slm kızlar şimdi doktordan geldim sağtarafta bidene bile göremedi ama solda 4 tanemi ney varmış 14 14 buçuk 15 16 sıralama gidiyozd gonal fler bitti bugün deişik bi iğne vurdu bana hem kalçadan hem göbekden ayretten bi ilaç daha verdi yarın son kontrolüm olcak pazartesi yada salı op olcam
ayy hadi hyrlısı benmde pazartesi opum olablrrr:))))
hadi inşlh gözümüz aydın iyi haberlerle döneriz yarın son kontrolim karar vercez ya pazartesi yada salıya desene birlikde gidiyoruz
karam canım merhaba ilk tup bebek iğnenin yapıldığı zaman doktor yumurta rezevın için ne dedi bolca var mı yumurta dedi dundu benım yumurtalarımız bol dedi sonradan yumurta sayısı azalıyor mu nasıl oluyor ya çok kafa karıştırıcı
canım bana foliklerin inanılmaz fazla vardedi çok dedi oyüzden yumurtaların geç gelişir dedi bu gün gittimde bekelmiyodu hemen oluşcanı bukadarda oda şok oldu doktor soltarıfında dedi baya oluşmuş gelişmiş dedi gonal fyi hemen bıraktırdı oyüzden bugün deişik bi iğne yaptı hem kalçadan hem göbekden sanırım biri tutunma iğneside dierini anlamadım bide haf verdi yarın tekrar gitcem son muanem sonra pazartesi yada salı kararlaştırcaz dedi he bide pazartesi gittimde sağda bidenesi 10 ml olmuş dedi bu sefer sağda hiç görmedi o büyüyen yumiş nereye kayboldu anlamadım benim sol tüpüm kapalı ama tüm yumişler orda birikmişD
dun ben gıttığımde sağlı sollu yumişlerim varmış iyi dedi. iğne verdı gonal f 225 başladım pazartesı kontrol var. benim anlamadığım bu yumoşlar sonraki muayende kaybolabılıyor mu uff kafa gıttı((( kendımı aptla gbı hıssedıyorum ne çok oğrenmemız gereken şeyler varmış..
valla cnm bende bişi anlamadım ilk gittimde banada baya vardedi hatta sağ tarafta 10 ml olmuş bitanesi dierleri küçük dedi oyüzden biraz fazla iğne vurulursun dedi 4 iğne daha verdi geçdimiz pazartesi bugün gittim sağ tarafda bitane bile yok dedi kapalı olan solda vardedi enbüyü 17 olmuş dedi gonalfyi kesiti işde deişik iğne yapıyoz yarın tekrar gitcez bana çok var dedi ama sonra böle oldu valla benimde kafam karıştı geri çoğu arkadaşdan duydumda göre doktoru 5 yumurtan vardiyomuş toplarken 9 topluyomuş kimine 10 var diyomuş toplarken 5 yumurta çıkıyomuş çok duydum bakalım hakımızda hayırlısı sen nezaman başladın op tarihin bellimi
dun başladın canım Allahın ıznıyle bana sadece bol yumurtamız var dedı buyuklugunu falan soylemedı.. hakkımızda hayırlısı buyuk ıhtımal bır aksılık çıkmazsa 4 mayıs cumartesı olursun opu dedı suan sadece gonal f 225 ıgne verdı başkada bişey vermedı birde vıtamın :) sen neler kulandn ilk başladığında
dun başladın canım Allahın ıznıyle bana sadece bol yumurtamız var dedı buyuklugunu falan soylemedı.. hakkımızda hayırlısı buyuk ıhtımal bır aksılık çıkmazsa 4 mayıs cumartesı olursun opu dedı suan sadece gonal f 225 ıgne verdı başkada bişey vermedı birde vıtamın :) sen neler kulandn ilk başladığında
bende bugün 3.iğneyi vuruldum ama senin dozun yüksekmiş benim gonal f 150 ile başlattı.hayırlısı olsun inşallah.pazartesi günüde ilk kontrolüm var seni ne zaman çağırdı canım?
ben ilk başladımda adet olmadan yani iğnelere başlamadan 20 gün önce bana kor aspirinle folik asit verdi halada içiyorum ilk gittimde banada öle demişti bol yumurtan var die zaten şimdi belli olmaz kaçtane oldu 10 ml den sonra belli oluyo kaçtane olduğu yani gene 7 8 gün sonra belli olur cnm hemen bişi belli olmuyo daha yeni başlamışsın du bakalım bellki pazartesi baya olur belli olmaz banada ilk kontrolümde bitane var demişti sağda şimdi sağda hiç yok solda var biraz hatta senin opun önümüzdeki cumartesi pazar olur demişti ama bugün gittimde oda şaşırdı büyüüşler dedi ya pazartesi yada salı alcak opa hakımızda hayırlısı
benımde kısmet olursa ılk kontrol pazartesı canım hayırlısı ile bakalım..
amın canım hayırlısı tabıkı ama ınsan sabırsızlanıyor ya hem korku hem mutluluk hem merak karmakarışık duygular bakalım sonumuz ne olacak ınşallah hepimiz ilk tedavımızde bebeklerimize kavuşuruz arkadaşlar...
hayırlısı olsun canım.inşallah pazartesi güzel haberlerle geliriz.rabbim bizimde kucaklarımızı doldursun hayırlısı ile inşallah.özlemimiz son bulsun.
amın canım hayırlısı tabıkı ama ınsan sabırsızlanıyor ya hem korku hem mutluluk hem merak karmakarışık duygular bakalım sonumuz ne olacak ınşallah hepimiz ilk tedavımızde bebeklerimize kavuşuruz arkadaşlar...
hiçççç bieycık olmaz tatlım gonlunu ferah tut.... parol cok agır degıl kı oyle bıle olsa 5 haftya kadar bebgı e
kılemıyo
içimi ferahlattın saolasın bu arada gözün aydın rabbim tamamına erdirsin...
Selam kizlar dun bnm test gunumdu sonuc koca bir 0negatif mis yani kendime gelemedim bi sure bugun sizlerle paylasiyim dedim herseyin hayirlisi diyorum 2ay sonra yine gidicem dktra dondurulmusla dvm karari aliriz heralde...iyiki varsiniz dualirimdasiniz hersey gonlunuzce olsun...
allahım bana 2.kez anne olma sevincini yaşattı tüm dualarım sizinle inşallahhhhhhhhhhh hepinizde hamile kalırsınız hemen tablomuz boşalır bebiş sohbetine başlarız.....
çok zorlu bir süreç çoookkkk iyi anlıyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?