2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

benimde opu salı günü canım inşallah hemen hemen denk gelcez bakalım.. güzel sonuçlar veririz inşallah...

hata mı etim bilmiyorum ama bugün tranferden sonraki 6. günüm ve ben eşimden ve annemden gizli idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı acaba 6. gün cok mu erken fikri olan var mı ? çaktırmamaya çalışıyorum

canım transferin hayırlı olsun,kaçıncı gün transferiydi, blast iki tane olursa bazen7.günde çıkabiliyormuş erken yaptın acele etme bence moraller bozulmasın:)

canım hemde cok erken hemde idrar testinde hiç çıkmaz

adetim 16 nisandı canım başlaması yok gitmedi sanırsam

Cnm tekrar nezaman gitceksin doktora yarin icin hangi igne var Ben tam anlamadim aslinda SEN igneleri merkezde mi yaptiriyorsun?

Cnm mumkun degil cikmaz Kanda bile zor bosuna uzme kendini

Cnm tekrar nezaman gitceksin doktora yarin icin hangi igne var Ben tam anlamadim aslinda SEN igneleri merkezde mi yaptiriyorsun?

canım benim benim gonal fler bitti bugün gittim bide yarın gitcem op gününü ayarlicez yarın kontrolüm son tutnma iğnesine hapına başladık sanırsam pazarteside olabilirim yok cnm bugünlük öle oldu kalçadan olanla göbekden olan bugün hastanede oldum eve gitmeye geç ola için doktor bugünkünü burda yapalım dedi yani ben son aşamadayım yolun sonuna doğru gidiyorum hayırlısıyla

Son düzenleme:
sm kızlar 3 gündür giremedim.inş herkes iyidir.benim çarşamba günü transferim oldu.çok güzel bi andı bebişimin rahme girişini ve tutunuşunu gördüm.inş9 ay daha orda kalır ve hayırlısıyla kucağıma alırım...dinlenme aşamasındayım ama p.tesi işe başlıycam.çalışanlar var mı.bi şey olmaz dimi...

Tutunma ignesi hapi be cnm hic duymadim gobekten yaptigin muhtemel baskilayicidir kalcadan olanda belli menegon falandir

Hayirli olsun insallah tutunur birakmaz seni

canım transferin hayırlı olsun,kaçıncı gün transferiydi, blast iki tane olursa bazen7.günde çıkabiliyormuş erken yaptın acele etme bence moraller bozulmasın:)

benimki 3. gün embriyosuydu umarım acele etmişimdir moral verdiğiniz için cookk tesekkurler aynen jellere devam :)

hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inşallah :)

Tutunma ignesi hapi be cnm hic duymadim gobekten yaptigin muhtemel baskilayicidir kalcadan olanda belli menegon falandir

valla bilmiyom bana öle dendi yada ben yanlış anladım isimlerini dahi bilmiyorum kuzum ilk defa karşılaşıyorum böle iğnelerle haplarla felan yanlışım varsa mazur görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…