evet canım biliyorum. aslında son gebelikte de kullandım ama yine de nasip olmadı. genetik bir şey de çıkmadı bebekte.Geçmiş oldun orkide pıhtılaşma sorunun varsa en az kan sulandırıcı iğne kullancaksın gebelik olursa biliyorsun değil mi
ayyy canım benim çook az kalmış. heyecanlısındır. inşallah senden pozitif bir hava aldım bebeğinin seninle olduğuna inanıyorumbizim ilk denememiz, benim yumurta rezervi sorunum var, kan sayımlarımda tam sınırda çıktı, 4 yumurta toplandı zaten. 2'si transfer edildi, dr.um kaliteleri çok iyi dedi, 5. gün transferi yapıldı ve 2 mayıs test günüm, düşündükçe içimi bi korku kaplıyor, ama sen hamile kalabiliyorsun canım bu çok güzel bişey, şansın yüksek, benim arkadaşımda pıhtlaşma sorunu nedeniyle tüp yaptırmıştı Ankara Maya da ve ikizlerine kavuştu, darısı hepimizin başına Allahtan hayırlı olanı diliyorum hepimize güç versin.
evet canım biliyorum. aslında son gebelikte de kullandım ama yine de nasip olmadı. genetik bir şey de çıkmadı bebekte.
ayyy canım benim çook az kalmış. heyecanlısındır. inşallah senden pozitif bir hava aldım bebeğinin seninle olduğuna inanıyorum
valla pek anlamıyorum ama iğnenin biri cetrotıde dieride merionel 75 hapda estrofem cnm ne işe yarıyolar:))
yok canım pazar günü acilde baktıracağız.beklemedeyim..
Insallah acilde Kanda bakiyorlardir Ben asilamada test icin acile gitmistim normal gebelik testi vermislerdi 3 send once falan Kanda bakmamislardi
Clexene kullanan var mi ya yakiyor gobegim kirmizi kirmizi delikler olusturdu
Bugunde kasiklari acayip agriyor belimde hafif hafif basladi yuzumde sanki sivilceler cikiyo gibi of adet belietileri bunlar
Cetrotide baskilayici oluyor cnm erken catlamasini onlemek icin digeride gonalf gibi yumurta gelistirici,estrofemi onceki tedavimde vermislerdi oda opudan sonra tutunsun diye veriyorlar sanirim ostrejen iceriyor
canım eşim dün sormuş kadın doğumun acilinde yapılıyormuş.eşim gününde yaptıralım diyor adam taktı gününeyok canım pazar günü acilde baktıracağız.beklemedeyim..
Insallah acilde Kanda bakiyorlardir Ben asilamada test icin acile gitmistim normal gebelik testi vermislerdi 3 send once falan Kanda bakmamislardibenimde işime geliyor zaten bir gün daha sefasını sürerim.varmış gibi davranırım biliyosunuz benim ağrılarım oldu tutmadı bence.önümüzdeki günlere bakmayı şimdiden karar verdim.özel anaokulundan teklif almıştım tedaviye başlamadan önce tedavi için ertelemiştim tekrardan işe başlıyacağım sıkıldım artık çalışan biri sonradan evde oturunca çok sıkılıyor.biraz zamana bırakıp tekrar denerim rabbimin izniyle..açıktan okuyorum tek dersim var bu sene mezun olmam lazım okulumu bitiririm..yani biraz ara vereceğim mecburen maddi olarak kendimi toplamak için ALLAHIM yardımcımız olsun.bizede bir gün anneliği nasip eylesin insallah..
evet canım yaa baya yakıyo clexane. tatlıcım belirtilere takılma çünkü gebelik ve adet belirtileri tıpatıp aynıtest günün ne zaman
Clexene kullanan var mi ya yakiyor gobegim kirmizi kirmizi delikler olusturdu
Bugunde kasiklari acayip agriyor belimde hafif hafif basladi yuzumde sanki sivilceler cikiyo gibi of adet belietileri bunlar
Cetrotide baskilayici oluyor cnm erken catlamasini onlemek icin digeride gonalf gibi yumurta gelistirici,estrofemi onceki tedavimde vermislerdi oda opudan sonra tutunsun diye veriyorlar sanirim ostrejen iceriyor
canım eşim dün sormuş kadın doğumun acilinde yapılıyormuş.eşim gününde yaptıralım diyor adam taktı gününebenimde işime geliyor zaten bir gün daha sefasını sürerim.varmış gibi davranırım biliyosunuz benim ağrılarım oldu tutmadı bence.önümüzdeki günlere bakmayı şimdiden karar verdim.özel anaokulundan teklif almıştım tedaviye başlamadan önce tedavi için ertelemiştim tekrardan işe başlıyacağım sıkıldım artık çalışan biri sonradan evde oturunca çok sıkılıyor.biraz zamana bırakıp tekrar denerim rabbimin izniyle..açıktan okuyorum tek dersim var bu sene mezun olmam lazım okulumu bitiririm..yani biraz ara vereceğim mecburen maddi olarak kendimi toplamak için ALLAHIM yardımcımız olsun.bizede bir gün anneliği nasip eylesin insallah..
