- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
yaa alemsin ya boşver laf söyledi bal kabağı derler bizim oralarda :)
aynen bizim orda da öyle derler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa alemsin ya boşver laf söyledi bal kabağı derler bizim oralarda :)
selaaaammmmmm gençler ;
ne yapıyonuz ? ben iyiyim işte ne yapim yaaaaaaaaaa aynı tas aynı hamam :) yuvarlanıyorum kulagım ezanda pusuya yattım hocayı bekliyorum
benim kocamda her işimi yapar Allah razı olsun iyi ki onunla evlenmişim
züperizzzzzzzzzzzzzz züperrrrrrrrrrrrrrrr maşallah kıskananlar çatlasın
benimki her işimi yapmaz ,uyuzdur ,gıcıktır ,sevmiyorum zaten keratayı ama işte çocukların hatrına katlanıyoruz diyeyim de olsun bari :))
öyle mi dememiz lazım yan, herkes mutlu olsun inş. dimi yaa
bu arada hoş geldin..
haklısın canım ya işebaşladıktan sonra pek giremedim bide durumlar biraz karışık canım sıkkın böyle oluncada hiç bir şey yapasım gelmiyorooooo selerm gelmiş cee--eee demeye
selaaaammmmmm gençler ;
ne yapıyonuz ? ben iyiyim işte ne yapim yaaaaaaaaaa aynı tas aynı hamam :) yuvarlanıyorum kulagım ezanda pusuya yattım hocayı bekliyorum
benim kocamda her işimi yapar Allah razı olsun iyi ki onunla evlenmişim
züperizzzzzzzzzzzzzz züperrrrrrrrrrrrrrrr maşallah kıskananlar çatlasın
Selam kızlar
gecen gün arkadaşlarımla konuşurken şu aralar tek dileğimin oğlumun yemek yemesi olduğunu söyledim hemen akşamına hamile kardeşimin ikili testinde 1/50 risk çıktığını ve amniyosentez olması gerektiğini öğrendim 2 gün sonra 2,5 yaşındaki yeğenim de -6,50 numara miyop çıktı. Haftasonu ablamlar kalmaya gelmişti akşam eşimin düşüncesizliği yüzünden de ablamla eşim tartıştı sabah bi baktım ablamlar erkenden gitmişler güya unuttuğu acil yapması gereken bir şey varmış da uyandırmak istememiş erkenden yola çıkmışlar. Oğlumun da burnu tıkalı 2 gecedir uyutamıyorum uykusuz ve huysuz
bugünde işten eve geldim bizim oğlanbakıcı teyzesiyle oynarken kafasını aynaya çarpmış şişmiş ve morarmış. 2 saat uyutmamaya çalıştım bilinç pupil takibi yaptım neyse şimdi uyudu ara ara uyandırıp bakıcam artık
bir daha büyük konuşmak mı asla şimdi yememesi en son derdim
Slm arkadaşımm. Ne yemek yaptın bakim akşamaa.
ben sütlü bi tatlı öğrendim netten yaptm.güzel olduysa resmini çekip paylaşıciimmm
Selerm gecmis olsun canim..
Bisey olmaz ins merak etme...
Gelinimmmmmmmmmmmmmmmmm napiyosun
Gezmeye mi gidicenn yigit'i almiyomusunn yanina
Bu forumdakiler ne kadar birbirine benziyo yahu isleriniz kocalariniz cocuklarinizin huylari hepsi:)
Ek gida sıkıntısi yasiyoruz hala kasikla yemiyo simdi biberonun agzini genislettimde kafam kadar
Bu forumdakiler ne kadar birbirine benziyo yahu isleriniz kocalariniz cocuklarinizin huylari hepsi:)
Ek gida sıkıntısi yasiyoruz hala kasikla yemiyo simdi biberonun agzini genislettimde kafam kadar
bende kaşıkla vermek te çok zorlanıyorum kaşık istemiyor elimle veince alıyor ama biberonlada mama dışında beğendiği meyve suyunu alıyor istemediğini biberonlada almıyor