk ev sahibine verelim diye.Repuu anlatmak istersen dinleriz,durumu cozemeyiz belki amai gerginligini aliriz,azcik sinirin gecer en azindan..
canım benimkide ağzında tutuyor eğer tükürmediyse ben parmağımla cıkarıyom bugün çıkarmayı unutmuşum öyle uyumuş yarım saat sonra uykusunda tükürdü tabii ben çok korktum ya boğazına kaçsaydı artık uyutmadan önce kontrol edecem arkadaşımın kızı akşam yediği balığı sabah ağzından çıkarırdı herhalde benimkide öyle olucak
Geçmiş olsun canım
bizde bugün bebek görmesine gittik gerçekten büyümüşler yaa ne kadar küçüklermiş şimdiden unutmuşum
aynı ülkede değiller ama havadan mı sudan mı bizim kocalar aynı günlerde çoşuyorlar
Bugün ben de benimkini kesmeyi düşünüyordum tartışma çıkarmak için çaba harcıyor
Hayırdır canım
umarım mevsimdendir
gecen aksam yazmistim buraya misafirlige gidecegimi, giderken bebek arabasinin altina biskuvi meyvesuyu vs koyduk ev sahibine verelim diye.
varinca esim bana sen bebegi al gir ben arabayi getiririm dedi. ben de oyle yaptim.
aradan 1 saat gecti ben diger odadaydim oglani uyutuyorum. esim geldi, sordum verdin mi biskuvileri, evet dedi. sonra gitti.
eve gelirken biri birakacakti arabayi katlamaya calismis katlayamamis alti dolu oldugundan. o sekilde sokmus bagaja. evde baktim paket oldugu gibi duruyor. ee vermemissin dedim . basladi senin vermen lazimdi. kadinin gorevi bu. erkegin degil. hatirlattim niye ne sordugumu dinlemeden evet diyorsun. vermedim desen ben gider veriridim dedim. hala suclamaya devam ediyor. arabayibkatlamissin hala farketmemissin diyorum. bozuk plak gibi tekrarliyor kadinin gorevi diye. artik dayanamadim gorevi de batsin kadini da diye bagirdimm. tartismalar burdan basladi. her sorunda zeytinyagi gibi uste cikiyor. her konunun suclusu ben oluyorum. haliyle tahammul edemeyip sesimi yukseltiyorum bu sefer daha kotu oluyoruz.
Haksizlik etmis sana.. elestiriye tahammulu de yok gibi,normalde icgorusu mu yok yoksa erkeklik gururu olayini mi yapio acaba..