valla bilmiyom bana öle dendi yada ben yanlış anladım isimlerini dahi bilmiyorum kuzum ilk defa karşılaşıyorum böle iğnelerle haplarla felan yanlışım varsa mazur görün
sm kızlar 3 gündür giremedim.inş herkes iyidir.benim çarşamba günü transferim oldu.çok güzel bi andı bebişimin rahme girişini ve tutunuşunu gördüm.inş9 ay daha orda kalır ve hayırlısıyla kucağıma alırım...dinlenme aşamasındayım ama p.tesi işe başlıycam.çalışanlar var mı.bi şey olmaz dimi...
Yok cnm bends cok net bilgilere sahip degilim biri baskilayicidir okesinde digeri belki dedigin gibidir her klinigin yontemleri farkli
hata mı etim bilmiyorum ama bugün tranferden sonraki 6. günüm ve ben eşimden ve annemden gizli idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı acaba 6. gün cok mu erken fikri olan var mı ? çaktırmamaya çalışıyorum
sm kızlar 3 gündür giremedim.inş herkes iyidir.benim çarşamba günü transferim oldu.çok güzel bi andı bebişimin rahme girişini ve tutunuşunu gördüm.inş9 ay daha orda kalır ve hayırlısıyla kucağıma alırım...dinlenme aşamasındayım ama p.tesi işe başlıycam.çalışanlar var mı.bi şey olmaz dimi...
evet tatlım cooook erken ben 12 gun yaptım o kadra sılık cıktı kı..ertesı gun kanda olumlu sonucu aldım skurler olsun...hemsıreye sordıum nıe sılık oldugunu adetın bıkacgun gecınde ıdrarda bellı olur dedı.
yok canımmm daha var.. bugun 2. kez kan verdım degerım yukselms sukurler olsun..haftaya ıns gorecegımTuba slm cnm sen nekadarlik oldun keseyi gordun mu cnm
yok canım pazar günü acilde baktıracağız.beklemedeyim..Karam bak hersey yolundaymis canim rahat ol bugun adetinin kacinci gunu oluyor?
Kelebegi merak ettim test yaptirmaya mi gitti Miki?
insallah canım insallahMasallah hamileler cogaliyor insallah hepimize nasip olur
canım boşo boşuna yapmışssın o testi ikiz gebelik olmadığı sürece 12 günden önce idrarda çıkmazmış kaç gündür sayfaları okuyorum hamile kaln arkadaşlar yazmışibence günü dolasıya bir dah yapma.o hataybende düştüm 7 gün negatifti test.hata mı etim bilmiyorum ama bugün tranferden sonraki 6. günüm ve ben eşimden ve annemden gizli idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı acaba 6. gün cok mu erken fikri olan var mı ? çaktırmamaya çalışıyorum
Tup bebek tedavi ignesini dikeymi vuruyosunuz yatay mi acill yardimm
ayyyyy kızlar inanmıyorum ben grip oldum ne yapacağım acaba transferi etkiler mi?bilgisi olan varmı gerçi yarın kontrolüm var ama
kızlarrrrrrr iyi akşamlar çok heyecanlıyım salı günü transferim var zaman geçmek bilmiyor sanki...transferden sonra ne kadar rapor veriyorlar bilginiz var mı
günaydııın kızlaaar. benim de tedavi başlayalı 6 gün oldu. heyecanla transfer ve test gününü bekliyorum
hayırlı olsun canım inş. bebişin gelir sana, ilk denemenmi, sizin sorun neydi canım.
yok canım pazar günü acilde baktıracağız.beklemedeyim..
insallah canım insallah
canım boşo boşuna yapmışssın o testi ikiz gebelik olmadığı sürece 12 günden önce idrarda çıkmazmış kaç gündür sayfaları okuyorum hamile kaln arkadaşlar yazmışibence günü dolasıya bir dah yapma.o hataybende düştüm 7 gün negatifti test.
canım dik vurman lazım iğneni vurdukdan sonra içinden 5 kadar say öyle çek..ban öyle anlatmışlardı.yan vurma bir dahasına.
sağol canım benim. benim ilk denemem. daha önce 2 kez klomen 1 kez kendiliğinden hamile kaldım. pıhtılaşma sorunu nedeniyle düştüler. bu süreçte eşim bir enfeksiyon geçirdi ve sperm morfolojisi 0'a düştü. ileri hızlı sperm kalmadı. ve bu durum pek iyileşmedi. morfoloji sadece %1 oldu. ileri hızlı gene yok malesef. aşılama denedik olmadı. dr sadece tüp önerdi. 31 yaşında olduğumdan biraz daha beklemek istemedim ve tüpe karar verdik. sizde sıkıntı neydi canım. sen de ilk kez mi deniyorsun?
sağol canım benim. benim ilk denemem. daha önce 2 kez klomen 1 kez kendiliğinden hamile kaldım. pıhtılaşma sorunu nedeniyle düştüler. bu süreçte eşim bir enfeksiyon geçirdi ve sperm morfolojisi 0'a düştü. ileri hızlı sperm kalmadı. ve bu durum pek iyileşmedi. morfoloji sadece %1 oldu. ileri hızlı gene yok malesef. aşılama denedik olmadı. dr sadece tüp önerdi. 31 yaşında olduğumdan biraz daha beklemek istemedim ve tüpe karar verdik. sizde sıkıntı neydi canım. sen de ilk kez mi deniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?