- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
yok kız bacı nerdeeee kapıyı çok zorladım ama tık yok bende tabiri caise kıçıma baka baka yattım
o kadar konustuk konustuk kimsede tik yok arkadas... yaslanmisik herhal... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız bacı nerdeeee kapıyı çok zorladım ama tık yok bende tabiri caise kıçıma baka baka yattım
Cnm bole eksimtrak bir tadi oluyo,kokusu yok diyemem aslinda icip bi denemek lszm sanirsam,bnm ki ev yapimi sirkeydi o yuzden belki daa farklidir bilemedim bak simdi :say tamam o zaman.. korktum bir an.. sirke kokusu oluyor mu peki.. icmek isterim ama kokusu olursa icemem.. :-(
Berbat durumdayim ruza ilk defa bu kadar kotu grip oldum kafami kaldiramadim simdi agri kesicilerle biraz yazabiliyorum.. Oglanda kotu burnu tikali oksuruyo( dis cikardigi icin boyle ust uste geldi hastaliklari galiba..
Olimpiyatlara bende umitliydim ilk defa musluman bi ulkede yapilcakti ne guzel uzuldum ama tokyonun alcagi belliydi..
Su sirkeyi bende yapam bari sut az zaten diyet yapmaya korkuyorum..
addd sorma benimkinin kapisi her daim acik
Repuune kapisi kız bu
günaydın kızlaaarr.. kızım sabahın köründe kalktı buğün uyumuyor.göz kırpmayı öğrendi resmen göz kırpıyor sıpam benim.daha emekliyemiyor dönüp duruyor heryere gidiyor.gel gel bay bay alkış yapıyo.ve müzik duyunca çıldırıyor.odadan dışarı adım atamıyorum.basıyor çığlığı.ne yapıcam bilmiyorum.önerisi olan var mı.:26:
birde 5 numara beze geçen var mı.ikilemde kaldım da:44:
yine atesi cikti oglumun dun gece 39u buldu. antibiyotik verirler diye dra goturesim yok
Berbat durumdayim ruza ilk defa bu kadar kotu grip oldum kafami kaldiramadim simdi agri kesicilerle biraz yazabiliyorum.. Oglanda kotu burnu tikali oksuruyo( dis cikardigi icin boyle ust uste geldi hastaliklari galiba..
Olimpiyatlara bende umitliydim ilk defa musluman bi ulkede yapilcakti ne guzel uzuldum ama tokyonun alcagi belliydi..
Su sirkeyi bende yapam bari sut az zaten diyet yapmaya korkuyorum..
selam canım. hoşgeldin. maşallah kızçene. bizimki daha bay bay yapmıyor ama dışarıyı çok iyi biliyor. içeriye girmek istemiyor.
biz de 4+ beze geçeceğiz. elimizdekiler bitsin. küçük geliyor çünkü, taşıyor çişler.
canım çok geçmiş olsun. öksürüğü falan var mı? kıyamam ben ona.
ben de dedim, kesin tokyo alacak diye. geçmiş olsun çok.
sagol canim. simdilik ates ve halsizlikten baska belirti yok.
benim oglan ne alkis ne bay bay ne gel gel hic bisi bilmiyor. ogretmek icin kac gun yaptiniz? ben cok ustunde durmadim gerci, onemli mi boyle seyler gelisim icin:18::18:
sagol canim. simdilik ates ve halsizlikten baska belirti yok.
benim oglan ne alkis ne bay bay ne gel gel hic bisi bilmiyor. ogretmek icin kac gun yaptiniz? ben cok ustunde durmadim gerci, onemli mi boyle seyler gelisim icin:18::18:
çok fazla ilerlemeden götür istersen canım. teşhis konulsun da sen yine vermeyeceksen vermezsin antibiyotiği. bayağı yüksekmiş çünkü ateşi. Allah korusun.
ya aradim saglik hattini ates normal hele bi kac gun gecsin dedi
ya nefret ediyorum buranin saglik sisteminden cok asiri bi hal olmadikca idrar testi falan yok. bogazina kulagina bakicak 3-4 gune iyilesmezse antibiyotige basla diyip yazacak. hep boyle oluyor. gerci bazilari antibiyotik vermiyor direk calpol , nurofen gecer diyip gonderiyor bu belirtileri zaten cok ciddi durum olmadikca cocuk doktoru yok hep normal pratisyen hekim.
hayret birşey.. burada hemen kanlar idrarlar alınır, araştırılır nedeni. 39 derece ateş normalse biz de hiçbirşey bilmiyormuşuz yani..
Eki Görüntüle 797460 perdenin arkasına saklanmış yaramaz oğlum...
Eki Görüntüle 797461
Eki Görüntüle 797462 çıkardım diye kızarak geliyor..
Eki Görüntüle 797463
Eki Görüntüle 797464 sonra yine şebeklik...
valla saglik ucretsiz oldugundan test mest devletin parasi gitmesin diye zorunlu olmadikca yok. hamilelikte bile 2 ultrason vardi. 12. ve 20. hafta