• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

valla bilmiyom bana öle dendi yada ben yanlış anladım isimlerini dahi bilmiyorum kuzum ilk defa karşılaşıyorum böle iğnelerle haplarla felan yanlışım varsa mazur görün

Yok cnm bends cok net bilgilere sahip degilim biri baskilayicidir okesinde digeri belki dedigin gibidir her klinigin yontemleri farkli

kızlarrrrrrr iyi akşamlar çok heyecanlıyım salı günü transferim var zaman geçmek bilmiyor sanki...transferden sonra ne kadar rapor veriyorlar bilginiz var mı

sm kızlar 3 gündür giremedim.inş herkes iyidir.benim çarşamba günü transferim oldu.çok güzel bi andı bebişimin rahme girişini ve tutunuşunu gördüm.inş9 ay daha orda kalır ve hayırlısıyla kucağıma alırım...dinlenme aşamasındayım ama p.tesi işe başlıycam.çalışanlar var mı.bi şey olmaz dimi...:nazar:

canım hayırlı olsun rabbim muradını versin.bende ilk bir hafta izin kullanıp sonra işe başlamayı düşünüyorum.bu arada test günün ne zaman zanım

:( hata mı etim bilmiyorum ama bugün tranferden sonraki 6. günüm ve ben eşimden ve annemden gizli idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı :( acaba 6. gün cok mu erken fikri olan var mı ? çaktırmamaya çalışıyorum :(

:1::1::1: evet tatlım cooook erken ben 12 gun yaptım o kadra sılık cıktı kı..ertesı gun kanda olumlu sonucu aldım skurler olsun...hemsıreye sordıum nıe sılık oldugunu adetın bıkacgun gecınde ıdrarda bellı olur dedı.

sm kızlar 3 gündür giremedim.inş herkes iyidir.benim çarşamba günü transferim oldu.çok güzel bi andı bebişimin rahme girişini ve tutunuşunu gördüm.inş9 ay daha orda kalır ve hayırlısıyla kucağıma alırım...dinlenme aşamasındayım ama p.tesi işe başlıycam.çalışanlar var mı.bi şey olmaz dimi...:nazar:

hiç bişey olmaz canım aksıne kafan dagılır kendını dınlemzsın..içinini ferah tut:)

:1::1::1: evet tatlım cooook erken ben 12 gun yaptım o kadra sılık cıktı kı..ertesı gun kanda olumlu sonucu aldım skurler olsun...hemsıreye sordıum nıe sılık oldugunu adetın bıkacgun gecınde ıdrarda bellı olur dedı.

Tuba slm cnm sen nekadarlik oldun keseyi gordun mu cnm

ayyyyy kızlar inanmıyorum ben grip oldum ne yapacağım acaba transferi etkiler mi?:46: bilgisi olan varmı gerçi yarın kontrolüm var ama

Karam bak hersey yolundaymis canim rahat ol bugun adetinin kacinci gunu oluyor?

Kelebegi merak ettim test yaptirmaya mi gitti Miki?
yok canım pazar günü acilde baktıracağız.beklemedeyim..:31::31::31:
Masallah hamileler cogaliyor insallah hepimize nasip olur
insallah canım insallah
:( hata mı etim bilmiyorum ama bugün tranferden sonraki 6. günüm ve ben eşimden ve annemden gizli idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı :( acaba 6. gün cok mu erken fikri olan var mı ? çaktırmamaya çalışıyorum :(
canım boşo boşuna yapmışssın o testi ikiz gebelik olmadığı sürece 12 günden önce idrarda çıkmazmış kaç gündür sayfaları okuyorum hamile kaln arkadaşlar yazmışibence günü dolasıya bir dah yapma.o hataybende düştüm 7 gün negatifti test.
Tup bebek tedavi ignesini dikeymi vuruyosunuz yatay mi acill yardimm

canım dik vurman lazım iğneni vurdukdan sonra içinden 5 kadar say öyle çek..ban öyle anlatmışlardı.yan vurma bir dahasına.

ayyyyy kızlar inanmıyorum ben grip oldum ne yapacağım acaba transferi etkiler mi?:46: bilgisi olan varmı gerçi yarın kontrolüm var ama

Gecmis olsun aycencim.Dr. a sorarsan daha garanti olur.Ins. cabucak iyilesirsin.Benimde yumurta toplamadan sonra idrar yaparken muthis yanma aci agri oldu acile gidicektik bi gece.Sonra transfer gunu dr a soyledik belki erteler diye.ama ertelemedi bana 5 gun kullanmam icin antibiyotik verdi o gun.Bakalim dr ne dicek sana.Acil sifalar..

