selam sevişmeyen hatunlar :)
ne yapanız?
ruzaaaa ne yaptın anladın sen onuuuuuu
vaveyla ya sen ne yaptın
repuuuuuuuu hala adama pas vermedin mi kızzz
delikızzzzzzzzzzz tıklandın galiba sesin solugun yok
ben aynı valla kocamla köşe kapmaca oynuyoz o kaçıyoo ben kovalıyommmm
burçak üzülme diycem ama üzülecen aile bu ne desem bilemedim rabbim yardımcın olsun canım
vaveyla adımı sormuşsun tahmin edin bakem ne olabilir ????? olsa olsa aşüfte,yosma,zilli gbi anlamlara gelen bişey olur yada alev,firuze,
ruza nın oğlu ham hammmmm yaparım senimaaşallah tosuuunnn
ruzacım senin oğlanla benim ki aynı kiloda sayılır kaç numara kullanıyorsun bezi we ne marka??
bitiful bacım geçmiş olsun hala iyileşemedin mi yahuubenim oğlan 4.5 aylıkken 9 du, 5 aylıkken 9200 dü sonra hiç almadı neredeyse o zamanlar seri sürünüyordu 1 aydır da emekliyor boy da çok uzun değil.. takıldık kaldık.. doktor takılma gelişimi iyi dedi.. şimdi öyle çok toparlak görünmüyor bize ama çevreden görenler tombik diyor
ruza biz de dün o markaya baktık e- bebekten açık mavi yeşil olanını beğendim.. iyi mi derken senin kinin markasıymış meğer sen de memnunsun zaten bildiğim kadarıyla
tuğba nerdesin bacım niye gelmiyon, aldınız mı mama sandalyesi? he bu arada tuğba da bir güzellik war anlatam :108: yani Allah özenerek yaratmış derler ya aynen öyle
biz bugün pikniğe gittik.. orman masmavi göl güzel bir gün geçirdik.. oğlum için hamak kurduk keyif yaptı.. he bir de sincap gördüüük yerdeydi ben çok heyecanlandım peşine düştüm ağaca çıktı serenad yaptım inmedi :86:
bulun bakalım nerde
Heee vavis hala hastayim bikac gun gider böyle..resmi goremiyom ya telden niyeyse( bide tugba kim bide nerden goruyonuz resimleri laynn face tenmi eklestiniz?
günaydın kızlaaarr..kızım sabahın köründe kalktı buğün uyumuyor.göz kırpmayı öğrendi resmen göz kırpıyor sıpam benim. daha emekliyemiyor dönüp duruyor heryere gidiyor.gel gel bay bay alkış yapıyo.ve müzik duyunca çıldırıyor. odadan dışarı adım atamıyorum.basıyor çığlığı.ne yapıcam bilmiyorum.önerisi olan var mı.:26:
birde 5 numara beze geçen var mı.ikilemde kaldım da:44:
Eki Görüntüle 797460 perdenin arkasına saklanmış yaramaz oğlum...
Eki Görüntüle 797461
Eki Görüntüle 797462 çıkardım diye kızarak geliyor..
Eki Görüntüle 797463
Eki Görüntüle 797464 sonra yine şebeklik...
Sincaplari cok severim bu arada.esimin arkadasi is yerinde besliyordu.minicik.sahibi cekirdek paketini salliyor, hemen kafesinden cikiyor. İki eliyle oyle guzel citliyor ki cekirdegi.. Hayran kalmistim o gun..
Çok tatlı maşallah bizimkide aynı o şekilde tülün altına giriyo tülle oynaması hoşyna gidiyo sıpanın
ben ilk kez gördüm sincaptatlı bişeydi yaa.. benim resimler de içeriğe eklemediğimden çıkmıyor sanırsam bu kesin çıkar herhalEki Görüntüle 797729
sir kapisi
yine atesi cikti oglumun dun gece 39u buldu. antibiyotik verirler diye dra goturesim yok
Bugun girdi benimki ilk defa.masanin altini gezdillerle oynadi.mutfakta da cekmeceleri acmaya basladi.bundan sonra hep peslerinde gezecegiz herhalde..