Hadi hayirlisi canim yarinbambaska bir gun olucak insallah bebegin seninledir
Ben sali gidicem kani verip eve kacicam orda beklemek cok kotu hos heryerde kotu,esim sonucu alsin diyorum
özlem canım genelde adetle regl ağrısı karışırmışdiyorlar ama bilmiyorum günlerdir belirtileri okumaktan tüp bebek alimi olup çıkacağım çoğu kişi adet sancısı yaşamış adet olan bile olmuş ama bebekleri onlarlaymış sen yinede olumlu düşün kuzum insallah seninledir...
canim bekleyip göreceğiz rabbimden gelene razıyım.ona bıraktım artık bekleyip göreceğiz canım.nere kaçıyosun canım ya kaçma kızHadi hayirlisi canim bekleyip göreceğiz rabbimden gelene razıyım.ona bıraktım artık yarinbambaska bir gun olucak insallah bebegin seninledir
Ben sali gidicem kani verip eve kacicam orda beklemek cok kotu hos heryerde kotu,esim sonucu alsin diyorumvarsa oradan hemen kutlamaya gidersiniz. yinede sen bilirsin canım
günaydınlarr
dondurulmuş embriyosu olan arkadaşlara bir şey sorucam kaçıncı gün yapıyorlar dondurma işlemini 3. gün mü 5. gün mü
g090 sanirim 3. Donmus embriyosuyla hamile kaldi yani 3. Gunde 5 . Gunde donabiliyor diye biliyorum ben
Kelebegim eger olurda olumsuz bisey olursa insallah olmaz hemen ise basla canim evde oturup kurma insallah rabbim nasip etmistir bebegini biraz buyitur oyle baslarsin
dondurulmuşumyok ama tüp bebek üzerine engin bilgilerim var benim bildğim 5.güne gitmesi lazım dondurmak için canım senin dondurulmuşunmu var....
canm tedavıde ne durumdasın kac gundur gıremıyorum merak ettm
Canııımmm mesajı yeni gördüm kusura bakma iyiyim mayıs 9 gibi adet olcam kullandığım ilaca göre bakalım beklemedeyim yazmışsın pazarı bekliyeceğini doğru karar gününde yaptırman canım yaaaa İNŞALLAH müjdeli haber verirsin RABBİM YARDIMCIN OLSUUUUNNNhatme kuzum hoş geldin nasılsınbenim bugün 10 günüm:18::18::18:.test yaptırmaya gidip gitmemek arasında kaldım bana bir filir verin kızlar ya
canım eşim dün sormuş kadın doğumun acilinde yapılıyormuş.eşim gününde yaptıralım diyor adam taktı gününebenimde işime geliyor zaten bir gün daha sefasını sürerim.varmış gibi davranırım biliyosunuz benim ağrılarım oldu tutmadı bence.önümüzdeki günlere bakmayı şimdiden karar verdim.özel anaokulundan teklif almıştım tedaviye başlamadan önce tedavi için ertelemiştim tekrardan işe başlıyacağım sıkıldım artık çalışan biri sonradan evde oturunca çok sıkılıyor.biraz zamana bırakıp tekrar denerim rabbimin izniyle..açıktan okuyorum tek dersim var bu sene mezun olmam lazım okulumu bitiririm..yani biraz ara vereceğim mecburen maddi olarak kendimi toplamak için ALLAHIM yardımcımız olsun.bizede bir gün anneliği nasip eylesin insallah..
canım test sonucunu görmeden olumsuz düşünme belkide tutmuştur.hayırlısıyla bebeğin seninledir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?