Bu mesajla toplu cevap veriyorum ve herkese tesekkur ediyorum iyi dilekleri icin.Gelismeleri size aktaririm hangi durumda oldugumu.Umarim iyi bi durumda olup hayirlisiyla kucagima alirim bebisi.Dualarimdasiniz her zaman.Kimi igne vurma kimi opu kimi transfer kimi sonuc bekleme asamasinda.Allah hepinizin yardimcisi olsun.Hayirli haberler tez vakitte gelir ins.Ve Allah tamamina erdirip kucaklarda bebis dolar ins.

kızlarrrrrrr iyi akşamlar çok heyecanlıyım salı günü transferim var zaman geçmek bilmiyor sanki...transferden sonra ne kadar rapor veriyorlar bilginiz var mı

inş.bebişlerin tutunuphiç bırakmazlar seni, benim transferim pazartesi oldu, dr.um 1 hafta işe gitmemi istemediğini söyledi, özellikle ilk 3 günün önemli olduğunu bir kaç defa hatırlattı, imkanın varsa 1 hafta rapor al canım, sizden önemli değil hiçbişi...yani bebişlerin ve senden:)))))

günaydııın kızlaaar. benim de tedavi başlayalı 6 gün oldu. heyecanla transfer ve test gününü bekliyorum:52::52:

hayırlı olsun canım inş. bebişin gelir sana, ilk denemenmi, sizin sorun neydi canım.

sağol canım benim. benim ilk denemem. daha önce 2 kez klomen 1 kez kendiliğinden hamile kaldım. pıhtılaşma sorunu nedeniyle düştüler. bu süreçte eşim bir enfeksiyon geçirdi ve sperm morfolojisi 0'a düştü. ileri hızlı sperm kalmadı. ve bu durum pek iyileşmedi. morfoloji sadece %1 oldu. ileri hızlı gene yok malesef. aşılama denedik olmadı. dr sadece tüp önerdi. 31 yaşında olduğumdan biraz daha beklemek istemedim ve tüpe karar verdik. sizde sıkıntı neydi canım. sen de ilk kez mi deniyorsun?

yok canım pazar günü acilde baktıracağız.beklemedeyim..:31::31::31:

insallah canım insallah

canım boşo boşuna yapmışssın o testi ikiz gebelik olmadığı sürece 12 günden önce idrarda çıkmazmış kaç gündür sayfaları okuyorum hamile kaln arkadaşlar yazmışibence günü dolasıya bir dah yapma.o hataybende düştüm 7 gün negatifti test.

canım dik vurman lazım iğneni vurdukdan sonra içinden 5 kadar say öyle çek..ban öyle anlatmışlardı.yan vurma bir dahasına.

Yaptır bugün cnm çıkar bugün10.gün seğil mi belli eder cnm çok meraktayım evde test varsa test yap bari hadiii

sağol canım benim. benim ilk denemem. daha önce 2 kez klomen 1 kez kendiliğinden hamile kaldım. pıhtılaşma sorunu nedeniyle düştüler. bu süreçte eşim bir enfeksiyon geçirdi ve sperm morfolojisi 0'a düştü. ileri hızlı sperm kalmadı. ve bu durum pek iyileşmedi. morfoloji sadece %1 oldu. ileri hızlı gene yok malesef. aşılama denedik olmadı. dr sadece tüp önerdi. 31 yaşında olduğumdan biraz daha beklemek istemedim ve tüpe karar verdik. sizde sıkıntı neydi canım. sen de ilk kez mi deniyorsun?

Geçmiş oldun orkide pıhtılaşma sorunun varsa en az kan sulandırıcı iğne kullancaksın gebelik olursa biliyorsun değil mi

bizim ilk denememiz, benim yumurta rezervi sorunum var, kan sayımlarımda tam sınırda çıktı, 4 yumurta toplandı zaten. 2'si transfer edildi, dr.um kaliteleri çok iyi dedi, 5. gün transferi yapıldı ve 2 mayıs test günüm, düşündükçe içimi bi korku kaplıyor, ama sen hamile kalabiliyorsun canım bu çok güzel bişey, şansın yüksek, benim arkadaşımda pıhtlaşma sorunu nedeniyle tüp yaptırmıştı Ankara Maya da ve ikizlerine kavuştu, darısı hepimizin başına Allahtan hayırlı olanı diliyorum hepimize güç versin.

Back
X