2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
=
Ekle resmini bende merak etmeye başladımm artıkk:)))
Valla bende a,dam akıllı ek gıdaya gecemedım her sabah yumurta ve peynir kesin veriyorumda. 2gunde bir yoğurt arada hazır kavanoz püreleri veriyrum. sütüm var diye sürekli süt sağıp veriyorum. Buzluğa da koyuyorum. Sütlerimi ek gıdalarda nasıl değerlendırebilirmki? Fikri olan varmı?? Hazirandaki buzluğa attığım sütlerin süresi eylülde dolucak, hergün 1 öğününü buzluktan verip yenisini buzluğa koyuyorum.
canım sana bişiy diyim yanlış anlama. O buzlukta sütlerin tadi bozuluyo ve vitamini bi miktar azalıyo. ( ben yaklaşık 10*200ml doldurmuştum bizim kız biberon almayınca sütler kaldı. Meyvesine koydum yumurtaya, çorbasına koydum ayran yaptım birazını komşuya verdim bitirdim) neyse şunu yap taze yedirmeye çalış. Donmuşlarıda dedigim gibı yapabılırşın. Bende ek gıdaya geçmedim çok az veriyorum ama ek gıeya geçincede her ögününe anne sütü katmak istiyorum ilaç niyetine. :-) Allah herkese bol bol sütler versin inşallah:KK1:
ikiz2003 geçmiş olsun
Ferda hayırlı yolculuklar, kaynatanada yazıklar olsun yani ne ayıp sanki dûsman.
Bituful taşsın:KK1:
Bebişlere iyi uykular...
 
kızlarrrrrrrrrr,

dün yazarken siteye int.gitti sonrada yazamadım ancak geri gellebildim :KK52:

bitiful

ben kızımıa herşeyi yediriyorum et,tavuk,kıyma çorbalarına da katıyorum öylede yediriyorum bu ay 12 agustosta kontrole gitmiştik 450 gr almış 7.400 gr olmuş çok şaşırdım hiç beklemiyordum 200 gr anca almış diyodum şoka girdim :KK53: :nazar::nazar: boyu da 73,5 cm 3.5 cm uzamış :nazar::nazar::nazar::nazar: selvi boyluuuuummmmmmm


add yazın bozdum kusura bakma. Senin kız ince uzun olcak demekki. Benimki çokmu kisaki herkes 70 lerde benimki 68- 8,4 kg . Seninki boyuna gidiyo benimki enine:KK1:
 
Ole deme her kadin guzeldir en azindan cocuk dogurana kadar, bide kandirdilar beni yok vucut yenileniyo yok genclesiyo yikkk yaaa:KK53:

Guldum sana sütünu komsuyami verdin o nasil is öle ya:KK1:

Ben sana daha çok güluyom valla :-)
Komsu şöyle yenı dogurmustu sütü azdı verdim kötü bişey yok:-)
 
Sağolun canlarımm neyse 12 ettik saati, ya ben çocuğu anakucağına koydum, uyanmadığı sürece içinde kalsa rahatsız olur mu acep? Çıkarsam uyanacak?

Bituful o ne güzellik bebişim taze yaprak gibin maşşallahhh :)

Valla ben artık saldım biraz çok pimpirik yapmıyorum annem yemek yapmış domatesli soğanlı harç artmış, onu ekledim bugün püresine ne bulursam koyuyorum yediriyorum artık :)
 
Bu mobil versiyonu sevmiyorum, ne bildiriler, ne kimlerin online olduğu görünüyor. Sadece daha çabuk yükleniyor. Beğen butonu da yok duy beni adminnn :)
 
kızlarrrrrrrrrr,

dün yazarken siteye int.gitti sonrada yazamadım ancak geri gellebildim :KK52:

bitiful nickinin hakkını veriyon bacım maş.taş gibisin taşşşşşş :KK52:

vaveyla çok geçmiş olsun ,ikiz2003 geçmiş olsun canım inş.tekrar hastalanmaz bebişler :nazar::emir_bebek:

delikız seninde kızınında cicisi çok güzel çok begendim ana kız ortalıgı yakacaksınız :KK24:

kagan canım rabbim gönlünün muradını versin inş.en kısa zamnda dilegin gerçekleşsin canım amin...

benim ücretsiz izin 10 ekimde bitiyo annem gelseydi kızıma bakmaya maddi durumdan dolayı işe erken başlayacaktım ama annem hastalanınca bende ücretsiz izin bitince işe dönmeye mecbur kaldım hayırlısı artıkın :26:

ferdaaa hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız ve sorunsuz evine varırsın inş. :KK55:


eeeeeeeeeee daha ne var ne yok ne yapanız ?


ben kızımıa herşeyi yediriyorum et,tavuk,kıyma çorbalarına da katıyorum öylede yediriyorum bu ay 12 agustosta kontrole gitmiştik 450 gr almış 7.400 gr olmuş çok şaşırdım hiç beklemiyordum 200 gr anca almış diyodum şoka girdim :KK53: :nazar::nazar: boyu da 73,5 cm 3.5 cm uzamış :nazar::nazar::nazar::nazar: selvi boyluuuuummmmmmm benimmmmm :KK1:
teşekkür ederiz :KK16: bizim sıpalar da 500 gram almış ,ben de şaştım bu ay ,hadi kız neyse de oğlum nasıl aldı anlamadım ,hiç durmuyor ki sıpa ,bu ay demekki az da olsa yemeleri işe yarıyor .benim kızım 7300 oğlum 6900 ,boyları da 68 ama tabi bizimkiler doğumda kızım 44 oğlum 49 cm doğmuştu :))
Süt ise baslayinca otomatikmen azaliyo kime sorsam oyle diyo, ben strese bagliyodum ama..
yok yaa bir sürü nedeni var sütün..işe başlayınca da düzenli sağamamaktan azalıyor
 
Sağolun canlarımm neyse 12 ettik saati, ya ben çocuğu anakucağına koydum, uyanmadığı sürece içinde kalsa rahatsız olur mu acep? Çıkarsam uyanacak?

Bituful o ne güzellik bebişim taze yaprak gibin maşşallahhh :)

Valla ben artık saldım biraz çok pimpirik yapmıyorum annem yemek yapmış domatesli soğanlı harç artmış, onu ekledim bugün püresine ne bulursam koyuyorum yediriyorum artık :)

Geniş ve rahatsa cıkarma. Kucaktan rahattır belki
Hayırlı yolculuk ıyı geceler ferda bende kaçar
 
Günaydın lokumlar hayırlı cumalar..

Yarın emara gircem belim feci ağrıyo fıtık etti bu oğlan beni her anlamda:KK1: doktor zararı olmaz dedi süte geçme anlamında ama hiç inandırıcı gelmedi neyysee..
 
Son düzenleme:
X