2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Geçmiş oldun orkide pıhtılaşma sorunun varsa en az kan sulandırıcı iğne kullancaksın gebelik olursa biliyorsun değil mi
evet canım biliyorum. aslında son gebelikte de kullandım ama yine de nasip olmadı. genetik bir şey de çıkmadı bebekte.
ayyy canım benim çook az kalmış. heyecanlısındır. inşallah senden pozitif bir hava aldım bebeğinin seninle olduğuna inanıyorum

yaaaaaaaaaa bak çok sevindim bu telepatisel şeylere inanırım ben, inşallah Allahım isteyen herkese versin bebişlerini, offff içim dopdolu taşıyorum canımmm...

valla pek anlamıyorum ama iğnenin biri cetrotıde dieride merionel 75 hapda estrofem cnm ne işe yarıyolar:))

Cetrotide baskilayici oluyor cnm erken catlamasini onlemek icin digeride gonalf gibi yumurta gelistirici,estrofemi onceki tedavimde vermislerdi oda opudan sonra tutunsun diye veriyorlar sanirim ostrejen iceriyor

yok canım pazar günü acilde baktıracağız.beklemedeyim..

Insallah acilde Kanda bakiyorlardir Ben asilamada test icin acile gitmistim normal gebelik testi vermislerdi 3 send once falan Kanda bakmamislardi

Clexene kullanan var mi ya yakiyor gobegim kirmizi kirmizi delikler olusturdu
Bugunde kasiklari acayip agriyor belimde hafif hafif basladi yuzumde sanki sivilceler cikiyo gibi of adet belietileri bunlar

Bugunde kasiklari acayip agriyor belimde hafif hafif basladi yuzumde sanki sivilceler cikiyo gibi of adet belietileri bunlar

evet canım yaa baya yakıyo clexane. tatlıcım belirtilere takılma çünkü gebelik ve adet belirtileri tıpatıp aynı test günün ne zaman

Son düzenleme:

evet canım yaa baya yakıyo clexane. tatlıcım belirtilere takılma çünkü gebelik ve adet belirtileri tıpatıp aynı test günün ne zaman

Diger igneler Boyle degildi Bu ciktiktan sonra bile yaniyor bide acayip iz yapti bende..canim insan habire belirti ariyor halbuki ikisi ayni tum hamileler soyluyor artik hayirlisi

özlem canım genelde adetle regl ağrısı karışırmış diyorlar ama bilmiyorum günlerdir belirtileri okumaktan tüp bebek alimi olup çıkacağım çoğu kişi adet sancısı yaşamış adet olan bile olmuş ama bebekleri onlarlaymış sen yinede olumlu düşün kuzum insallah seninledir...

günaydınlarr
dondurulmuş embriyosu olan arkadaşlara bir şey sorucam kaçıncı gün yapıyorlar dondurma işlemini 3. gün mü 5. gün mü

Ever canim oyleymis hatta ablam ustune adet olmustu nasip artik
Benim isi hic yuksek degil bugun 36.4 cikti gerci bazi hamileler yazmis 36.5 diye yani buda net degilmis..

günaydınlarr
dondurulmuş embriyosu olan arkadaşlara bir şey sorucam kaçıncı gün yapıyorlar dondurma işlemini 3. gün mü 5. gün mü

dondurulmuşumyok ama tüp bebek üzerine engin bilgilerim var benim bildğim 5.güne gitmesi lazım dondurmak için canım senin dondurulmuşunmu var....

g090 sanirim 3. Donmus embriyosuyla hamile kaldi yani 3. Gunde 5 . Gunde donabiliyor diye biliyorum ben

Kelebegim eger olurda olumsuz bisey olursa insallah olmaz hemen ise basla canim evde oturup kurma insallah rabbim nasip etmistir bebegini biraz buyitur oyle baslarsin

yok canım zaten öyle bir niyetim yok rabbimin izin verdiğin sürece sonuna kadar giderim tüp bebek tedavisinde ben bu işi milli dava haline getirdim öyle kurmaya üzülmeye niyetim yok işime başlarım.öğrencilerim bana ilaç gibi gelir eminim.bu zorlu süreci rabbime tam teslimiyet ve dua ile atlatacağıma inanıyorum. çünkü evlatlarımızı bize o gönderecek hastaneler doktorlar birer aracı.bir gün banada anne olmayı nasip edecek.inanmak başarmanın yarısıdır.

dondurulmuşumyok ama tüp bebek üzerine engin bilgilerim var benim bildğim 5.güne gitmesi lazım dondurmak için canım senin dondurulmuşunmu var....

benim geçen tüp bebekte 3. gün 9 embriyo vardı 5. gün transferim yapılmıştı, kalan embriyoların da dondurulması için 6. güne gidildi haliyle gidemediler bu sefer de 3. gün 2 embriyo transfer edildi kalan 10 embriyonun hiçbiri 5. güne gidemedi yani istenilse 3. günde dondurulabilirmiydi boşa mı gidiyo anlamadım?????? bir dahaki (inş gerek kalmazda ) dondurulma işlemi için öğrenmek istedim

hatme kuzum hoş geldin nasılsın benim bugün 10 günüm:18::18::18:.test yaptırmaya gidip gitmemek arasında kaldım bana bir filir verin kızlar ya
Canııımmm mesajı yeni gördüm kusura bakma iyiyim mayıs 9 gibi adet olcam kullandığım ilaca göre bakalım beklemedeyim yazmışsın pazarı bekliyeceğini doğru karar gününde yaptırman canım yaaaa İNŞALLAH müjdeli haber verirsin RABBİM YARDIMCIN OLSUUUUNNN

kızlar hastaneden geldim yarın akşam 10 buçukda çatlatma iğnemi yapip salı sabah 10 da opum var dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…