- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
buralardayim canimm arada girip bakiyorum takipteyim merak etme
aman öyle olsun.. kuzucuklar nasıl iyiler mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralardayim canimm arada girip bakiyorum takipteyim merak etme
eylülgulu'nu konuşturmuşsunuz sonunda.. darısı diğer ziyaretçilere..
ALLAHA sukur iyiler yarin randevum var bebegin cinsiyetini ogrenecem senin yakisikli nasil
ALLAHA sukur iyiler yarin randevum var bebegin cinsiyetini ogrenecem senin yakisikli nasil
hadi bakalım hayırlısı inşallah. sağlıklı sıhhatli olsun da.. çok şükür benimki de iyi teyzesi. yıkadım uyuttum. yarın aşısı var. inşallah çok ağlamaz..
ziyaretcılerı gördükçe dürtüoruz ruzacan..
sabırlı ol eşinin sevdiği işlerı bulmaya çalış,genelde aynı işlerı hep ona yaptır ki o işlerı benımsesın arada sukoyverırse yılma tam gaz devam et,arada gerekırse ben sana koçluk yaparım bacım kolay gelsın yivrim
basima agri girdi ya. yemek de yapmadim. makarnaya talim etsin kocabis
ben de seni dusunuyodum iki bebeyle napti diye :)
hic elestiri almaz, yapici elestri bile yapsam hemen beni yikici elestriye baslar.
ayrica erkek oldugu icin esit olmadigimizi dusunuyor. ben esitiz deyince sinirleniyor evlenmeden once boyle degildi
sağol bebemm... inşallah analarının yapamadığını biz yapalım da öğretelim şu adamlara birşeyler... :13:
cnm bıraz karakter çatışması sizinki.. madem sabit fikirliliğinden vazgecmıo aksıne yapıcı eleştırıye bıle yıkıcı yönden cevp verıo bu halde varolan durumu devam ettırmek için çatışmaya gırmekten kacınman gerekıyor.. çok zordur ama tahmın edebılıorum bnm annem böyledır hala da böyle,ölcegını bılse yıne de gerı adım atmaz..
cok zor cok, bir de ingilizce olarak kendini ifade etmek var. aslinda kirici konusmak istemedigimde bile kirici konusmus olabiliyorum.
Selam darlinglerrr..pöff gezdik yorulduk kislik hazirlik yaptik baya harcama falan battik ki ne battik
Size bi iki sorum olcak şoyleki;
-oglum 7 ay boyunca hep 3-4 gunde bi buyuk abdestini yapiyodu ama bu ay mamaya gectigimizde simdi gunde 4- 5 defa yapiyi hic aliskin degilim..mama danmidir bu sizce?? Hipp ve sma aldim icmedi begenmedi cope gitti sadece aptamil iciyo suan..
-ikincisi mont bulamadim sinir oldum ya kaba kaba rahat degil,cocuklara gore resmen siz aldinizmi, nerden aldiniz bi deyiverin hele
Repu Allah yardimcin olsun sabit fikirli insanlarla anlasmak cok zor..yipratir insani umarim orta yolu bulursunuz daima .
Vavemm nirdesin keyfinmi yok niyeki??
Purcak, ruza, ferda, add, tutku,ceyli,kagan,badem ve eylulgulu napiyonuzz
aslında tam tersi olması lazım.mamaya geçince kabız olurlar genelde.. :) aptamil'in içinde prebiyotikler var ya ondan da olmuş olabilir. normal bence. çünkü benim oğlum da günde 3-4 kez kaka yapıyor.
mont işine gelince, yine lcw den aldım. internet mağazasından aldığım yelek küçük geldi, mağazada değiştirecektim, montu gördüm, hoşuma gitti aldım. :) şudur: Eki Görüntüle 810631 Eki Görüntüle 810632
Repu Allah yardimcin olsun sabit fikirli insanlarla anlasmak cok zor..yipratir insani umarim orta yolu bulursunuz daima .
Vavemm nirdesin keyfinmi yok niyeki??
Purcak, ruza, ferda, add, tutku,ceyli,kagan,badem ve eylulgulu napiyonuzz